10 najboljših ponudnikov toplotnih črpalk voda/voda Ljubljana, 2021

Izbrani ponudnik ESO INŽENIRING, d.o.o. se je kljub oviram v času korona omejitev držal dogovorov in obljub. Dosegljivi so bili za vsako vprašanje in nasvet. Delavca na montaži sta delovala kot enkraten team. Zelo usklajeno sta se dopolnjevala. Zagon je bil hiter in uspešen. Dobili smo vsa potrebna navodila. Za pomoč in informacije so vedno dosegljivi. Doplačilo je bilo potrebno in upravičeno glede na dodatne želje in spremembe. Hvala Vam in OSTANIMO ZDRAVI! Toplo priporočam!
Zdenka H.
Simpatičen mojster. Delo je opravil v dogovorjenem roku, strokovno in zelo ok. Priporočamo!
Vesna Ž.
4.9 | 4 ocene
VENALIA d.o.o., Ljubljana
Naša ocena je 5, za podjetje VENALIA d.o.o.
Srečko L.
4.0 | 4 ocene
EKOLIS d.o.o., Ljubljana
Ponudnik je dal predračun in se držal cene. Dosledno je spoštoval dogovor (rok izvedbe, ceno). Monterja sta bila zelo solidna, celo počistila sta za sabo, kolikor je bilo mogoče. Sploh pa oba prijazna in vljudna.
Božena V.
Vse bi pohvalili - prijaznost, dogovarjanje, delo.
peter k.
Pri PETROLU smo dobili toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode. Vse je potekalo po planih, zelo profesionalno in hitro!
Čiščenje B.
Nad profesionalnostjo in vsem sem bila nadvse prijetno presenečena. Odlični strokovnjaki, zanesljivi, pridni, z resničnim zavedanjem potreb kupca - naročnika. Držali so se rokov in dogovorjenega, nad rezultatom sem bila navdušena. 5+
Sophia G.
Zelo fleksibilen, hitro odziven, cenovno ugoden
Ines L.
Pohvalim vse: korekten odnos, točnost rokov, kvaliteta izvedbe storitve, ceno...
Miran Z.
Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.
Anja G.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.