Zahtevaj brezplačne ponudbe za visokotemperaturno toplotno črpalko v Trzinu

484 izvajalcev v bližini
7 še na voljo

Že 719 uporabnikov iz Trzina je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov visokotemperaturnih toplotnih črpalk Trzin, 2021

27 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

VARIL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Vlasta B. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca VARIL d.o.o. Hitro in kakovostno so opravili delo, cena je bila sprejemljiva, so tudi zelo prijazni in so si vzeli čas tako za razlago kot pomoč pri oddaji dokumentov za EKO sklad.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje talnega gretja, vodoinštalater, obnova kopalnice na ključ, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, vgradnja klime, vodovodne inštalacije, centralne peči na drva, inverter klima, sončne elektrarne, peči na pelete, rekuperator, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

REAM d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, montaža klime, toplotne črpalke, toplotna črpalka za ogrevanje, inverter klima, prenosna klima, servis klime, toplotna črpalka zemlja/voda, klimatske naprave, toplotna črpalka zrak/voda, vgradnja klime, toplotna črpalka voda/voda, klima naprava, multi split klima, klima brez zunanje enote, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo

Admir Vukalić s.p.

5,0
15 ocen
5,0
Rok L. , pred 1 mesecem

Ponudnika je za pohvaliti, da je kljub obilici dela bil zelo odziven in je prišel na ogled objekta zelo hitro, sproti sva tudi zelo korektno komunicirala. Pohvale za Admirja Vukaliča s.p.

5,0
Damir Š. , pred 7 dnevi

Z Admirjem sem bil zadovoljen, opravil je hitro manjše popravilo!

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: montaža peči, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, montaža kamina, vodovodne inštalacije, električni radiatorji, električno talno gretje, vodovodar, polaganje talnega gretja, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, vodovodna napeljava, talno ogrevanje, vodoinštalater, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko K. , pred 5 leti

Pohvalila bi zagotavljanje časovnega okvira prenove. Priporočam!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, prenova kopalnice, inverter klima, multi split klima, električno talno gretje, moderne kopalnice, rekuperator zraka, vodoinštalater, plinska peč, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, centralno ogrevanje, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Andrej T. , pred 7 leti

V redu opravljena storitev, bi jih pohvalil, tudi priporočil naprej!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodoinštalater, centralne peči na drva, električno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna napeljava, montaža kamina, toplotne črpalke, peči in kotli, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

Miha Lavrič s.p.

4,7
2 oceni

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Izvajalec me je poklical sam in glede na opis situacije predlagal sanacijo že naslednje jutro. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval za popravilo. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru.

4,3
Janez J. , pred 4 leti

Ponudnik se je zelo potrudil izpolniti naša pričakovanja, pa tudi sam je predlagal nekatere rešitve. Potrudil se je takoj odpraviti opaženo napako po zaključku del.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: klima brez zunanje enote, polaganje talnega gretja, prenova kopalnice, priklop na plinovod, montaža peči, solarni sistemi, zalogovniki in bojlerji, izdelava kopalnice, rekuperator, plinska peč, adaptacija kopalnice, talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih
5,0
Lana Abramishvili s.p. , pred 10 meseci

Hitro in strokovno opravljeno delo z dodatnimi nasveti.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: sončne elektrarne, kotel na drva, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, klima naprava, električno ogrevanje, servis klime, vodovodna napeljava, visokotemperaturna toplotna črpalka, sončni kolektorji, peči na drva, multi split klima, rekuperator zraka, klimatske naprave, zalogovniki in bojlerji, radiatorsko ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

ELEKTRONABAVA d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Kaj delamo: ir grelni paneli, visokotemperaturna toplotna črpalka, fotovoltaika, klimatske naprave, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka za ogrevanje, ir paneli za kopalnico, infrardeči paneli, vgradnja klime, sončne elektrarne, klima brez zunanje enote, ir grelne plošče, inverter klima, sončni kolektorji, servis klime, klima naprava.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Ana B. , pred 2 letoma

Izvajalec je kljub temu, da sem morala premakniti rok izvedbe, našel nadomestnega izvajalca, ker je šel na dopust. Po končanem dopustu se je oglasil še sam in sva se dogovorila za nadaljna dela, ko bo situacija v stanovanju to omogočala. Skratka, gospod je ravnal profesionalno in zelo prijazno. Z opravljenim delom sem zalo zadovoljna.

10+
Let na tržišču

Pogosta vprašanja

 • Kako je treba vzdrževati toplotno črpalko?

  Toplotne črpalke moramo servisirati enkrat letno. Na servisu bo strokovnjak preveril, če vse deluje optimalno in popravil morebitne nepravilnosti. Drugega vzdrževanja toplotne črpalke ne zahtevajo.

 • V katerem primeru je smiseln nakup visokotemperaturne toplotne črpalke?

  Visokotemperaturna toplotna črpalka je zasnovana posebej za ogrevanje z radiatorji in za primere, ko ima voda v ogrevalnem sistemu posebej visoke temperature. Zato je primerna predvsem za starejše in slabo izolirane objekte.

 • Kakšna je razlika med visokotemperaturno in nizkotemperaturno toplotno črpalko?

  Visokotemperaturna toplotna črpalka ima v primerjavo z nizkotemperaturno črpalko boljši izkoristek v manj ugodnih vremenskih razmerah. V praksi to pomeni, da boste imeli z visokotemperaturno toplotno črpalko nižje stroške.

Ponudniki visokotemperaturnih toplotnih črpalk po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za visokotemperaturne toplotne črpalke, Trzin

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

1. Aerogor ECO inverter 13A, Gorenje, s l bojlerjem. Potrebujemo za dva ogrevalna kroga + sanitarno z dvema termostatoma. 2. Toshiba estia 11kW, s l bojlerjem. Potrebujemo za dva ogrevalna kroga + sanitarno z dvema termostatoma. Lahko tudi kako drugo, če je primerljiva. Za ogrevanje hiše, m2, za talno gretje. Potrebujemo kompletno ponudbo z montažo. Hvala.

Ogrevanje sanitarne vode

 • Število porabnikov sanitarne vode: 4 - 6
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

pozdravljeni, Etažno stanovanje v hiši, m2, centralno na kurilno olje se ogreva 1/2 etaže, druga polovica z kaminsko pečjo na drva, kombiniran električni bojler za pripravo sanitarne vode 80 lit. gorenje, energijski razred D, ki porabi ogromno elektrike, ima sicer možnost ogrevanja sanitarne vode z centralno kurjavo, vendar moram imeti potem stalno vklopljeno črpalko za centralno ogrevanje in vprašanje je, koliko kurilnega olja bi se potem porabilo. . Razmišljam ali kupiti nov el. bojler ariston lit. energ. razred B, ali namestiti toplotno črpalko za sanitarno vodo. Peč za centralno je nova in je narejena za kurjavo na drva, je pa predelana na kurilno olje. lp P.

Ogrevanje sanitarne vode

 • Število porabnikov sanitarne vode: 1 - 3
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, imam nizkotemperaturno toplotno črpalko za talno gretje hiše. V zimskem času imam problem z nizko temperaturo sanitarne vode, ker toplotna segreva hranilnik iz katerega se črpa vsa poraba toplote. Rad bi ločil ogrevanje prostorov od sanitarne vode in potrebujem nov vir energije za sanitarno vodo - rad bi pa še naprej koristil hranilnik WES-, ker imam tudi sončne kolektorje, ki mi poleti zadostujejo za ogrevanje sanitarne vode. Hvala, lp.