MAKSIMINI IRENA DOLGAN S.P.

Ajdovščina
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
5+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Ajdovščine

Druge storitve v Ajdovščini in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Prosim za okvirno ponudbo za komplet dokumentacijo za gradbeno dovoljenje. Katastrska občina: ŠTATENBERG številka parcele: /6 številka stavbe: Torej gre za projekt gradnje hiše na parceli, kjer že stoji nadomestna gradnja v velikosti vikenda, kjer tudi živimo. Ker bi želel obstoječ vikend obdržati (saj le ta stoji na idealnem mestu na parceli), bi zraven rad samo dogradil manjšo hiško in jo povezal z obstoječim, hkrati pa ne bi izključil možnosti, da se bo tudi ta enkrat podrl in se zgradil na novo. Hiška, ki bi se gradila bi bila dvoetažna, mansarda, velikosti tloris ca. 70 m2. spodnja etaža: vhod, mini predsoba, kuhinja, jedilnica+soba, stopnišče zgornja etaža: 3 sobe + kopalnica z wcjem Za vse dodatne info sem vam na voljo. LP; Uroš

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 56
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Objekt bo nadomestna gradnja, pritličen, z možnostjo kasnejše izdelave mansarde, po planih mora biti streha simetrična dvokapnica, lega objekta (slemena) je severovzhod-jugozahod, vhod na severni strani. V objektu naj bi bila ločena soba, bivalni prostor (kuhinja in dnevna soba s predvidenim dimnikom za etažno CK in peč v dnevnem prostoru), veža in sanitarije. Stopnice za dostop v mansardo. Ogrevanje: etažna CK na drva. Arhitekta bi potrebovali v roku 1 meseca. Hvala in LP

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani! Na večstanovanjski hiši bi iz visokega pritličja rad postavil stopnice v višini 1.80 m, na zelenico. Soglasje strank ni problematično. Ker vem, da je potrebno gradbeno dovoljenje za tak poseg. Vrednost stopnic je približno evrov,. opnice so oddaljene od vseh infrasrukturnih površin in v ničemer ne motijo karkoli in kogarkoli. Lepo vas pozdravljam, .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 40
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Manjša hiša - ena etaža - bolj kot vikend. Je na razgledni točki - ena ali dve strani (ali cel vogal steklena stena) - mere hiše cca 5x8m (notranje mere) - streha dvokapnica manjša kopalnica - vse ostalo v enem prostoru, brez kleti. Ideja je da je dvignjena od tal - en del po dolžini (8m) naslonjen na brežino oz škarpo drugi na stebrih (da se pridobi prostor za parkiranje - kaj to pomeni za izvedbo? Geodetski posnetek že imam. ROK: 3 meseci hvala lep pozdrav .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Spoštovani, Iščemo projektanta, ki bi pripravil vse potrebno za pridobitev gradbenega dovoljenja za gradnjo enodružinske hiše. Lokacijsko informacijo in geodetski načrt že imamo. Želimo hišo z: - pritličjem: vhod, kopalnica s tuš kabino, kabinet cca 10m2, kuhinja - jedilnica - dnevna soba, 'kurilnica' - 1. nadstropjem: 3 sobe, kopalnica, manjši kabinet oz. garderobna soba. Gradili bi klasično (s porotermom). Parcela je majhna ( m2), tako da bi bila hiša v obliki kvadra. Glede smeri dostopa se še nismo odločili in bi potrebovali nasvet arhitekta. V priponki pošiljam obliko in mere parcele. Arhitekta bi potrebovali čim prej! Lep pozdrav,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 290
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gradnja enostanovanjske hiše K, P, M, 9 m *11 m. Enostaven objekt. V kleti garaža za en avto, kurilnica, drvarnica, shramba. Pritličje: kuhinja, dnevna, jedilnica, kopalnica in ena manjša soba. M: 3 manjše sobe, spalnica in kopalnica. Parcela se nahaja v bližini Logatca (osrednja Slovenija). ROK: 3 meseci Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 167
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem naslednja dela: - potrebno je izdelati dve betonski plošči: pritličje (mora biti vse ravno brez pragov in mansarda, ki mora imeti stojno višino - sedaj je kopalnica ob sosednji hiši, mora pa biti ob hiši oz. vseeno kje, saj bo to povezano kot celota - stopnice v klet iz pritličja + 1 izhod na vrt oz. v klet brez stopnic (primerne za izhod za invalidski voziček) - v pritličju morajo biti vsi prostori (kuhinja, spalnica, dnevna soba,....) - iz dnevne sobe balkon oz. terasa - mansarda : kopalnica, soba Pomembno: je vrstna hiša in zunanji del ob cesti ne sme biti spremenjen (okna in streha morajo ostati prvotni), saj je zaščitena. POVRŠINA: klet 27,22 m2, pritličje 81,51 m2, mansarda 58,48 m2 Hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Želiva imeti hišo s kletjo, pritličjem in prvim nadstropjem okvirna dimenzija hiše bi bila cca 8x10m - V kleti bi imela delavnico, kurilnico, pralnico, shrambo in veliko skupno sobo za hranjenje vrtne oprme/druženje/.. - pritličju bi bila skupna kuhinja po možnosti z izhodom v mini shrambo, jedilnica in dnevna soba v L, tako da je kuhinja malo odmaknjena od dnevnega prostora. Prav tako bi bila kopalnica in kabinet (pomožna spalnica) - V prvem nadstopju bi imela skupno štiri spalnice (zakonska + 3 otroške) ter kopalnico Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Potrebujemo arhitekta za delno prenovo hise. Nacrtujemo: -Kompletno menjavo tlakov v pritličju in izdelanem delu mansarde. Trenutno so v pritkličju deloma ploščice, prevladujoče pa parket, v izdelanem delu mansarde pa je laminat. Po novem bi si tako v pritličju kot v mansardi želeli parket v stilu desk. - Menjava stavbnega pohištva v pritličju in izdelanem delu mansarde (okna in vrata). -Povečanje odprtin za okna v pritličju v tistem delu, ki gleda na atrij. Kot mi je znano, so te odprtine že v obstoječem stanju povečane glede na PGD. Predvsem bi želeli višine odprtin za okna (ne nujno vseh, odvisno od koncepta) potegniti do stropa/tal. Dodati okno/vrata na SZ kotu. -Dodati zunanje žaluzije. Tu bi bilo treba premisliti, kaj se najbolje ujema s silikatno opeko, ki predstavlja fasado. -Kamin na Z stranici hiše, kjer je že izdelan dimnik. Želela bi si, da je kamin akumulacijski s prostorom za sedenje, ampak še vedno čim bolj moderen. -Kot je razvidno iz načrtov, je stopnišče postavljeno nekoliko nerodno, saj se je vsled strehe višjim ljudem ob prehodu v neizdelani del mansarde potrebno sklanjati. Prav tako sva si stopnišče zamislila kot nekakšen integralen del dnevnega prostora. To bi rada v okviru možnosti dosegla tudi tukaj, zato bi rada "premaknila" stopnišče iz pritličja v mansardo (stopnišče v klet lahko ostane tam, kot je). - Pohištvo spodaj v celoti, razen kuhinje, ki je nova. -Izdelava neizdelanega dela mansarde, kjer bi si želela 2 otroški sobi Spalnico za starše z lastno garderobo, kopalnico (s savno, kadjo in tušem) in teraso na zahodni strani. V kolikor je mogoče predvideti razdelitev prostorov tako, da se po potrebi lahko iz 1 otroške sobe v prihodnosti s knaufom pregradi v 2. V neizdelani mansardi naj ne bi bilo nosilnih sten, so pa nosilni stebri. Svetovanje oz. zasnova interierov. Kar se tega tiče, so nama všeč leseni detajli (modernejši, ne rustikalni), nekakšen fusion modernejšega in domačega. Mere na tlorisih v priponki niso pravilno izmerjene, tako dabi bilo potrebno opraviti tudi ponovne meritve.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani! Zanimajo me cene za izdelavo gradbenega dovoljenja oz. vse dokumentacije, ki bi se nanašala na izgradnjo kmetijskega objekta. Objekt bi bil dvoetažni, vkopan v zemljino - brežino dimenzije 6 x 12 m z betonsko ploščo, zgornji del bi imel betonske stebre na katerih bi bilo leseno ostrešje dim 10 x 12 m in leseno fasado iz desk. Streha naj bi bila pločevinasta oz. glina opeka. Za boljšo predstavo sem narisal skico, ki je v priponki. Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav.