Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice na Vrhniki


Že 2.830 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Vrhnika, 2022

162 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

ZEUS ENERGIJA d.o.o.

4,7
4 ocene

Zelo so prijazni, korektni! Sem bila zadovoljna, na vsako vprašanje hitro odgovorijo. Z veseljem jih priporočim!

5,0
Matjaz M. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovora in cene. Vse je bilo narejeno v roku. Sem zadovoljna z njihovo storitvijo. Nimam pripomb.

5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

Aleš Kelhar s.p.

4,9
142 ocen
5,0
Nina Š. , pred 2 letoma

Pomudnik se je držal rokov in ima ugodno ceno.

Zadovoljen.

5+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

TEMACONSULT d.o.o.

4,9
10 ocen
5,0
Marko R. , pred 7 leti

Tega ponudnika sem izbral, ker je bil cenovno ugoden, ko je rekel ceno, je to obveljalo, pri ostalih ponudnikih pa je bila cena + še dodatne usluge za doplačilo. Hvala in lep pozdrav, Marko

5,0
Karolina D. B. , pred 6 leti

Spoštovani! Ponudnik se je zelo hitro odzval. Držal se je dogovora. Delo je bilo opravljeno zelo korektno in v najkrajšem možnem času. Cena je bila najnižja izmed vseh ponudnikov. Energetska izkaznica je bila narejena še pred dogovorjenim rokom. VSE POHVALE.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Robert Kaplan s.p.

4,9
6 ocen

Izbral sem Robert Kaplan s.p., ko sem si urejal energetsko izkaznico. Vse je bilo super.

5,0
Saša H. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca Roberta Kaplana s.p..Z njim smo bili zelo zadovoljni. Delo je bilo korektno opravljeno.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

MC PROJEKT, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji