Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Pohištvo po meri
Brezovica pri Ljubljani
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujemo po meri izdelan bel masivni pograd za vzmetnico dimenzij 90 x cm, ki pride pod mansardni tram. Mora biti malo nižji od standardnega (cca. 10 cm) in zgornjo stransko straniaco (krajšo, pri nogah) bi bilo treba odrezati po diagonali. Pod spodnjo posteljo dva predala. Stopnice - lesene - na levi strani (pri vzglavju). LP
Streha, Krovstvo
Spodnji Duplek
Površina strehe (v m2): 250
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Razkrivanje strehe
Predviden rok izvedbe: Takoj
Spoštovani, obstoječo kritino od evroval plošč je potrebno zaradi dotrajanosti zamenjati. Položenih je plošč x 1,8 m² = m² + zamenjava poškodovanih robnikov, veternikov,…. Ostrešje je Marles – samonosilno. Plošče so pritrjene na late. Nova kritina kot alternativa je možna pločevina z filcem ali 3 cm izolacijo – barva vinsko rdeča ali kot sedaj črna. antracit Hvala, lp
Maribor
Površina strehe (v m2): 50
Vrsta kritine: Salonitne plošče
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem krovca, ki bi prišel pogledati streho, ki jo je poškodoval veter. Streha je krita s salonitkami in jih je treba nekaj zamenjati. Po uspešno rešenem tem primeru imem še eno streho s podobnimi problemi, vendar krito z opeko in eno streho veliko približno 30m2, ki je na novo za prekriti. Roki bi bili za obe poškodovani strehi čimprej, za drugo 1-3 mesece. Prosim za ponudbe.
Streha, Krovec
Sava
Površina strehe (v m2): 156
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Predviden rok izvedbe: Takoj
Želimo na novo prekriti obstoječe stanovanjske hiše pri Litiji. Obstoječa streha je klasična dvokapnica, krita z betonskim zareznikom, ki ga je potrebno odstraniti. Odločili smo se za pločevinasto kritino, potrebno je dodati še snegolove, najraje pasovne. Streha je nad hladnim podstrešjem, na plošči, ki je izolirana. Streha je površine m2, naklona cca 30 stopinj. Zaradi dotrajanosti bo potrebno še zamenjati štiri špirovce 10/13, dolžine 6m in na novo polatati, z vsemi obrobami, tudi okoli obeh dimnikov. Prosim vas za vašo ponudbo s tipom kritine, ki je primeren za stanovanjske hiše. Hvala.
Grosuplje
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Potrebujem 3 stenske poličnike - bele barve - za shranjevanje oblačil in čevljev. 2 kom: širina cm, višina 12, globina 30 cm - tri police 1 kom: širina cm, višina 88 cm - 3 police - zgornja polica mora imeti razmak 34 cm, ostalo pa na pol. Potrebujem dve vgradni omari. Prva je zid-zid: širina cm, globina cca 65 cm, višina cm. Razdeljena naj bo na dva dela. Desni del spodaj predali, zgoraj police, levi del spodaj obešalnik, zgoraj police. Vrata svetlo sive barve. Druga - zid - stranica - enaki parametri potrebna je montaža vseh treh na steno nad vrata. Hvala, LP.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Potrebovala bi kotno garderobno omaro in posteljni okvir velikosti x z nočno omarico. Kotna omara bi bila postavljena na stenah dolžine cca x. Pri omari želim imeti na eni strani 2 palici za obešanje ( po možnosti palici ena nad drugo, tako da se vrhnja spusti z palico.) V kotnem delu je nekaj polic-to je zelo prilagodljivo. Druga stran omare pa dve koloni polic-dvo krilna vrata. Omara in postelja bosta v liniji tako da bi vmesni prostor cca 20 cm bila majhna nočna omarica. Lepo prosim za približno ponudbo.
Ljubljana - Polje
Površina strehe (v m2): 162
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Trenutno stanje: montažna hiša, naklon strehe majhen (v slemenu je na podstrehi 1,5m višine), strešni nosilci žebljani, streha je v celoti podeskana, kritina je bitumenska skodla s posipom. Mere: - kvadratura m2 - Sleme cca 15m - Žlote : 2 x (širine 0,5 x 5,3m dožine ) - Cca 45 m obrob - Na strehi je 5 zračnikov (cevi cca mm premera) Streho bi prekrili s kovinsko kritino s posipom (kot Decra…), Lp
Mizarstvo, Mizarstvo
Makole
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujem kuhinjo po meri dolžina 2x ; širina (na sredini okno x). elementi bi bili samo na levi in desni strani, pod oknom ne. na levi strani od vrat proti oknu pomivalni stroj (60), korito(60), element z globokimi predali (60) element z globokimi predali za indukcijo (), element z globokimi predali (40) zgoraj od leve 2 elementa (), napa 60, element 40 Na desni strani od vrat proti oknu hladilnik (60)-prostostoječi, ampak z obodom, tako da je na vrhu še omara, omara izvlečna (30), omara za pečico in mikrovalovno (60); te tri zgledajo kot ena omara; višina ; naprej pa še element 1x80 in 1x90 z globokimi predali. na vrhu 1x 80 in 1x90. Hvala, LP.
Grosuplje
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Rada bi opremila dve otroški sobi, v mislih sem imela predvsem dve omari in dve mizi in kaj dodatno po dogovoru. Sobi bi imela po naročilu, nekdo si mora to ogledati in povedati kakšnih dimenzij itd, ker so malo težavni stropi ker sta sobi na postresju. Z izvedbo del lahko začnemo takoj. Hvala, LP.
Kamnik
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Prosil bi za ponudbo za garderobno omaro. Omara bi bila od stene do stene in do stropa, dimenzije xcm. Prilagam sliko željenega izgleda in razporeda. Torej 6x enaka širina vrat, in na sredini 2x po 3 predali. Vsa vrata/predali imajo mehko zapiranje in tipon odpiranje. Širina posamičnega dela pride tako nekje 48cm (predal 96). Predpostavimo, da bi skrajni levi in desni del imel 2 palici za obešanje, del nad predali pa 5-6 polic. Točen sestavi bi se dogovorili naknadno. Prosil bi za ponudbo s frontami mat bel mediapan, kot opcijo pa ceno z belim iveralom. Hvala, lep pozdrav,


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!