6 ponudb za projektiranje hiš z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,8
Danilo Š. , Ptuj

Res ste ustrežljivi. Super storitev za primerjavo, ko gradiš hišo. Nisem pričakoval tako ugodnih cen arhitektov. Sem zelo zadovoljen tudi z izbranim arhitekturnim birojem.

5,0
Katja K. , Ljubljana

Res super sodelovanje z vami in arhitekti. Podpisali smo pogodbo in že delamo na naši novi hiši. Nisem pričakovala, da boste tako dobri pri iskanju arhitektov.

5,0
Nataša Š. , Kidričevo

Vsem, ki gradijo ali prenavljajo, povem za vašo storitev in ne morejo verjeti, da je zastonj. Arhitekta za novogradnjo človek išče le enkrat v življenju in mu vsaka pomoč pride prav.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za projektiranje hiš po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za projektiranje hiš

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
 • Površina objekta ali prostora: 120 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, montažna hiša z enovitim prostorom kuhinje in dnevne sobe, teraso, kabinetom v spodnjem nadstropju. Zgoraj večja spalnica, pisarna s pogledom na sever, otroška soba in kopalnica z banjo. V priponki razporedietv parcele, kot bi jo želel. Zaenkrat samo projektiranje hiše (brez ostalih posegov). Plata je že na parceli in je velika 8x10 a je možna širitev. V priponki še lokacijska informacija. Hvala, lp.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da
 • Površina objekta ali prostora: 230 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Čim prej

