Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo v Kočevju


Že 1.647 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Kočevje, 2022

20+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, sodni prevajalci, prevajalske agencije, prevod, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, prevajanje besedil, prevajanje, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbeni nadzor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

RSB MERITVE d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, geodetska podjetja, geodetski posnetek, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, vpis v kataster, geodeti, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, ureditev meje, geodetski biro, geodetske storitve, energetska izkaznica za poslovni prostor, parcelacija, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji