Zahtevaj brezplačne ponudbe za visokotemperaturno toplotno črpalko v Mengšu

494 izvajalcev v bližini
7 še na voljo

Že 1.227 uporabnikov iz Mengša je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov visokotemperaturnih toplotnih črpalk Mengeš, 2021

38 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Miha Lavrič s.p.

4,7
2 oceni

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Izvajalec me je poklical sam in glede na opis situacije predlagal sanacijo že naslednje jutro. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval za popravilo. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru.

4,3
Janez J. , pred 4 leti

Ponudnik se je zelo potrudil izpolniti naša pričakovanja, pa tudi sam je predlagal nekatere rešitve. Potrudil se je takoj odpraviti opaženo napako po zaključku del.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: klima brez zunanje enote, polaganje talnega gretja, prenova kopalnice, priklop na plinovod, montaža peči, solarni sistemi, zalogovniki in bojlerji, izdelava kopalnice, rekuperator, plinska peč, adaptacija kopalnice, talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

ANTON GRUDEN S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Samo H. , pred 1 letom

Zelo zadvoljen s ponudnikom in samim portalom Primerjam.si, izbral sem tudi krovca prek vas. Pohvalno za g. Antona

5,0
Nikolaja M. K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je odzval na povpraševanje in opravil delo izvrstno.

Zaenkrat nič, ne vem pa kako bi bila zadovoljna, če bi iskala takojšnjo intervencijo. Tokratne niso bile take, da bi bile takojšnje ponudbe.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: sončne elektrarne, rekuperator, peči na pelete, solarni sistemi, centralno ogrevanje, multi split klima, prenosna klima, plinske inštalacije, montaža peči, montaža kamina, toplotna črpalka voda/voda, monterji centralnega ogrevanja, kombinirani bojler, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči za ogrevanje, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Admir Vukalić s.p.

5,0
15 ocen
5,0
Rok L. , pred 1 mesecem

Ponudnika je za pohvaliti, da je kljub obilici dela bil zelo odziven in je prišel na ogled objekta zelo hitro, sproti sva tudi zelo korektno komunicirala. Pohvale za Admirja Vukaliča s.p.

5,0
Damir Š. , pred 7 dnevi

Z Admirjem sem bil zadovoljen, opravil je hitro manjše popravilo!

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: montaža peči, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, montaža kamina, vodovodne inštalacije, električni radiatorji, električno talno gretje, vodovodar, polaganje talnega gretja, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, vodovodna napeljava, talno ogrevanje, vodoinštalater, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko K. , pred 5 leti

Pohvalila bi zagotavljanje časovnega okvira prenove. Priporočam!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, prenova kopalnice, inverter klima, multi split klima, električno talno gretje, moderne kopalnice, rekuperator zraka, vodoinštalater, plinska peč, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, centralno ogrevanje, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Andrej T. , pred 7 leti

V redu opravljena storitev, bi jih pohvalil, tudi priporočil naprej!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodoinštalater, centralne peči na drva, električno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna napeljava, montaža kamina, toplotne črpalke, peči in kotli, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

SUTON d.o.o.

4,4
11 ocen
5,0
Senka Š. V. , pred 3 leti

Ponudnik je dogovorjeno delo opravil zelo dobro in hitro. Držal se je dogovojenih rokov, cene in naših želja. Ekipa je odlična, natančna in učinkovita, vsa potrebna dela so tekla uskaljeno in brez odlašanja. Stanovanje so pred deli dobro zaščitili in za sabo vse počistili. Prijazni in odzivni na telefon. Priporočam, ne bo vam žal!

5,0
Brigita J. , pred 8 meseci

Brez težav! Za popravilo smo vzeli podjetje SUTON d.o.o. - vse ok! Ocena 5!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: toplotna črpalka voda/voda, pleskarstvo, peči na pelete, toplotna črpalka zrak/voda, ir ogrevanje, beljenje sten, vodno talno gretje, centralne peči na drva, talno ogrevanje, polaganje knaufa, vodovodne inštalacije, montaža peči, ir grelne plošče, ir grelni paneli, vodoinštalater, knauf spuščeni stropi.

Zahtevaj ponudbo

SANITOP d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Marko D. , pred 1 letom

Bilo je odlično, storitev je bila hitra, učinkovita. Držali so se dogovorjene cene. Skratka, ni za prehvalit!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klimatske naprave, moderne kopalnice, prezračevalni sistemi, plinska napeljava, rekuperator zraka, sončni kolektorji, bojlerji, montaža klime, lokalno prezračevanje, prenosna klima, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, talno gretje, električni radiatorji, vodoinštalater, zalogovniki.

Zahtevaj ponudbo

VARIL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Vlasta B. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca VARIL d.o.o. Hitro in kakovostno so opravili delo, cena je bila sprejemljiva, so tudi zelo prijazni in so si vzeli čas tako za razlago kot pomoč pri oddaji dokumentov za EKO sklad.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje talnega gretja, vodoinštalater, obnova kopalnice na ključ, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, vgradnja klime, vodovodne inštalacije, centralne peči na drva, inverter klima, sončne elektrarne, peči na pelete, rekuperator, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

REAM d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, montaža klime, toplotne črpalke, toplotna črpalka za ogrevanje, inverter klima, prenosna klima, servis klime, toplotna črpalka zemlja/voda, klimatske naprave, toplotna črpalka zrak/voda, vgradnja klime, toplotna črpalka voda/voda, klima naprava, multi split klima, klima brez zunanje enote, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako je treba vzdrževati toplotno črpalko?

  Toplotne črpalke moramo servisirati enkrat letno. Na servisu bo strokovnjak preveril, če vse deluje optimalno in popravil morebitne nepravilnosti. Drugega vzdrževanja toplotne črpalke ne zahtevajo.

