6 ponudb za gradbeno dovoljenje z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,8
Andrej P. , Ljubljana

Pomagali ste mi poiskati inovativnega arhitekta po dobri ceni. Kljub temu, da se je projekt zapletel, nam še vedno pomagajo na vsakem koraku.

5,0
Anja M. , Domžale

Z eno besedo ODLIČNO. Poslali ste nam res dobre ponudbe. Izbrali smo mladega, ampak zelo strokovnega arhitekta. Gradbeno dovoljenje že imamo, graditi začnemo kmalu.

5,0
Dušan Š. , Maribor

Res iskrena hvala za pomoč. Zaradi vas smo prišli skozi zelo poceni. Zadovoljen sem s projektantom, ki je za pridobitev gradbene dokumentacije predstavil realne roke. Držal se je vsega dogovorjenega, gradbeno dovoljenje imamo.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Ponudniki gradbenih dovoljenj po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za gradbena dovoljenja

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Za gostinski objekt je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje, kasneje pa tudi uporabno dovoljenje za uporabo gostinskega objekta-turistična kmetija. Nadstropje objekta(podstrešne sobe), ki takrat se ni bilo dokončano ni bilo vključeno v uporabno dovoljenje in je zaradi tega predmet posebnega postopka. Nadstropje je sedaj končano in želimo na kmetiji registrirati dopolnilno dejavnost nastanitev. Za pridobitev uporabnega dovoljenja tako potrebujemo projekt izvedenih del. Hvala in LP

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Parcela št. /, katastrska občina Hajdina. Na štirikotni parceli stoji mehanična delavnica v izmeri: (d)11,5 m x (š) 5,5 m. Tlosrisna površina strehe je že sedaj okrog 11,5 x 9,0 m. Sedaj bi z možem potrebovala gradbeno dovoljenje za stanovanjsko hišo, pri čemer bi obstoječi delavnici na JZ zgradila prizidek v okvirni velikosti 5,5 m x 3,5 m. Razlika v dolžini obstoječe delavnice ter prizidka (11,5 m - 5,5 m = 6,0 m) ter v širini prizidka (3,5 m ) bi bila terasa (površina terase torej 6,0 m x 3,5 m). Nad prizidkom in nad teraso v izmeri 11,5 m x 3,5 m bi podaljšala obstoječo ploščo za 1. nadstropje (mansarda). Tako bi bila zunanja tlorisna površina mansarde 11,5 m x 9,0 m (torej nad celotno obstoječo delavnico, prizidkom ter teraso). Zanima naju, kolikšna bi bila skupna cena urejanja gradbenega dovoljenja od geodetskega posnetka zemljišča do pridobitve gradbenega dovoljenja. Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

20 min od Ljubljane bomo zgradili enodružinsko hišo po načelih Maharishi Sthapatya vede (http://www.maharishivastu.org/ ). Osnovni načrt bo pripravil arhitekt v Nemčiji. V Sloveniji iščemo projektivni biro, ki bo pripravil statiko in dokumentacijo za gradbeno dovoljenje. Hiša bo P+1N, m, klasična skeletna gradnja (skeletna konstrukcija, zaščitna smrekova bruna, agepan plošče, bela celoluza, OSB plošča, inštalacijska ravnina in Farmacel plošče). Z arhitektom v tujini že izdelujemo idejni načrt, zato bi želeli v kolikor je interes z Vaše strani priti k Vam na sestanek s ciljem od Vas pridobiti ponudbo za izvedbo projekta. LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 320
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Z bratom se odločava za gradnjo hiše. Ker je na parceli možno pridobit samo eno gradbeno dovoljenje sva se odločla za gradnjo dvojčka. Zunanji izgled hiše imava okvirno dodelan (pogled "sončne" in "vhodne" strani pošiljam v prilogi). Imava pa drugi problem, kako ta dva objekta postavit, da bo to imelo nek dober izgled. Hiši bosta stali na jasi, v obliki črke U parcelo obdaja gozd (satelitski pogled v prilogi). Teren je rahlo nagnjen, ampak bomo naredili ploščad, tako da bosta hiši stali na ravnem (pritličje+mansarda). Za drugo hišo mora bit garaža ob strani, kot je narisano na tlorisu, ki ga pošiljam v prilogi. Dilema je pa glede prve garaže, jo postavit vmes, jo postavit na začetku. Kako zamaknit hiše, mogoče drugo malo zarotirat?? Zanima me, če imate mogoče kakšno dobro idejo, ki bi mi jo bili pripravljeni naredit in koliko bi to mene okvirno stalo? V kolikor potrebujete še kakšne druge informacije mi povejte. Lp.

