Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo v Žalcu

21 izvajalcev v bližini

Že 1.831 uporabnikov iz Žalca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Žalec, 2022

112 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5,0
Majda Z. U. , pred 1 letom

Prišel in naredil za primerno ceno in v roku.

5,0
Marjeta K. , pred 7 meseci

Ponudnik de je držal dogovorjenega roka in cene.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Super, prijazen in učinkovit, točen in natančen! Zadevo smo uredili res nad-hitro, sem zelo, zelo zadovoljna!

Hvala Vam za zaupanje

5,0
Pia K. V. , pred 7 leti

Zelo profesionalen in hiter odziv, prijaznost, strokovnost, natančnost in zanesljivost.

Hvala tudi Vam za zaupanje

10+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranji design, projektiranje hiš, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, arhitekturni biro, projektant, energetska izkaznica za stanovanje, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

MONTEH PLUS d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Zvonka M. , pred 7 leti

Vse je bilo izvedeno v dogovorjenem času, kvalitetno in korektno. Tudi ugodno.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji