Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice na Jesenicah


Že 2.341 uporabnikov z Jesenic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Jesenice, 2022

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava energetske izkaznice, notranji design, projekti hiš, energetska izkaznica za stanovanje, legalizacija objekta, projektiranje hiš, energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekti, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, projektant, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

DOMINVEST d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, notranji design, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektant, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za stanovanje, projektant, arhitekti, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, legalizacija objekta, energetske izkaznice, notranji oblikovalec, projekti hiš, projektiranje hiš, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, notranji design, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

  Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

 • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

  Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

 • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

  Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo energetske izkaznice, Jesenice

Stanovanje

 • Uporabna površina (v m2): 33
 • Tip stavbe: Obstoječa stavba

Potrebujem energetsko izkaznico, ker bom stanovanje prodal. Blok ima 24 stanovanj, izdelana je izolacija fasade, okna so prav tako zamenjana z energetsko učinkovitejšimi. Točno leto izdelave ne poznam, je pa izdelan nekje v 60 ih letih prejšnjega stoletja. Prilagam sliko iz uradnega katastra z podatki o številki parcele, stavbe in katastrske občine