Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo v Kranju

14 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 7.992 uporabnikov iz Kranja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

12 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Kranj, 2022

55 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

Izbrani ponudnik je bil PAMETNO PROJEKTIRANJE d.o.o. . Hitra odzivnost, cena in držanje rokov.

5,0
Blaz H. , pred 9 dnevi

Strokoven pristop.

30+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

Prometnica d.o.o.

4,8
8 ocen
5,0
Katja K. , pred 7 leti

Izbrali smo PROMETNICO D.O.O.. Bili so zelo strokovni in pa tudi cenejši od ostalih. Vsa pohvala.

5,0
Žan L. , pred 7 leti

Pri podjetju Prometnica, d.o.o. so mi izdelali energetsko izkaznico po dobri ceni, kvalitetno in hitro. Podjetje z veseljem priporočam!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: projekti hiš, arhitekti, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, legalizacija objekta, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

Primož Megušar s.p.

4,8
15 ocen

Super odziv.

5,0
Irena G. , pred 8 meseci

Pozdravljeni, zelo zadovoljna. Hitro narejeno, profesionalno, kot smo se dogovorili, tako je bilo narejeno. Irena Gnidovec

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

AGENCIJA 3000 d.o.o.

4,0
1 ocena
4,0
Matevž G. , pred 8 leti

Načeloma zadovoljen, so bili korektni. Pozitivna izkušnja, bi jih priporočili. Cena je bil v redu.

Dolgo sem čakal na certifikat, ampak so mi ga potem, ko sem ga rabil, takoj dostavili!

20+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, geodetski biro, arhitekti, legalizacija objekta, ureditev meje, notranji design, notranje oblikovanje, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, projekti hiš, projektiranje hiš, geodetske storitve, geodetski posnetek, geodeti, parcelacija.

Zahtevaj ponudbo

DOMPLAN, d.d.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projekti hiš, projektant, legalizacija objekta, arhitekti, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, notranji oblikovalec, energetske izkaznice, notranji design, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

ENERGOMEN d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, legalizacija objekta, izdelava energetske izkaznice, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, projektant, projekti hiš, arhitekturni biro, notranji design, arhitekti, energetske izkaznice, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

LEAG

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Energ PSI d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, legalizacija objekta, notranji design, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, notranji oblikovalec, energetske izkaznice, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, arhitekturni biro, projektant, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji