Zahtevaj brezplačne ponudbe za projektiranje hiš v Kočevju

16 izvajalcev v bližini

Že 1.700 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših ponudnikov za projektiranje hiš Kočevje, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

KORA TRADE d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Jure S. , pred 3 leti

Super, držal se je vseh rokov in cen. priporočam.

20+
Let na tržišču
Izbor strank 2018

Storitve: načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, notranji design, arhitekti, notranji oblikovalec, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, arhitekti, projekti hiš, notranje oblikovanje, projektant, notranji design, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: projektant, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, arhitekti, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, projektiranje hiš, arhitekti, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, projektant, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, notranji design, arhitekti, projektant, notranji oblikovalec, projekti hiš, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: notranji design, arhitekturni biro, projektant, hiša na ključ, zidarska dela, temeljna plošča, gradnja hiše, legalizacija objekta, gradnja hiše na ključ, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, gradbena podjetja, zidarstvo, gradbena dela, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, arhitekti, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji design, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektant, projektiranje hiš, projekti hiš, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranji design, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Tadeja Vidoni s.p.

 
0 ocen

Storitve: projekti hiš, notranje oblikovanje, notranji design, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, projektant, načrt za gradnjo hiše, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Hana Geder s.p.

 
0 ocen

Storitve: projekti hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, projektant, notranji design, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: notranji design, notranje oblikovanje, projekti hiš, projektiranje hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, projektant, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

Edith Kopač s.p.

 
0 ocen

Storitve: notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, notranji design, projektant, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, arhitekti, legalizacija objekta, projekti hiš, arhitekturni biro, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, projektant, notranji design, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere dokumente potrebujem za gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja potrebujete projektno dokumentacijo, ki vam jo bo izdelal arhitekt. Ta je sestavljena iz idejne zasnove za pridobitev projektnih in drugih pogojev, projektne dokumentacije za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja, projektne dokumentacije za izvedbo gradnje ter projektne dokumentacije izvedenih del. Dokumentacija je precej obširna, zajema pa vse od pridobivanja soglasij izvajalcev javnih gospodarskih služb do zasnove tlorisov, navedbe načrtovanih uporabljenih materialov in prikaz komunalne strukture objekta.

 • Kako dolgo traja postopek izdaje gradbenega dovoljenja?

  Povprečni čas pridobitve gradbenega dovoljenja je šest mesecev. Ta čas je sicer odvisen od tega, kako dolgo se dela projektna dokumentacija, tega, kako hitro različne institucije procesirajo vaše zahtevke, in podobno.

Nedavna povpraševanja za projektiranje hiš, Kočevje

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 35
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Zanima me cena za postavitev pohištva in sicer kuhinje in pa dnevnega prostora, ker imam vse v enem prostoru. Kuhinjo mi bodo delali po meri nekaj predstav že imam kako bi izgledala potrebovala bi pa še dodaten nasvet strokovnjaka. Gre za mansardno stanovanje, nahajam se v Kočevju. Arhitekta bi potrebovali v roku 14 dni. Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 78
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Adaptacija 1/2 starejše hiše, ki je sedaj zgrajena iz različnega gradbenega materjala (kamen, malta, slama, apnena malta). Ker pa je težava z vlago bi del hiše podrl do konca in na istih gabaridih začel od novih temeljev dalje pritličje in mansarda. V prilogi vam pošiljam osnovni tloris, iz kuhinje in jedilnice bi bil izhod na teraso. Hvala l.p.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Trenutno je hiša 9*8m. Radi bi manjšo hišo okrog - kvadratov plus klet kjer bi bila kurilnica, prostor za pralni in sušilni in shramba. Prtljicje bi bilo kuhinja, jedilnica in dnevni prostor skupaj. Ena soba in kopalnica in ena manjša shramba poleg kuhinje. V mansardi pa 2 sobi, kabinet in kopalnica. Površina: +klet 40 Hvala in lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 56
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Dvosobno stanovanje z tlorisom kot na sliki v priponki bi v prihodnosti želeli preurediti v trosobno oz. pridobiti dodatno sobo z pregrado ali podiranjem cele oz. delne stene oz več njih. Skrajno leva soba (trenutno dnevna soba): cca cm * cm Kuhinja z jedilnico: cca * * * * * cm Hodnik (spodaj): * cm Kopalnica: * cm Skrajno desna soba (trenutno spalnica): * cm Balkon: * cm Potrebujem arhitekta za izris projekta. Hvala, lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 164
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Novagradnja v mirnem okolje čist ob gozdičku v objemu narave..imamo veliko steklenih površin,zato svetlobe in sožitje z naravo ne manjka. Želimo si ustvariti topel dom z modernimi detajli,vendar ne preveč minimalistično..zato bi se rada prepustila strokovnjakom za svetovanje,čeprav dobro vemo kaj nam všeč je vseeno če lahko to vidiš v 3D izrisu,hvala .

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 220
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, želela bi dozidavo zgornjega nadstropja - zazidavanje del terase (v dnevno sobo). Drug del hiše (kjer je daljši balkon) pa bi podaljšala za 2 sobi in še dodatno dozidala v obliko L, za še 2 ali 3 dodatne sobe (s hodnikom, kjer je trenutno balkon in naprej v isto smer). V spodnjem nadstropju prebivata starša, v zgornjem nadstropju pa si urejamo stanovanje jaz in partner z otroci. Ker imamo po partnerjevi strani starše iz Italije, potrebujemo vsaj 1 sobo za goste. Spodnje nadstropje, kjer bi podaljšali hišo v obliko L tudi spodnji del, smo imeli namen narediti letni vrt. Trenuten prostor nam žal ni dovolj velik za prebivanje vseh nas, v prihodnosti pa bo še več otrok, zato potrebujemo dodatne sobe in iščemo rešitve. Če ni možnosti gradnje v obliko L, je lahko tudi ravna oblika. Vse kar je možno, le da se poveča. Najlepša hvala in lep pozdrav,

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora: 55 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Trenutno sem podnajemnik v 2-sobnem stanovanju v bloku v velikosti slabih 60 m2 in me zanima nakup tega stanovanja. Pred samo odločitvijo bi rad preveril kake so možnosti adaptacije tega stanovanja, predvsem kake so možnosti preoblikovanja tlorisa, predvsem, da bi se pridobil dodaten prostor / soba. V priponki prilaga okviren tloris z približnimi merami, katere se kasneje bolj natančno definirajo. V kolikor je možno bi vam prepustil tudi sam nadzor in najraje tudi samo realizacijo z vašimi podizvajalci. Vaše okvirne ponudbe oz. ogleda se že veselim in vas lepo pozdravljam.