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Dozidava na obstoječi objekt 7,85 m x 7,65 m , za katerega je bilo izdano gradbeno dovoljenje. Poleg hiše smo zgradili še 2 objekta-prizidka, prvi ima 42m2, drugi pa 15m2. Ker sta bila oba zgrajena na črno, potrebujem legalizacijo objekta. Dodatne informacije so v priponki. ROK: čim prej Hvala in lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Rekonstrukcija enostanovanjske hiše na območju Žusterne. Projekt bo zajemal projekt obstoječega stanja, rušitveni načrt in načrt rekonstrukcije obstoječega objekta, to je kompleten projekt za gradbeno dovoljenje in ves postopek do pridobitve gradbenega dovoljenja. Arhitekta bi potrebovali čim prej! Prosim za ponudbe, hvala.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Rad bi si izdelal mansardno stanovanje v kvadraturi m2 (nadzidava). Streho bo vsej verjetnosti potrebno dvigniti (priblizno od 50- cm) da pridobim prostor s tem. Treba je pridobiti gradbeno dovoljenje. Prav tako izdelava svojega vhoda ki bo v 1. nadstropju in od tam stopnice v mansardo. Prav tako bi rad notranji balkon v mansardi. Nekaj instalacij je povleceno ze v zgornje prostore, potrebno jo je le razpeljati, prav tako ni sten in potrebno je obnoviti tlake. Hisa je v pravokotni obliki. Rad pa bi imel arhitekta kateri bi mi zasnoval notranje prostore po mojih zeljah in po njegovih predlogih. Prav tako bi imek rad arhitekta ob sebi da mi pokaze korake od samega zacetka pa do konca gradnje mansardnega stanovanja. Prosim za ponudbe in hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pritlična hiša, brez kleti, cca. do m2, lega parcele južna, JV. Približna želena razporeditev prostorov: osrednji del (kuhinja, dnevna soba, jedilnica), levo in desno nekako "ločena" dela (en del dve otroški sobi s kopalnico, drug del spalnica s kopalnico in garderobo), nekje vmes še preostali prostori - dogovor. Potrebujemo izdelavo projekta do takšne mere, da lahko vložimo gradbeno dovoljenje (torej z vsemi potrebnimi papirji in soglasji). Prosim za ponudbe, hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 236
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Kupila sva parcelo, ki že ima pridobljeno gradbeno dovoljenje. Tako da imam načrte v DWG formatu (priloženi so sicer v PDF formatu). Notranja razporeditev prostorov nama ne ustreza najbolj, saj potrebujeva več sob v nadstropju. Zato prilagam tlorise kot jih sam potrebujem (slika v JPG formatu). Prosim za ponudbo za spremembo gradbenega dovoljenja po naslednjih postavkah: - Načrt arhitekture - Načrt gradbenih konstrukcij, statični izračuni in armaturni načrt - Popis del za gradbeni del - Načrt elektro instalacij - Elaborat gradbene fizike (Izračun učinkovite rabe energije oz. toplotne zaščite) - Študija z izkazom požarne varnosti Lep pozdrav!

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 44
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Potreboval bi gradbeno dovoljenje, za že obstoječi prizidek hiše čeprav, imam že narisan načrt (idejno zasnovo) in po tej zasnovi je bil prizidek narejen. (komunalni prispevek (če ga bom potreboval), geodetski posnetek (če bo potreben) in soglasje). Prizidek oddaljen manj kot 4 m. Prosim za ponudbe, hvala.

Primerjam.si uporabljajo