Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo v Zasavju

5 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Zasavje, 2022

10 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
ALENKA F. , pred 6 leti

Zelo posloven, kar je bilo dogovorjeno, je držalo, in zelo strokoven, saj sem dobila veliko koristnih nasvetov.

5,0
Ljudmila O. , pred 4 leti

Korekten gospod, zelo odziven, ni odlašal ali zanemarjal posel. Pripravljen sodelovati. Same pohvale.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Majda Z. U. , pred 1 letom

Prišel in naredil za primerno ceno in v roku.

5,0
Marjeta K. , pred 8 meseci

Ponudnik de je držal dogovorjenega roka in cene.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, gradbeni nadzor, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, gradbeni nadzorniki, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

IBT - MMI, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

OZZING d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji