Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice na Ptuju


Že 4.329 uporabnikov s Ptuja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Ptuj, 2022

18 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

Tomaž Šoštarič s.p. - res odziven! Energetsko izkaznico smo dobili takoj.

3,7
Barbara K. , pred 1 letom

Ponudnik je bil hiter in odziven, osebje prijazno, držali so se dogovorjenih rokov.

Ni bilo počiščeno vse kar smo se zmenili - kuhinjski pulti, zgornji balkon je bil samo posesan in ne tudi pomita tla, fuge v kopalnici so bile slabo ali sploh niso bile očiščene.

Storitve: varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), ekologija in varstvo okolja, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), čiščenje na domu, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, dezinfekcija prostorov, čistilni servisi, energetska izkaznica za stanovanje, požarni red, čiščenje stanovanja, čiščenje pisarn, razkuževanje prostorov, čiščenje hiše.

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ ŽNUDERL s.p.

4,9
12 ocen
5,0
Timotej P. , pred 11 meseci

Tomaž Žnuderl s.p. nam je priskrbel energetsko izkaznico. Odlična ocena.

Hitro in strokovno izvedeno, zelo zadovoljna! Hvala.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

E prihodnost d.o.o.

5,0
1 ocena

Ponudnik je profesionalen, osebje prijazno, držal se je rokov. Izkaznico je izdelal z vso skrbnostjo in jo je izdelal na osnovi dejanskih podatkov. Ko sem videl, kako profesionalno se loteva posla, sem z veseljem priskrbel manjkajoče podatke iz svojega arhiva in arhiva upravitelja stavbe. Skratka priporočam, nimam pripomb.

10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, solarni sistemi, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, sončne elektrarne, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice, sončni kolektorji, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, fotovoltaika.

Zahtevaj ponudbo

ZEON, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, arhitekti, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za javno stavbo, notranji design, projektant.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, notranji design, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, projektant, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, arhitekti, arhitekturni biro, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji