Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice v Mariboru

39 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 16.493 uporabnikov iz Maribora je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Maribor, 2022

38 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

Robert Grošeta s.p.

4,9
21 ocen
5,0
Jani S. , pred 8 meseci

Strokovnost, dostopna cena, bližina (zaradi ogleda).

Robert Grošeta s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Se je držal rokov.

20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
RIBJI B. E. I. N. S. , pred 6 leti

Vse je bilo odlično: profesionalnost, cena, odnos, odkritost, hitrost, poštenost in spoštovanje dogovora!

5,0
Danilo T. , pred 6 leti

Zelo dosleden ter edini, ki je spostavil kontakt preko telefona, ostali vsi samo preko meila.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

VIRES d.o.o.

5,0
1 ocena

V redu je naredil. Bil je korekten. Držal se je dogovorjene cene.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, gradbeno dovoljenje, projektant, izdelava energetske izkaznice, legalizacija objekta, projektiranje hiš, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

E prihodnost d.o.o.

5,0
1 ocena

Ponudnik je profesionalen, osebje prijazno, držal se je rokov. Izkaznico je izdelal z vso skrbnostjo in jo je izdelal na osnovi dejanskih podatkov. Ko sem videl, kako profesionalno se loteva posla, sem z veseljem priskrbel manjkajoče podatke iz svojega arhiva in arhiva upravitelja stavbe. Skratka priporočam, nimam pripomb.

5+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, fotovoltaika, sončni kolektorji, sončne elektrarne, energetska izkaznica za hišo, solarni sistemi, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Zadeva je opravljena. Korektno izvedena. Zadovoljen.

5,0
Timotej P. , pred 6 meseci

Tomaž Žnuderl s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Odlična ocena.

100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

EKOSYSTEM d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, energetska izkaznica za hišo, koordinacija gradbišč, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, požarna varnost, izpit za viličarja, energetska izkaznica za stanovanje, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, haccp, požarni red.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

HSE INVEST d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: gradbeni nadzor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, gradbeni nadzorniki, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, izdelava energetske izkaznice, notranji design, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, projekti hiš, energetska izkaznica za stanovanje, arhitekti, arhitekturni biro, projektant, energetska izkaznica za javno stavbo, legalizacija objekta, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

PAUL BIRO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

AB - S d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za hišo, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, energetske izkaznice, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, projektant, energetska izkaznica za stanovanje, načrt za gradnjo hiše, notranji design, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

GIM OV d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, elektroinštalacije, napeljava elektrike, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, energetske izkaznice, električarji, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: projektiranje hiš, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, notranje oblikovanje, projektant, notranji oblikovalec, notranji design, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

HOFBSH d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

PROFUTURUS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

SIMON FRUMEN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

  Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

 • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

  Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

 • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

  Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo energetske izkaznice, Maribor

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 67
 • Tip stavbe: Novogradnja ali obnovljena stavba
 • Rok za izdelavo EI: V roku meseca

Blok na Kamniški 4a v MAriboru. Stanovanje cca 67m^2, nova okna (dvoslojna AJM), nova fasada, nova streha, razmeroma novi radiatorji, nova vhodna vrata). S partnerko se seliva v popolnoma obovljeno stanovanje in bi rada imela energetsko izkaznico. NAMEN: že kupljeno stanovanje, ki potrebuje IE Hvala, LP

Hiša

 • Uporabna površina (v m2): 180
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba
 • Rok za izdelavo EI: Po dogovoru

Pozdravljeni, potrebujemo energetsko izkaznico za prodajo hiše. Vsi udeleženi v pogodbi živimo v tej hiši in nam je to nujno zlo. Nimamo namena oddajati ali prodajati. V prihodnje imam tudi namen obnoviti fasadno izolacijo. Potrebujem tudi svetovanje. Za več informacij se na voljo. Hvala, LP

Večstanovanjska stavba

 • Uporabna površina: 75 m2
 • Število stanovanjskih enot v stavbi: 3

Pozdravljeni prosim za ponudbe. Za namen kredita in nakupa stanovanja v večstanovanjski stavbi se potrebuje čimprej energetska izkaznica. Prosim za informacijo kako hitro je zadevo možno izvesti.Večstanovanjska hiša ima 3 stanovanja, 1 stanovanje se kupuje. Način ogrevanja zemeljski plin. Starost hiše cca. 20 let. Prosim za kontakt na email. Hvala in lep pozdrav.