Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice v Mengšu

72 izvajalcev v bližini

Že 1.459 uporabnikov iz Mengša je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Mengeš, 2022

166 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

ARCH IDEA d.o.o.

5,0
2 oceni

Pohvalili bi predvsem odzivnost!

5,0
Aleš P. , pred 7 leti

Sem bil zadovoljen. Njihova ponudba je bila taka, kot mora biti, v primernem formatu. Vse je bilo, kot dogovorjeno!

20+
Let na tržišču

BIRO VOGRIČ d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

AGENCIJA 3000 d.o.o.

4,0
1 ocena
4,0
Matevž G. , pred 8 leti

Načeloma zadovoljen, so bili korektni. Pozitivna izkušnja, bi jih priporočili. Cena je bil v redu.

Dolgo sem čakal na certifikat, ampak so mi ga potem, ko sem ga rabil, takoj dostavili!

20+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, geodetski biro, arhitekti, legalizacija objekta, ureditev meje, notranji design, notranje oblikovanje, geodetski posnetek - načrt, geodetski načrt, projekti hiš, projektiranje hiš, geodetske storitve, geodetski posnetek, geodeti, parcelacija.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Bojan Š. , pred 2 letoma

Storitev - legalizacija objekta, ki sem ga naročil je opravljena profesionalno v skladu z dogovorom (rok, cena).

20+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, arhitekturni biro, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, arhitekti, projektant, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, notranji design, projektiranje hiš, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo

Prometnica d.o.o.

4,8
8 ocen
5,0
Katja K. , pred 7 leti

Izbrali smo PROMETNICO D.O.O.. Bili so zelo strokovni in pa tudi cenejši od ostalih. Vsa pohvala.

5,0
Žan L. , pred 7 leti

Pri podjetju Prometnica, d.o.o. so mi izdelali energetsko izkaznico po dobri ceni, kvalitetno in hitro. Podjetje z veseljem priporočam!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: projekti hiš, arhitekti, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, legalizacija objekta, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

Aleš Kelhar s.p.

4,9
143 ocen
5,0
Nina Š. , pred 2 letoma

Pomudnik se je držal rokov in ima ugodno ceno.

Zadovoljen.

5+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

TEMACONSULT d.o.o.

4,9
10 ocen
5,0
Marko R. , pred 7 leti

Tega ponudnika sem izbral, ker je bil cenovno ugoden, ko je rekel ceno, je to obveljalo, pri ostalih ponudnikih pa je bila cena + še dodatne usluge za doplačilo. Hvala in lep pozdrav, Marko

5,0
Karolina D. B. , pred 7 leti

Spoštovani! Ponudnik se je zelo hitro odzval. Držal se je dogovora. Delo je bilo opravljeno zelo korektno in v najkrajšem možnem času. Cena je bila najnižja izmed vseh ponudnikov. Energetska izkaznica je bila narejena še pred dogovorjenim rokom. VSE POHVALE.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

AVTOMAT d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji