Mnenja strank

5,0 / 5
Novogradnja
Marina G., Maribor
Pred začetkom gradnje je potrebno dobiti veliko dokumentacije. Projektno dokumentacijo za mnenja in gradbeno dovoljenje sva zaupala gospodu Mirku. Njihov biro je zares odličen. Nimam pripomb. Hvala tudi primerjam.si, da so nam pomagali najti tako dobrega projektanta.
5,0 / 5
Novogradnja
Mare T., Bovec
Ko se spustiš v gradnjo, hočeš čim manj sitnosti. Začelo se je zelo dobro, saj sva s partnerko preko primerjam.si našla dobrega arhitekta - projektanta. Ta bo izdelal idejno zasnovo in bo pooblaščen za ukvarjanje s formalnostmi in raznimi upravnimi enotami. Upam, da bo šlo tudi naprej tako gladko. Verjetno bova primerjam.si uporabila tudi za poznejše zadeve, od same gradnje pa do opremljanja nove hiše in tako naprej. V glavnem, same pohvale.
5,0 / 5
Novogradnja
Ana F., Ljubljana
Vse pohvale! Še se da najti poštene firme! Arhitekta - projektanta gospoda Petra lahko le pohvalim. Vse uredil, svetoval, obrazložil. Včasih ni lahko razumeti vseh stvari, ki se dogajajo okoli gradnje, ampak on in njegova ekipa so res dostopni in človeški. Le tako naprej. Od vseh ponudb, ki sem jih prejela preko primerjam.si, je že v začetku deloval najbolj profesionalno in tudi prijetno. Odločitev zajn je bila prava.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo