Zahtevaj brezplačne ponudbe za geodetski posnetek oz. načrt v Ajdovščini

10 izvajalcev v bližini

Že 1.432 uporabnikov iz Ajdovščine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov geodetskih posnetkov oz. načrtov Ajdovščina, 2022

6 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5,0
Sonja O. , pred 8 leti

Zelo zadovoljna, vse opravljeno po dogovoru.

5,0
Mitja S. , pred 8 leti

V roku in korektno opravljena storitev.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020
10+
Let na tržišču

Storitve: geodetska podjetja, geodetski posnetek, etažna lastnina, geodetski posnetek - načrt, parcelacija, ureditev meje, geodeti, vpis v kataster, geodetski načrt, geodetske storitve, geodetski biro.

Zahtevaj ponudbo

DEZIS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: čiščenje hiše, geodetski biro, čiščenje na domu, geodetski posnetek - načrt, čiščenje stanovanja, čiščenje pisarn, parcelacija, čistilni servisi, geodetske storitve, geodetski posnetek, razkuževanje prostorov, geodeti, geodetski načrt, geodetska podjetja, vpis v kataster, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kako dolgo traja izdelava geodetskega načrta?

    Geodetski načrt vam bo pooblaščeni geodet pripravil zelo hitro - že v tednu ali dveh.

  • Kaj je geodetski načrt in zakaj ga potrebujem?

    Geodetski načrt je prikaz dejanskega stanja terena in vsebuje podatke o reliefu parcele, vodah, stavbah, rabi zemljišč, rastlinah, podatke o zemljiških parcelah in več. Naredi se na podlagi že znanih informacij in posnetkov s terena. Potrebovali ga boste za pridobitev gradbene dokumentacije.

  • Katere storitve opravljajo geodetska podjetja?

    Med geodetske storitve po Zakonu o evidentiranju nepremičnin spadajo: izvedba postopkov za izdelavo elaboratov in izdelava elaboratov ureditve meje, nove izmere, parcelacije, komasacije, izravnave meje, določitev zemljišča pod stavbo, izdelava elaborata za evidentiranje stavbe, spremembe dejanske rabe zemljišč, spremembe bonitete zemljišč, spremembe vrste rabe, kultur in razreda zemljišč, ureditve meje med samoupravnimi lokalnimi skupnostmi, izdelava elaborata za vpis stavbe in delov stavbe v kataster stavb, izdelava elaborata za spremembo podatkov katastra stavb in izdelava tehničnega poročila označitve meje v naravi ter druge posamezne naloge v zvezi z evidentiranjem nepremičnin.

Ponudniki geodetskih posnetkov oz. načrtov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za geodetske posnetke oz. načrte, Ajdovščina

Ureditev etažne lastnine

  • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, Zanimamo se za etazno lastnino v stanovanjski hisi in na dvoriscu v vasi. Namrec polovica hise je od ene osebe, drugo polovico hise pa bomo prepisali na dve osebi. Hisa ima dve etazi, kjer sta v vsaki etazi po eno stanovanje. Ima tudi kasco zgoraj cez celo hiso. Zanimamo se ravno za etazno lastnino, da se ve tocno katero stanovanje pripada komu, namrec ne zelimo samo hiso razdeliti na dve polovici. Hvala in lep pozdrav!