Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo na Podravskem

39 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

4 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Podravska, 2022

55 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Tomaž Šoštarič s.p. - res odziven! Energetsko izkaznico smo dobili takoj.

3,7
Barbara K. , pred 1 letom

Ponudnik je bil hiter in odziven, osebje prijazno, držali so se dogovorjenih rokov.

Ni bilo počiščeno vse kar smo se zmenili - kuhinjski pulti, zgornji balkon je bil samo posesan in ne tudi pomita tla, fuge v kopalnici so bile slabo ali sploh niso bile očiščene.

Storitve: čiščenje oken, energetska izkaznica za stanovanje, požarni red, čiščenje stanovanja, čiščenje pisarn, energetska izkaznica za hišo, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), dezinfekcija prostorov, razkuževanje prostorov, čiščenje hiše, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje na domu, čistilni servisi, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

E prihodnost d.o.o.

5,0
1 ocena

Ponudnik je profesionalen, osebje prijazno, držal se je rokov. Izkaznico je izdelal z vso skrbnostjo in jo je izdelal na osnovi dejanskih podatkov. Ko sem videl, kako profesionalno se loteva posla, sem z veseljem priskrbel manjkajoče podatke iz svojega arhiva in arhiva upravitelja stavbe. Skratka priporočam, nimam pripomb.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, fotovoltaika, sončne elektrarne, solarni sistemi, energetska izkaznica za stanovanje, sončni kolektorji, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ ŽNUDERL s.p.

4,9
14 ocen
5,0
Timotej P. , pred 1 letom

Tomaž Žnuderl s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Odlična ocena.

Hitro in strokovno izvedeno, zelo zadovoljna! Hvala.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Robert Grošeta s.p.

4,9
35 ocen

Robert Grošeta s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Se je držal rokov.

5,0
Antončič A. , pred 2 mesecema

Odzivnost, strokovnost, prijaznost.

20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji