Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice v Novem mestu


Že 4.889 uporabnikov iz Novega mesta je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Novo mesto, 2022

27 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

Damjana Gligić s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Slavko N. , pred 2 letoma

Prilagodljivost

5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeni nadzorniki, energetske izkaznice, gradbeni nadzor, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marko G. , pred 2 letoma

Ponudnik je odgovorno in kakovostno opravil delo.

Marko hvala. Taka ocena in mnenje mi bo dosti pomagala pri nadaljnem delu lpp

5,0
Matej B. , pred 7 leti

Pohvalili bi prijaznost, storitve so izvedene, kot smo se dogovorili!

10+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

I - VITES d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektiranje hiš, arhitekti, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, izdelava energetske izkaznice, notranji design, projekti hiš, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za stanovanje, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

DAMJAN MURN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, revizija, računovodstvo, davčno svetovanje, računovodske storitve, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, knjigovodstvo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, računovodski servis.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji