Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo energetske izkaznice v Kamniku


Že 3.571 uporabnikov iz Kamnika je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

9 najboljših ponudnikov za izdelavo energetske izkaznice Kamnik, 2022

13 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Bojan Š. , pred 2 letoma

Storitev - legalizacija objekta, ki sem ga naročil je opravljena profesionalno v skladu z dogovorom (rok, cena).

20+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, notranje oblikovanje, energetska izkaznica za hišo, arhitekturni biro, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeno dovoljenje, energetske izkaznice, projektant, projektiranje hiš, legalizacija objekta, arhitekti, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za javno stavbo, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

AGENCIJA 3000 d.o.o.

4,0
1 ocena
4,0
Matevž G. , pred 8 leti

Načeloma zadovoljen, so bili korektni. Pozitivna izkušnja, bi jih priporočili. Cena je bil v redu.

Dolgo sem čakal na certifikat, ampak so mi ga potem, ko sem ga rabil, takoj dostavili!

20+
Let na tržišču

Storitve: geodetski posnetek, geodetski biro, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, geodeti, geodetski načrt, parcelacija, legalizacija objekta, geodetski posnetek - načrt, ureditev meje, arhitekti, notranji design, notranje oblikovanje, geodetske storitve, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

ARCH IDEA d.o.o.

5,0
2 oceni

Pohvalili bi predvsem odzivnost!

5,0
Aleš P. , pred 7 leti

Sem bil zadovoljen. Njihova ponudba je bila taka, kot mora biti, v primernem formatu. Vse je bilo, kot dogovorjeno!

20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

BIRO VOGRIČ d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

Prometnica d.o.o.

4,8
8 ocen
5,0
Katja K. , pred 7 leti

Izbrali smo PROMETNICO D.O.O.. Bili so zelo strokovni in pa tudi cenejši od ostalih. Vsa pohvala.

5,0
Žan L. , pred 7 leti

Pri podjetju Prometnica, d.o.o. so mi izdelali energetsko izkaznico po dobri ceni, kvalitetno in hitro. Podjetje z veseljem priporočam!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: legalizacija objekta, energetska izkaznica za stanovanje, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, energetske izkaznice, projektant, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica za hišo, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za javno stavbo, projekti hiš, notranji oblikovalec, energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekti, arhitekturni biro, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše na ključ, notranje oblikovanje, zidarska dela, hiša na ključ, gradbena dela, projekti hiš, zidarstvo, legalizacija objekta, projektiranje hiš, gradnja hiše, gradbeno dovoljenje, arhitekti, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, notranji design, legalizacija objekta, energetske izkaznice, projektant, energetska izkaznica za stanovanje, arhitekti, izdelava energetske izkaznice, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

VISIA, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • V katerih primerih sem zakonsko obvezan pridobiti energetsko izkaznico?

    Energetske izkaznice za stanovanjsko hišo ne potrebujete, razen v primeru, da želite hišo prodati, pridobiti hipotekarni kredit ali jo oddati za leto dni ali več. Zakonsko obvezna pa je za vse javne objekte in poslovne stavbe. Sicer jo priporočamo v vsakem primeru, saj boste poleg informacij o energetski učinkovitosti hiše prejeli tudi predloge, kako jo narediti bolj ekološko in varčno.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Podjetja za izdelavo energetske izkaznice po Sloveniji