Idejna zasnova (idejo že imamo in umestitev na parcelo) za pridobitev projektnih in drugih pogojev (IZP). Projektna dokumentacija za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD). Projekt za izvedbo (PZI). Pridobivanje projektnih pogojev in mnenj ter priprava ustreznih dokumentov (podlag). Projekt izvedenih del (PID), s še podrobnejšo specifikacijo del zgoraj zapisanih točk s cenami in terminskim rokom izvedbe. PROJEKTNA NALOGA: Racionalna Novogradnja (parcelna številka /6 in katastrska občina Spodnja Idrija, parcela je v naklonu) klasične opečne hiše z armirano betonskimi ploščami, prekladami in vezmi ter lesenim skeletnim ostrešjem. Pasivna /nizko energijska gradnja /zidana hiša- EKOSKLAD ? ; klet, pritličje in mansarda (skupaj do m2 ) + nadstrešek za avte ( ki ni del hiše- se jo pa lahko dotika). Ogrevanje: toplotne črpalke (zrak-voda), talno gretje. Prezračevanje: centralni sistem za prezračevanje z rekuperacijo Sončna elektrarna na strehi - opcija Projektiranje higienske kapnice za sanitarije in zalivanje Hiša v pritličju in v mansardi bo namenjena mladi družini 5 članov . Instalacije- priključki bodo skupni. KLET bo delno namenjena starim staršem delno pa skupnim prostorom. Ostali del kletne etaže: delavnica+kurilnica+pralnica- shramba. Idejo (tlorise in modele) že imamo, kot idejo, jih pa ne moremo direktno uporabit, ker so avtorsko delo.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Zanimam se za izgradnjo stanovanjskega objekta. Želel bi modern in razgiban dizajn, in sicer nekaj podobnega, kot je na sliki v priponki. Imel bi dve nadstropji; pritličje in zgornje nadstropje. Prostori bi bili razdeljeni na sledeči način: - pritličje: kuhinja, dnevna soba, soba za druženje, spalnica in kopalnica, kjer so prve tri v enem večjem skupnem prostoru (lahko recimo par stopnic loči sobo za druženje od ostalih dveh) - prvo nadstropje: dve spalnici in kopalnica Z veseljem sprejmem kakršenkoli predlog glede postavitve prostorov v stanovanjskemu objektu.Hvala in lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdrav. Z možem imava v načrtu leseno hiško. Zdaj čakava na papirologijo in malo poizvednjujema za notranjo opremo. Hiša bo lesena(približno takšna kot v priponki!), velika bo m2. Zgornje nadstropje: -kopalnica -2otroški sobi -prazen prostor, kjer se vidi v spodnje nadstropje v dnevno sobo -spalnica katera ima izhod na balkon in v malo garderobno omaro Spodnje nadstropje: -wc -pralnica -stopnjice v zg. Nadstropje -majhna shramba -kuhinja -dnevna soba Okoli polovice hiše bo veranda, tako, da želiva, da je možnost izhoda na verando iz dnevne sobe. Stil hočeva rustikalen (italijanski stil), v priponki pošiljam kuhinjo in dnevno sobo.. Približek tega. Všeč na je mešanica usnja, kamna, lesa... Napr. V kppalnici bi želela kamnit umivalnik... Nikakor ne sme manjkat kamin, s katerim bi provabila domač privdih. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Hiša stara 50 let dobro ohranjena, želel bi prenovo kopalnice in kuhinje s tem rušenje dolocenih sten in na novo urejanje vodovodne in elektro instalacije. Celotna prenova tal (betonske plošče že položene pred nekaj leti) zato samo prenova tipa tal (laminat in nove ploščice). Zgornje nadstropje oz. podstresje s teraso je samo v betonski plošči. Hvala in lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 350
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Na istem zemljišču poleg dvostanovanjske hiše, stoji gospodarski objekt (hlev) z gradbenim dovoljenjem. Želel bi ga spremenit v stanovanjske enote imam pridobljeno lokacijsko informacijo.Želel bi si da si ustrezna oseba to ogleda, poda svoje mnenje kako se lotit projekta ter kake so možnosti za spremembo namembnosti, do idejnega nacrta, načrta za gradbeno dovoljenje ter konec koncev ali se dela na obstoječem objektu ali se to ruši in gradi na novo. Želje so da bi se nekaj prodalo s tem pokrilo del investicije ter nekaj pa obdržalo za najem. Hvala in lp.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 35
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, rada bi prenovila/preoblikovala dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico in predsobo, ki je sedaj en odprt prostor. Želim si pridobit več prostora za shranjevanje stvari. Celotno stanovanje je 77m2. Trenutno ne bi šla v celotno prenovo stanovanja, ker imamo male otroke. Ampak samo spremembe in pridobitev prostora za shranjevanje. Hvala, lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 68
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v vrstni hiši bi zamenjala pohištvo v spodnjem prostoru (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, predsoba, kopalnica.) Tloris celotne površine je 6,5 m x 10,5 m. Kuhinjo bi morda samo dopolnila, ker sem z omarami zadovoljna(DanKuchen), knjige iz dnevne sobe bi preselila v kabinet v 1. nadstropju. V dnevni sobi še nismo zamenjali oken, zato sprememba oken (morda panoramska) ne bi bila težava. Prosim za ponudbo opreme stanovanja, predvsem jedilnice in dnevne sobe. Hvala, lp

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, ker je obstoječa garaža v slabem stanju jo nameravamo podreti, zgraditi na novo ter nad garažo nadzidati 2x po cca 30m2 bivalnih površin. Obstoječa garaža se drži hiše. Hiša ima visko pritljiče in mansardo. Z omenjenim projektom bi nad novo zgrajeno garažo vsako nadstropje pridobilo 2 dodatna prostora. Hvala, lp

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, 1. Pri obstoječi hiši dozidava cca m2 (stebri, plošča, streha; povezava med ''skarpo'' in hišo, slika). 2. Izdelava nadstreška povezanega z obstoječo hišo (cca 10 x 7 m, lesena konstrukcija, pred vhodom, spredaj, slika) 3. Novogradnja garaža z drvarnico cca 10 x 5 m (temeljna plošča+streha) 4. Predelava obstoječega delovnega prostora v hiši pritličje v stanovanje (cca 10 x 8 m2) Za pripravo ponudbe potreben ogled. Hvala, lp

Primerjam.si uporabljajo