Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za hišo v Ljubljani

70 izvajalcev v bližini

Že 45.700 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za hišo Ljubljana, 2022

184 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

Aleš Kelhar s.p.

4,9
143 ocen
5,0
Nina Š. , pred 2 letoma

Pomudnik se je držal rokov in ima ugodno ceno.

Zadovoljen.

5+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

TEMACONSULT d.o.o.

4,9
10 ocen
5,0
Marko R. , pred 7 leti

Tega ponudnika sem izbral, ker je bil cenovno ugoden, ko je rekel ceno, je to obveljalo, pri ostalih ponudnikih pa je bila cena + še dodatne usluge za doplačilo. Hvala in lep pozdrav, Marko

5,0
Karolina D. B. , pred 7 leti

Spoštovani! Ponudnik se je zelo hitro odzval. Držal se je dogovora. Delo je bilo opravljeno zelo korektno in v najkrajšem možnem času. Cena je bila najnižja izmed vseh ponudnikov. Energetska izkaznica je bila narejena še pred dogovorjenim rokom. VSE POHVALE.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Robert Kaplan s.p.

4,9
6 ocen

Izbral sem Robert Kaplan s.p., ko sem si urejal energetsko izkaznico. Vse je bilo super.

5,0
Saša H. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca Roberta Kaplana s.p..Z njim smo bili zelo zadovoljni. Delo je bilo korektno opravljeno.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

HARCO d.o.o.

5,0
4 ocene
5,0
Magda K. , pred 7 leti

Nimam pripomb! Energetska izkaznica je izdelana, brez težav, sem zelo zadovoljna. Z veseljem jih priporočam!

Izredno zadovoljna sem bila s podjetjem. Izkaznica je bila izdelana v roku. Cenovno najugodnejši. Priporočam jih vsakemu!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbena dela, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše, hiša na ključ, zidarska dela, majhne montažne hiše, lesene hiše, pritlične montažne hiše, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbena podjetja, energetska izkaznica za javno stavbo, montažne hiše, skeletne hiše, montažne hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo

REGROUP d.o.o.

5,0
3 ocene

Zelo sem bil zadovoljen. Nimam pripomb, vse ok.

5,0
Desa K. G. , pred 5 leti

Zelo profesionalen pristop, odlična odzivnost, pomoč na vseh področjih, vse daleč nad pričakovanji.

5+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
5,0
Mito K. , pred 7 leti

Pohvala, ponudnik se je držal vseh dogovorov.

5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeni nadzor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

BIRO VOGRIČ d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

AGENCIJA 3000 d.o.o.

4,0
1 ocena
4,0
Matevž G. , pred 8 leti

Načeloma zadovoljen, so bili korektni. Pozitivna izkušnja, bi jih priporočili. Cena je bil v redu.

Dolgo sem čakal na certifikat, ampak so mi ga potem, ko sem ga rabil, takoj dostavili!

20+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, geodetski biro, arhitekti, legalizacija objekta, ureditev meje, notranji design, notranje oblikovanje, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, projekti hiš, projektiranje hiš, geodetske storitve, geodetski posnetek, geodeti, parcelacija.

Zahtevaj ponudbo

ARCH IDEA d.o.o.

5,0
2 oceni

Pohvalili bi predvsem odzivnost!

5,0
Aleš P. , pred 7 leti

Sem bil zadovoljen. Njihova ponudba je bila taka, kot mora biti, v primernem formatu. Vse je bilo, kot dogovorjeno!

20+
Let na tržišču

Prometnica d.o.o.

4,8
8 ocen
5,0
Katja K. , pred 7 leti

Izbrali smo PROMETNICO D.O.O.. Bili so zelo strokovni in pa tudi cenejši od ostalih. Vsa pohvala.

5,0
Žan L. , pred 7 leti

Pri podjetju Prometnica, d.o.o. so mi izdelali energetsko izkaznico po dobri ceni, kvalitetno in hitro. Podjetje z veseljem priporočam!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: projekti hiš, arhitekti, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, legalizacija objekta, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

ZEUS ENERGIJA d.o.o.

4,7
4 ocene

Zelo so prijazni, korektni! Sem bila zadovoljna, na vsako vprašanje hitro odgovorijo. Z veseljem jih priporočim!

5,0
Matjaz M. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovora in cene. Vse je bilo narejeno v roku. Sem zadovoljna z njihovo storitvijo. Nimam pripomb.

5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
2,7
Aliansa d.o.o. , pred 5 leti

Ni še prišel, slab odziv, nedržanje dogovora.

Naloga še ni opravljena.

10+
Let na tržišču

Storitve: gradnja hiše, zidarska dela, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbena dela, temeljna plošča, hiša na ključ, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše na ključ, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, gradbena podjetja, energetske izkaznice, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ABITO, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

GEOPORTAL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: energetske izkaznice, izkopi in zemeljska dela, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, izkop (gradbene) jame, rušitvena dela, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izkop, energetska izkaznica za javno stavbo, izkop kanalov, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

ENALUR

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, notranji design, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, energetske izkaznice, arhitekturni biro, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, izdelava energetske izkaznice, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

ARHEDA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

LENASSI d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

  Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

 • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

  Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

 • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

  Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Ponudniki energetskih izkaznic za hišo po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za energetske izkaznice za hišo, Ljubljana

Hiša

 • Uporabna površina (v m2): 270
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba

Hiša dvojček (torej oba dvojčka) sta starejša, vendar delno obnovljena. Ogrevanje na peč-peleti in toplotno črpalko. Pet stanovanj se oddaja, zato potrebujemo energetsko izkaznico. Hiši sta sestavljeni iz pritličja, 1. nadstropja in garaže, ki je v hiši. Rolete so na zunanji strani oken. Na telefon sem dosegljiva po 16uri! Lp

Hiša

 • Uporabna površina (v m2): 57
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: čim prej

Hiška velikosti 6x6 m dvonadstropna z nižjimi stropi, ogrevana na kurilno olje. Stara je okoli 40 let. Ima novo fasado z 10 cm izolacijo (stiropor), nova plastična okna, katerih je 6. Voda je ogreva na bojler. Streha je nova (dekra) z osnovno izolacijo. Izkaznico potrebujem zaradi prodaje objekta. Hvala in LP

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 350
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: v roku 14 dni

Vač stanovanj bomo dali v najem zato potrebujemo EI. Stanovanja so na različnih lokacijah vendar vsa v LJ. Iskaznico bono naredili pri enemu ponudniku. Berzantova 10 - 80m2 Berzantova 12 - 45m2 Strojeva 20 - n2 Franca mlakarja 9 - 36m2 Bohoričeva 17 - 46m2 Glonarjeva 2 - 38m2 Zadobravška 18 - 24m2

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 45
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: Februar - do konca mesca.

Pozdravljeni. Gre za izdelavo energetske izkaznice za stanovanje znotraj dvojčka (tu sta dve stanovanji, ki imata vsaka svojo kvadraturo - pri meni je 45m2 uporabne površine). Potem so pa še skupni prostori v izmeri m2 - cca. Moje stanovanje je spodnje, zgornje je malo večje - 54m2. Zanimam se za energetsko izkaznico samo za moj del, to pa iz razloga potencialne prodaje stanovanja. Potrebovala bi jo v februarju. Hvala, LP

Poslovna ali javna stavba

 • Uporabna površina: 176 m2
 • Zakaj potrebujete energetsko izkaznico?: Novogradnja / obnova

Pomožna športna stavba je novogradnja, Energetsko izkaznico potrebujemo za pridobitev uporabnega dovoljenja ZA STAVBO NA ŠPORTNEM IGRIŠČU "Športni park Jevnica". Opis objekta: - št. etaž: 1 - najvišja višina objekta: 4,80 m - ogrevanje s toplotno črpalko sistem voda - zrak - streha: enokapna streha z naklonom 5 stopinj - fasada: Fasada - vertikalne površine, tankoslojna Zaključni sloj ometa:tankoslojni zaribani omet, površinsko aktiven(hidrofilni)za uravnavanje vlage trdnosti2,5MPa,sistemski(mineralni weber.star AquaBalance ali weber.pastopDry),zrnavosti 2mm (oziroma po dogovoru), v debelini 3 mm, barvni odtenek (po dogovoru) 0,3 cm— Premaz za izravnavo vpojnosti: sistemski—Osnovni armirni omet: univerzalna(lepilna in armirna) mineralna(apneno-cementna) malta, trdnosti 4M pa, sistemska v debelini 5mm, omet je armiran z grobo mrežico iz steklenih vlaken, mrežica je vstavljena v zunanji tretjini sloja, omet je zariban 0,5 cm—Toplotna izolacija: izEPS-F, toplotne prevodnosti λ=0.W/mK(kot so Fragmat EPSF), deb. mm, plošče so lepljene na steno in sidrane vanjo s pritrdilnimi sidri, po6(8 na vogalnih delih fasade) kosov/m2 (skrožnikiØ60mm, ki so v topljeni 2cm v izolacijo in začepljeni),korekcija ravnosti z obrušenjem (po potrebi) 16,0 cm —Lepilni sloj: lepilna malta, sistemska, enaka kot v armirnem ometu, nanešena po obodu in v sredini s50 % pokritostjo, na kritičnih delih polni nanos.1,2 cm

Stanovanje

 • Uporabna površina: 77 m2
 • Zakaj potrebujete energetsko izkaznico?: Najem

Pozdravljeni, stanovanje je v 3. nadstropju bloka/od 4. v BS3 za Bežigradom, potrebuje jo naša stranka za oddajanje stanovanja, površine 77,5 m2, 3-sobno, z balkonom, Energetsko izkaznico ima že blok na Reboljevi ulici 14 v Ljubljani, kjer so razporeditve oken in vrat na balkon ter izolacija bloka identični. Prosim za ponudbo. Lep pozdrav.