Mnenja strank

4.3 / 5
Anja S. - 13.12.2019
Dobra predstavitev izdelkov in veliko strokovnega znanja.
Slaba odzivnost, da smo dobili končno ponudbo je trajalo več kot 2 meseca
5.0 / 5
MILAN M. - 01.11.2018
S ponudnikom sem zelo zadovoljen, prav tako s ceno in rokom dobave. Vse je tip top - hitra montaža in lepo zmontirana okna; prijazna delavca, ki sta posesala celo stanovanje in res očistila tudi okna.
4.3 / 5
VLASTA M. - 20.09.2018
Datuma montaže so se držali. Monterji so kvalitetno opravili delo, opravili so tudi zaključna gradbena dela, zafugirali, pogipsali, počistili za seboj, odnesli smeti, oprali stekla,...
Predolgo je trajalo od prve izmere in končne fine izmere. Niso opozorili, da se ob akcijah s popusti podaljša rok dobave opreme, čeprav je to v drobnem tisku napisano.
5.0 / 5
Anuša K. - 22.07.2018
Ponudnik nam je pomagal z številnimi nasveti in prišel nam je izdelke predstaviti na dom. Niso bili nič vsiljivi kar nam je veliko pomenilo. Videli smo veliko tudi v njihovem salonu. Super.
5.0 / 5
Aleksandra F. - 06.07.2018
Izbrali smo podjetje TIP TOP, kjer so mi pomagali s strokovnimi nasveti in na mojo željo večkrat prilagodili ponudbo. Sem izredno zadovoljna z izbranim ponudnikom. Držali so se postavljenega roka. Pohvalila bi tudi monterja Zorana in Erika, ki sta bila zelo pridna in delovna. Montažo sta izvedla profesionalno in hitro, tako kot smo se dogovorili. Končna cena oken je bila enaka ceni po predračunu, brez skritih ali dodatnih stroškov.
5.0 / 5
Drago L. - 29.09.2017
Edini se je osebno oglasil na domu in naredil točne izmere. Pokazal je primerek izdelka, za katerega je predlagal montažo.Ker se še nisem odločil za nabavo v tem letu (zaradi osebnih finančnih začasnih bremen) sva uredila možnost dodatnih finančnih rešitev (nabava oken postopoma na podlagi mojih finančnih trenutnih zmožnosti). Skratka ponudnik, ki se zaveda, da je kakovost tisto merilo, ki bo dolgoročno zaznamovalo zadovoljstvo in povezanost izvajalca in stranke. Skratka pohvalno v celoti.
4.0 / 5
Olga Š. - 27.07.2017
Ponudnik se ni držal obljubljenih rokov. Sicer ni zmuajal veliko, a je. Cena je po 100 % predplačilu ostala dogovorjena. Za vse ostale želje so se 100% odzvali takoj.
Monterji niso najbolj kakovostno oz. zadovoljivo opravili del pred pleskarskimi deli.
Poklicali smo gospo Šiler, kajti bili smo presenečeni nad podanim mnenjem. Dobani rok za produkte, katere je naročila gospa Šiler je 35 delovnih dni, katere bi lahko podaljšali za 15 delovnih dni, saj je gosa vplačala po akcijskih pogojih, česar pa nismo naredili. Gospa je potrdila naročilo 20.3.2017 in mi smo izvedli montažo 3.5.2017 in 4.5.2017, kar je 31. in 32. delovni dan. Gospo Šiler smo vprašali zakaj nam mnenja glede izvedbe ni zaupala ob montaži ali ob pregledu objekta, katerega je naredila z vodjo skupine. Gospa pravi, da ni vedela, da ni dobro narejeno dokler ji ni tega povedal slikopleskar, da prej ni imela pripomb na naše delo in da je zelo zadovoljna s produkti. Kasneje je prejela mail od portala naj poda svoje mnenje, posledično je podala mnenje slikopleskarja. Pravi, da če sedaj malo pomisli, je res, da vsak izvajalec ko pride za drugim, rad nekoliko pokritizira prejšnjega. Gospe Šiler smo se zahvalili za razlago. Prepričani smo, da sedaj gospa ve, da smo ji na razpolago v kolikor bi nas potrebovala. TIP-TOP smo ljudje, na katere se stranka lahko vedno zanese.
4.7 / 5
Davorin P. - 10.03.2017
Ponudnik je upošteval dogovorjene roke, delo opravil kakovostno, kar je pri takem projektu zelo pomembno.
Mogoče to, da bi opravili montažo v dveh dneh, če bi začeli bolj zgodaj.
Pogovorili smo se gospodom. Šlo je za sanacijo hiše – precejšnje število oken. Razložili smo mu, da je pri sanaciji pomembno, da se določena dela opravijo v določenem časovnem razmaku zaradi sušenja uporabljenih materialov. V kolikor stranki želimo zagotoviti kvalitetno montažo, mora vodja monterjev planirati delo tako, da ne preobremeni monterja. Delovni čas monterja ni samo čas, ko je pri stranki (potrebno je okna naložiti, pripraviti ves material…). Gospod se strinja z nami, da je kakovost opravljenega dela na prvem mestu.
4.7 / 5
Bojan S. - 02.01.2017
Pomagal nam je s strokovnimi nasveti, redno so se javljali na telefonske klice. Naj pohvalim prijaznost in strokovnost vseh, s katerimi sem bil v kontaktu, najbolj od vsega pa kvalitetne izdelke. Za enkrat ni bilo nič narobe.
4.7 / 5
Branko T. - 25.11.2016
So prisluhnili našim željam in potrebam, niso bili vsiljivi.
Bili smo dogovorjeni za fino meritev, vzeli dva dni dopusta, da smo vskladili datum in čas, merilec pa nas je eno uro kasneje klical, da se mu je na Hrvaškem pokvaril avto... Zdelo se mi je nekoliko neodgovorno, saj bi lahko sporočil takoj in nam ne bi bilo potrebno jemati dopusta.
Gospodu Branku smo se še enkrat opravičili, žal se je kolegu pokvaril avto in je v reševanju nastale situacije enostavno pozabil na uro. Podjetje TIP-TOP predstavljamo ljudje, ki se maksimalno trudimo za zadovoljstvo strank, a včasih se zgodi, da nam višja sila zagode. Gospod Branko nam je potrdil, da je z našo storitvijo in okni zadovoljen, zato verjamemo, da bo grenak priokus izginil.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!