Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice v Hrastniku


Že 771 uporabnikov iz Hrastnika je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Hrastnik, 2022

9 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5,0
ALENKA F. , pred 6 leti

Zelo posloven, kar je bilo dogovorjeno, je držalo, in zelo strokoven, saj sem dobila veliko koristnih nasvetov.

5,0
Ljudmila O. , pred 3 leti

Korekten gospod, zelo odziven, ni odlašal ali zanemarjal posel. Pripravljen sodelovati. Same pohvale.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marjeta K. , pred 6 meseci

Ponudnik de je držal dogovorjenega roka in cene.

5,0
Majda Z. U. , pred 1 letom

Prišel in naredil za primerno ceno in v roku.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

IBT - MMI, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

OZZING d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji