Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitekturnih birojev na Jesenicah

57 izvajalcev v bližini

Že 2.402 uporabnikov z Jesenic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših arhitekturnih birojev Jesenice, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

GEOSFERA, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Boštjan P. , pred 2 letoma

Smo bili zelo zadovoljni. Priporočam!

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: načrt za gradnjo hiše, vpis v kataster, geodetski posnetek - načrt, geodetski biro, geodeti, notranji design, legalizacija objekta, arhitekturni biro, geodetska podjetja, geodetski načrt, parcelacija, projekti hiš, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, geodetske storitve, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

ANTARIOM d.o.o.

4,5
2 oceni
5,0
Saša M. , pred 7 leti

Oseben pristop, posluh za želje, dobri predlogi, skratka kvalitetno sodelovanje pri postavljanju arhitekture!

4,0
Branko B. , pred 8 leti

Takoj smo se ujeli, so razumeli, kakšne so moje želje. Sem zadovoljen s sodelovanjem.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: arhitekti, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, legalizacija objekta, projekti hiš, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

BOGOMIR VIDIC S.P.

5,0
4 ocene
5,0
Vito G. , pred 3 leti

Zelo zadovoljen, arhitekt se je držal dogovorjenega roka, storitev izpeljal profesionalno. Priporočam!

5,0
Nenad A. , pred 3 leti

G. Vidic nam je prisluhnil in upošteval naše želje, delo je opravil kvalitetno. Priporočamo naprej!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019

Storitve: notranji design, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, legalizacija objekta, projektiranje hiš, projektant, arhitekti, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, legalizacija objekta, arhitekti, projektant, notranji design, energetska izkaznica za javno stavbo, projektiranje hiš, arhitekturni biro, energetska izkaznica za hišo, projekti hiš, energetske izkaznice, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeno dovoljenje, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, notranji design, projekti hiš, legalizacija objekta, arhitekti, projektiranje hiš, projektant, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

Peter Tavčar s.p.

 
0 ocen

Storitve: projekti hiš, projektant, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, arhitekturni biro, arhitekti, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, notranji design, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji design, arhitekti, projekti hiš, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

ADAM PUC

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, notranje oblikovanje, projekti hiš, arhitekti, notranji design, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, projektant, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, arhitekturni biro, notranji design, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, energetske izkaznice, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, projektant, projekti hiš, projektiranje hiš, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, arhitekti, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: legalizacija objekta, arhitekti, notranji design, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektant, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, arhitekti, projektant, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, notranji design, projekti hiš, legalizacija objekta, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, arhitekti, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, notranji design, projektant, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, projektant, projekti hiš, notranje oblikovanje, notranji design, arhitekti, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere dokumente potrebujem za gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja potrebujete projektno dokumentacijo, ki vam jo bo izdelal arhitekt. Ta je sestavljena iz idejne zasnove za pridobitev projektnih in drugih pogojev, projektne dokumentacije za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja, projektne dokumentacije za izvedbo gradnje ter projektne dokumentacije izvedenih del. Dokumentacija je precej obširna, zajema pa vse od pridobivanja soglasij izvajalcev javnih gospodarskih služb do zasnove tlorisov, navedbe načrtovanih uporabljenih materialov in prikaz komunalne strukture objekta.

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekturne biroje, Jesenice

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Prizidek k obstoječi hiši, dva prostora, povezava z obstoječo hišo, izkop v globino kleti obstoječe hiše in samo eno nadstropje z dodanim balkonom. Prostora bosta otroški spalnici. Okna v prvem nadstropju morajo ostati prosta, streha se ne naslanja na obstoječo streho. Prosim za ponudbe. Hvala, LP.

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pred 14 leti sem kupil hišo a nisem vedel, da je del dograjen brez gradbenega dovoljenja. Sedaj sem hotel kupiti toplotno črpalko in ko sem hotel pridobiti uporabno dovoljenje, mi je bilo rečeno, da to ni mogoče, ker je dozidana terasa brez gradbenega dovoljenja. Hvala za vse informacije in ponudbo za ureditev. Hvala, LP

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 76
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, prosil bi za 3d izris hiše - sicer bi jo radi povečali, dozidali, dozidek bi radi podkletili in naredili hišo, da je cc 90m2. Pritličje prav tako, nadstropje in seveda manjša mansarda. Zemlja je velikost m2. Prosil bi za pomoč, da bi si lažje predstavljal kako bi se hišo dalo dodelat. LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Gre stanovanjsko hišo dvojček, ki se je po smrti stare mame razdelil na zgornjo in spodnjo etažo. Želimo kuhinjo, bivalni prostor, dve sobi, večjo kopalnico. Rešitev za zazidano slepo stopnišče (kje bo zazidano je označeno z zeleno). Pričetek strešnega nagiba je označen z oranžno črto. Kolenčni zid je visok . Dotična etaža ni skoraj nič v uporabi.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 57
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem arhitekta za notranje oblikovanje dvosobnega stanovanja. So 4 prostori. V hodnik bi želeli postaviti čim več vgradnih omar. Pri dveh sobah bi želeli podreti steno, ki je iz knaufa in podaljšati manjšo sobo, da pri bili približno enako veliki. potrebujemo tudi dodatne predloge in ideje. Hvala, lp

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Poleg hiše ob obstoječi garaži bi povečali kletni prostor za namen garaže za 3 avtomobile ter kombi,shrambo za drva. Potrebno je narediti izkop v izmeri 16x10m,ter postaviti podporne zidove (škarpo) v višini 3m. Na tem delu pozidamo betonsko kocko z malo nagnjeno stropno ploščo biti 3m. Ob vznožju parcele pa bi naredili parkirni prostor z podpornimi zidovi. Hvala za ponudbe!

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 150 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Želim zgraditi prizidek 4x10 m v 3 etažah. Za hišo bi zgradil še vetrolov v 2 etažah , dimenzije 7x1.8 m. V 1 etaži je skupni prostor in majhna soba ( ločen zunanji vhod) , v 2 etaži je jedilnica in 2 otroški sobi ( vhod iz kuhinje) in v 3 etaži je jedilnica in 2 sobi (vhod iz kuhinje). Hiša se nahaja na Jesenicah

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 135 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Dober dan. Potrebujemo celostni design notranjosti atrijske hiše vključno s teraso. Želimo, da arhitekt opremi notranjost (v večini) s pohištvom in dodatki, ki jih je možno kupiti v trgovini s pohištvom ipd. in ni vse custom made. Se pravi, da se spozna na ponudbo, ki je na voljo in ima smisel za detajle, ki naredijo prostor prijeten za bivanje. Hvala in lp.