Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo v Velenju

14 izvajalcev v bližini

Že 4.673 uporabnikov iz Velenja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Velenje, 2022

179 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranji design, projektiranje hiš, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, arhitekturni biro, projektant, energetska izkaznica za stanovanje, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Majda Z. U. , pred 1 letom

Prišel in naredil za primerno ceno in v roku.

5,0
Marjeta K. , pred 7 meseci

Ponudnik de je držal dogovorjenega roka in cene.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Super, prijazen in učinkovit, točen in natančen! Zadevo smo uredili res nad-hitro, sem zelo, zelo zadovoljna!

Hvala Vam za zaupanje

5,0
Pia K. V. , pred 7 leti

Zelo profesionalen in hiter odziv, prijaznost, strokovnost, natančnost in zanesljivost.

Hvala tudi Vam za zaupanje

10+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

RRT KoDa d.o.o.

4,9
68 ocen
5,0
Marina R. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Pomagal je s številnimi strokovnimi nasveti. Zelo prijazen.

5,0
Gregor T. , pred 7 leti

Zelo sem bil zadovoljen. Tako kot smo se zmenili, je tudi bilo. Priporočam z veseljem!

5+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

DBSS, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: agencije za zaposlovanje, energetska izkaznica za hišo, gradbena dela, energetska izkaznica za javno stavbo, zidarstvo, kadrovske agencije, temeljna plošča, gradnja hiše, gradnja hiše na ključ, zidarska dela, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, posredovanje delovne sile, iskanje in selekcija kadra, kadrovsko svetovanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

KSSENA, Velenje

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

OPALAB d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: geodetski načrt, etažna lastnina, geodetski posnetek, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, vpis v kataster, geodetski biro, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, geodeti, geodetski posnetek - načrt, ureditev meje, parcelacija, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

ANTIM, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

  Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

 • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

  Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

 • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

  Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za energetske izkaznice za hišo, Velenje

Poslovna ali javna stavba

 • Uporabna površina (v m2): 860
 • Tip stavbe: Novogradnja ali obnovljena stavba
 • Rok za izdelavo EI: začetek maja

Obstoječa poslovna stavba (pisarne, servis) ima gradbeno dovoljenje in je stara cca 25 let. Sedaj se je obnovila (vzdrževalna dela) in je za uporabo potrebno pridobiti uporabno dovoljenje. Za to potrebujemo EI. Izvedeni so vsi načrti (acad podloga). Dimenzije: Objekt A (P) = 49,0 x 11,5 m Objekt A1 (P+1) = 25,1 x 11,7 m