 • V katerem primeru je smiseln nakup visokotemperaturne toplotne črpalke?

  Visokotemperaturna toplotna črpalka je zasnovana posebej za ogrevanje z radiatorji in za primere, ko ima voda v ogrevalnem sistemu posebej visoke temperature. Zato je primerna predvsem za starejše in slabo izolirane objekte.

 • Kakšna je razlika med visokotemperaturno in nizkotemperaturno toplotno črpalko?

  Visokotemperaturna toplotna črpalka ima v primerjavo z nizkotemperaturno črpalko boljši izkoristek v manj ugodnih vremenskih razmerah. V praksi to pomeni, da boste imeli z visokotemperaturno toplotno črpalko nižje stroške.

Ponudniki visokotemperaturnih toplotnih črpalk po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za visokotemperaturne toplotne črpalke, Mengeš

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Spoštovane gospe in gospodje. Interesirajo me cene na ključ visoko temperaturne toplptne črpalke raznih znamk,ker nameravamo opustiti peč na kurilno olje in preiti na kvalitetnejšo visoko temeraturno toplotno črpalko za sanitarno vodo in ogrevanje sedanje etaže z radiatorji cca m2 in na novo ureditev masardnega stanovanja tudi cca m2, ki bo imelo talno gretje. Hiša ima novo dobro izolacijo in novo trojno zasteklitev oken. Predvidevamo,da bi do realizacije prišlo še v temu letu. Lepo vas pozdravljam

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Želim toplotno črpalko za ogrevanje prostorov , ter sanitarne vode , V hiši še ni radiatorjev, imamo pa eno peč na trda goriva , ki jo uporabljamo ko je hud mraz. ostalo ogrevanje pa je na električne radiatorje, v kmbinaciji z klima napravami 2 kosa,. rad bi postavitev cca 3 do 4 radiatorje en v kopalnici , en do dva v dnevnmu prostoru , ter spalni in soba od hčere. Hvala.

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Drugo
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 220
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Da, v naslednjih 14 dneh
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Večstanovanjska hiša. Potrebujem TČ za ogrevanje 4 stanovanj: 26,4m2, 45m2, 59m2 in 90m2. V enem stanovanje se ogreva na olje. V ostalih niso položene cevi. Potrebovala bi tudi svetovanje, kako lahko povežem stanovanja ... Za več informacij me lahko kontaktirate. Prosim za ponudbo. Hvala. LP

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Zgolj menjava ogrevalnega sistema
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 170
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Da, v naslednjih 14 dneh
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zanimam se za nakup topolne črpalke, ki bi nadomestila obstoječo grelno peč na olje. Imamo večjo hišo biva se v 3 nadstropjih. trenutno se greje le z radiatorji a v prihodnosti imamo namen urediti talno gretje v 2 nadstropjih. Hiša je stara 40 let, ima zamenjana okna, streho ter narejena je nova fasada. Naša želja je da se z toplotno črpalko ogrevajo prostori in voda v hiši. Hvala vam za odgovor. Lep pozdrav,

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Zgolj menjava ogrevalnega sistema
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Se bom dogovoril-a s ponudnikom
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

vikend m2; 3x50 m2 (K+P+M) S TČ bi nadomestil obstoječi kotel na K.O. (starost 20 let). Gre za vikend, ki ga pozimi zelo malo koristim, zato pozimi ogrevam le na +10 °C, če pridem tja, pa zakurim kamin. Ogrevanje je radiatorsko v vseh treh etažah (K+P+M), v P je tudi talno. Ogrevanje sanitarne vode je klasični el. bojler (TIKI). Prosim za ponudbo: 1. varianta brez bojlerja, 2. varianta brez bojlerja (ostane dosedanji električni).

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Zgolj menjava ogrevalnega sistema
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Da, v naslednjih 14 dneh
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Vse prostore ogrevam talno - rabim nizko temperaturno toplotno črpalko zrak - voda. Sedaj imam peč na polena in hranilnik toplote WES - (Weishaup litrov) iz katerega se napajajo vsi porabniki. Verjetno rabim samo zunanjo enoto, kot nov dodaten vir energije, ki bi se ravno tako shranjeval v hranilniku. LP

Ogrevanje sanitarne vode

 • Število porabnikov sanitarne vode: 4 - 6
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem TČ za ogrevanje sanitarne vode. Trenutno imamo peč na olje, s katero ogrevamo in tudi kamin. Eventuelno bi ogrevali s TČ tudi prostore, tako da bi prosil tudi za ponudbo le-tega. Bojler je notri v peči in mislim da ima okoli L prostornine. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo! Hvala, LP

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Zgolj menjava ogrevalnega sistema
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Ne, ker imam vse načrte
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Menjal bom plinsko ogrevanje (plinohram) za toplotno črpalko, ogrevanje hiše in vode, menim, da bom rabil 8 kw T:Č: imam 1 fazni tok (1x25), ali bom rabil močnejšo varovalko 1x35 ? Zanima me okvirna cena z montažo, ali je vključen v ponudbo tudi zalogovnik, koliko časa poteka montaža in koliko povračila lahko pričakujem od ekosklada? Hvala in LP

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Novogradnja
 • Površina prostorov za ogrevanje: 150 m2
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Se bom dogovoril-a s ponudnikom
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Imamo prizidek z talnim ogrevanjem in del stare hiše kjer so še trije radiatorji zato bi bila primerna nizko temperaturna toplotna črpalka z dvema tokokrogoma in bojlerjem l torej ima vsak tokokrog svojo črpalko ogreva se tudi sanitarna voda za 3 osebe prizidek ima odlična okna in tudi izolirano fasado 15 cm stiroporja predvideva se 6 kw