Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice v Murski Soboti


Že 3.162 uporabnikov iz Murske Sobote je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Murska Sobota, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

VEPOZ d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Babilon2 d.o.o. , pred 4 leti

Zelo zadovoljna, po dogovorjenem delu smo se dogovorili še za dodatno delo, tako da toplo priporočam!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izpit za viličarja, požarni red, energetske izkaznice, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), koordinacija gradbišč, požarna varnost, energetska izkaznica za poslovni prostor, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), izdelava energetske izkaznice, ekologija in varstvo okolja, varstvo pri delu, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, haccp.

Zahtevaj ponudbo

VELING-DEOL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

ARHILOG d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: projektiranje hiš, projektant, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji design, projekti hiš, arhitekturni biro, arhitekti, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji