Zahtevaj brezplačne ponudbe za projektiranje hiš v Slovenskih Konjicah

61 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.491 uporabnikov iz Slovenskih Konjic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

14 najboljših ponudnikov za projektiranje hiš Slovenske Konjice, 2022

11 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

ARHITEKTURICA d.o.o.

5,0
1 ocena

Storitve: gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projekti hiš, notranji design, projektant.

Zahtevaj ponudbo

CELEIA PROJEKT d.o.o.

4,0
4 ocene
5,0
Gordana R. , pred 9 meseci

Odlična izkušnja. Držali so se rokov in dogovorjene cene.

4,3
Katarina H. , pred 5 leti

Pomagal nam je s številnimi nasveti. Vedno je bil dosegljiv na telefon. Držal se je predračuna.

Potreboval je precej časa za realizacijo.

5+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, arhitekti, legalizacija objekta, projekti hiš, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektant, notranji design, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo

Vili Ofentavšek s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Milenjko J. , pred 7 meseci

Zelo smo bili zadovoljni z gospodom Ofentavškom, ki nam je s svojimi idejami pomagal pri adaptaciji ostrešja. Priporočamo.

5,0
Boštjan B. , pred 8 meseci

Z ponudnikom sem zelo zadovoljen, priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, temeljna plošča, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, hiša na ključ, načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekturni biro, notranji design, gradbena podjetja, gradbeno dovoljenje, zidarstvo, gradbena dela, projektiranje hiš, zidarska dela, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo

GIV GRADNJE d.o.o.

4,8
4 ocene
5,0
Ivanka K. , pred 2 letoma

Vse je bilo super, odlična odzivnost, krasen projekt!

5,0
Marko P. , pred 2 letoma

Bili so zelo odzivni, delo so opravili hitro in kvalitetno! Brez pripomb!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: notranji design, notranje oblikovanje, projektant, projekti hiš, projektiranje hiš, legalizacija objekta, arhitekti, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

Tina Mravlje, s.p.

 
0 ocen

Storitve: projektant, legalizacija objekta, projekti hiš, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, notranji design, arhitekturni biro, arhitekti, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

MIRO KVAS S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, notranji design, projektiranje hiš, projektant, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, projektant, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekti, notranji design, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, notranji design, projektant, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

L.AR d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, legalizacija objekta, projektant, arhitekti, notranji oblikovalec, projekti hiš, notranje oblikovanje, notranji design, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektiranje hiš, projekti hiš, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, projektant, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, notranji design, arhitekti, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, arhitekti, projektant, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, arhitekturni biro, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

Bojana Sitar, s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: notranji design, projektiranje hiš, projekti hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektant.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, projektant, arhitekturni biro, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, notranji design, projektiranje hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, notranji oblikovalec, projektant, načrt za gradnjo hiše, notranji design, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, arhitekti, legalizacija objekta, projekti hiš, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere dokumente potrebujem za gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja potrebujete projektno dokumentacijo, ki vam jo bo izdelal arhitekt. Ta je sestavljena iz idejne zasnove za pridobitev projektnih in drugih pogojev, projektne dokumentacije za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja, projektne dokumentacije za izvedbo gradnje ter projektne dokumentacije izvedenih del. Dokumentacija je precej obširna, zajema pa vse od pridobivanja soglasij izvajalcev javnih gospodarskih služb do zasnove tlorisov, navedbe načrtovanih uporabljenih materialov in prikaz komunalne strukture objekta.

 • Kako dolgo traja postopek izdaje gradbenega dovoljenja?

  Povprečni čas pridobitve gradbenega dovoljenja je šest mesecev. Ta čas je sicer odvisen od tega, kako dolgo se dela projektna dokumentacija, tega, kako hitro različne institucije procesirajo vaše zahtevke, in podobno.

Nedavna povpraševanja za projektiranje hiš, Slovenske Konjice

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Gre za preureditev in razširitev podstrešja v okolici Tepanja v mansardno stanovanje (3 sobe+ kopalnica +stopnišče). Idejno zasnovo projekta že imam, prav tako vse tlorise. Soglasodajalci (elektro, komunalo....) so večinoma že podali soglasje. Zanima me cena za PGD in PZI. Arhitekta bi potrebovali v roku 3 mesecev. LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! V planu imam novogradnjo stanovanjske hiše na velikosti parcele m2. Pogoji so, da je hiše dvokapnica in da je streha v ravno obratni smeri, kot je sedaj (razvidno iz priloženih slik). Stari objekt je potrebno podreti in nato zgraditi novega. Na parceli je elektrika, voda, optika, že priklopljena na čistilno napravo, 3fazni tok. Hiša naj bo v dveh etažah za 4člansko družino, z nastreškom za avto in teraso. Arhitekta bi potrebovali v roku 2-3mesecev. Prosim za predloge kako bi vmestili hišo v ta prostor. Slike v prilogi! Hvala in lep pozdrav!

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 170
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Notranja prenova 45 let stare hiše v Sl. Konjicah, (klet, pritličje in 1.nadstropje) Vse inštalacije, prostori, tla, združitev dveh prostorov z odpiranjem sten, stopnišče,... Potrebovali bi arhitekta - statika, da poda mnenje oz. potrdi možnosti sprememb v hiši (zidovi). *Me pa zanima, kdaj je najboljše obdobje za notranjo prenovo hiše. Ali jesen, pomlad, poletje... Hvala. Marijan

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Na naslovu Tepanjski vrh 36, imamo objekt - starejša stanovanjska hiša z garažo. Potrebujemo arhitekta za adaptacijo/rekonstrukcijo objekta; v kolikor adaptacija/rekonstrucija ne bo smiselna pride v poštev tudi rušitev. Nagibamo se k možnosti, da bi se objekt/nov objekt uporabljal kot vikend, saj ob morebitni prodaji le tega ne želimo zanemariti možnosti zazidljivosti bivalne površine. Želimo objekt, ki bo imel vsaj orodjarno, kopalnico, prostor za druženje in manjšo kuhinjo. Za več informacij smo na voljo. Adaptacije/rekonstrucije bi se lotili nasledngea leta spomladi - potrebujemo vso kompletno dokumentacijo, ki je potrebna. Hvala, LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, Gre za novogradnjo in v tej fazi imamo še dokaj proste roke glede nenosilnih sten in tudi električne napeljave. Malo manj svobode je pri vodovodnih inštalacijah. Želim ustrezno notranjo razporeditev prostorov in opremo, tako da se bomo z veseljem vračali domov in se v svojem domu odlično počutili. Hvala, LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Z ženo imava hišo za katero bi potrebovala svetovanje kako preurediti prostore, da niso prehodi iz sobo v sobo. Želiva, da ste nam v pomoč , da zberemo neko možnost, ki bo obema ustrezala in da bo ta hrati funkcionalna. Potreben bo zunanji in notranji interier. Za vse ideje sva odprta. Hvala za vaš trud in lep pozdrav

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Imamo hlev, ki ni več uporaben in potrebujemo načrt rušenja, na mestu hleva pa bi postavili: cca 50 m2, nezahteven objekt ( za hrabmo strojev, pridelka) in posebej še cca 50 m2 nezahteven objekt za rejo živali Projekt se bo odvijal letos, predvidoma marca ali aprila. Pridobljena je lokacijska informacija, kjer je zgornja rešitev možna.