Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Električne inštalacije
Kamnik
Potrebujemo zamenjavo obstoječih stropnih svetil na stopnišču stanovanjskega bloka v Kamniku. 7 svetil, ki se sedaj prižigajo hkrati preko avtomata je potrebno zamenjati s senzorskimi plafonjerkami. Prosim za ponudbo dobave svetil ter montažo. Obstoječa stikala je potrebno odmontirati ter zapreti s pokrovi. Dobava - opcijsko. Prosim za ponudbe, hvala.
Električne inštalacije, Napeljava elektrike - Maribor
Maribor
Površina objekta ali prostora (v m2): 306
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem izvedbo elektroinštalacije: 1. Kabine za varilce - vtična gnezda V, V (5x) 2. Razsvetljava-splošno - luči 2x58W/ EVG (15x) 3. WC - plafonjera, ventilator, vtičnica V (1x) 4. Tračna žaga 3F, brusilni stroj 3F,brusilni stroj 1F, vrtalni stroj 1F (1x) 5. Večnamenske vtičnice V/16A (3x) 6. Pisarna - vtičnica V, luč 2x58W, stikalo (1x) 7. Avla-vhod - luč s senzorjem, luč 2x58W, stikalni tablo (1x) 8. Elektro omara z opremo 9. Kovinske police, PVC kanali,PN cevi, kabli, doze, spojke, drobni material, transport Prosim za ponudbe, hvala.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Maribor
V stanovanju imamo težave z elektriko v kuhinji (možno, da je prišlo do kakšnega kratkega stika ali pa narobe zvezanih kablov). Povsod drugod (hodnik, dnevna soba) elektrika je. Potrebovali bi popravilo ali pa celo obnovo električne energije na tem delu stanovanja. Potrebujemo preverbo in posvet kaj storiti. Prosim za čimprejšnji obisk, hvala in lp.
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 10
Predviden rok izvedbe: Takoj
Želim vgraditi avtomatska garažna vrata, vendar v garaži še nimam speljane elektrike. Živim v prvem nadstropju bloka, v pritličju (pod stanovanjem), so garaže, vendar naša garaži ni neposredno pod našim stanovanjem ampak je zamaknjena približno 10 metrov oziroma sta vmes še dve garaži. Predvidevam, da je potrebno elektriko speljati od našega stanovanja do garaže. Zanima me cena za napeljavo elektrike z vgradnjo števca in vsem potrebnim materialom. ROK: 1 mesec Hvala in LP
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 200
Predviden rok izvedbe: Takoj
večstanovanjske hiše na Maroltovi ulici v Ljubljani (P + 4N), prosimo za ponudbo za zamenjavo 20 kos obstoječih stopniščnih ladijskih svetilk z novejšimi radarskimi svetilkami proizvajalca Steinel art. RS 16 L, http://.de/en/Sensor-Lights-for-Indoors/Sensor-Lights/Indoor-SensorLight-RS-16- http://.si/?ins_page=shop&category_id=22&product_id= Ponudba naj obsega ceno za demontažo 20 kos obstoječih ladiskih svetilk in nabavo in montažo novih radarskih svetilk z LED žarnicami 7-10W vključno z veznim materialom ter prevezavo stopniščnega timerja. Plačilo bo izvršeno preko našega upravnika Želva d.o.o., Samova ulica 9, . Kontaktna oseba: (Bojan Šelih) Prosim za ponudbe, hvala.
Električne inštalacije, Napeljava elektrike
Pesnica pri Mariboru
Površina objekta ali prostora (v m2): 250
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Zanima me izračun ker nimam sploh predstave o ceni-Torej.. * material *delo * 3 etažne elektronski omarice za varovalke *doze ipd. * 2x kopalnica,(razsvetljava/2xstanska 2xstropna,vtičnice2x do 3vtična , 1x priključek masažna kad) * pralnica(razsvatljava 4xstrop, vtič pralni,sušilni, 2x 2do3 vtičnice delovni pult) *kurilnici (1x osnovna vtičnica, elektronske za priklop peči, grelnika vode, stropna luč) *klet (2xstropna, 1x skrinja, 1x osnovna vtičnica) *garaža ( 2xstropna luč 1x stenska, 1x vtičnice 5vtična, 2x vtičnica 2do3 vtičnice, elektro za garažna vrata) *stopnice klet ( 2x stropna, 4x stenska, 2x osnovna vtičnica) *stopnice etaža (2x stropna, 4x stenska, 2x osnovna vtičnica) * spalnica ( 3x osnovna vtičnica, 1x stropna luč) * dnevna ( t v središče 1x po 5 vtičnica, 2x stropna, 3x osnovna, priklop za rolete) * jedilnica ( 1x stropna 2x osnovna, priklop za rolete) * kuhinja ( 8x stropna/vgradna, 4x2do3vtična, 1x vtičnica za pomivalec/otočki delovni pult, priklop za rolete, napa) * shramba ( 1x stropna, sistem hladilnika ko odpre vrata-Rabim predlog) * hodnik (2do3 stropna, 2x osnovna vtičnica) *4x mansarde sobe( z vgradni mi lučkami na stropu prib po 4/6kom, 4x 3vtična, 4x osnovna vtičnica, 3x priklop za rolete) To bi bilo osnovno znotraj seveda bi se pustil nekakšen izhodni kabel/kabli za zunanjo osvetlitev vhodov fasade in balkonov/teras. Hvala vam, pa bi posla še za predlog če sem kaj izpustila. lp
Električne inštalacije, Električarji - Cerknica
Cerknica
Površina objekta ali prostora (v m2): 60
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
To je montažni objekt (vikend), ki ima 3 prostore z kletnimi prostori. izvedena naj bi bila zelo klasična instalacija (štedilnik, hidrfor, bojler, pralni stroj, luč) Instalacija naj bi bila izvedena v ceveh. Montirati je potrebno zunanjo omarico za glavne varovalke in števec, ter v kletnem in bivalnem prostoru razdelilno omarico. lep pozdrav
Električne inštalacije, Električarji
Lukovica
Površina objekta ali prostora (v m2): 140
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Potrebujem dobavo ter izvedbo grobe elektro inštalacije mansarde. Potrebno je izvesti sledeče: - gipsanje doz - inštalacija za (vtičnice, razsvetljavo, internetna mreža, TV mreža) - podometni stikalni blok z varovalnimi elementi - dovodni kabel (cca 15m) - prostori so sledeči (predprostor, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, 2x otroška soba, spalnica, WC, kopalnica, hodnik) Prosim za ponudbe, hvala.
Električne inštalacije, Električarji - Radovljica
Radovljica
Površina objekta ali prostora (v m2): 15
Predviden rok izvedbe: Takoj
1. Montaža svetlobnih teles pod delovnim pultom v novi kuhinji- led- svetila 2. Montaža osvetlitve stopnišča ki vodi iz pritličja hiše v klet - avtomatsko prižiganje / ugašanje, ledice. 3. Montaža stropnih svetil v dveh prostorih- spalnica, hodnik 4. Montaža kopalniškega bloka ( že postavljen a previsoko, potrebno ga je spustiti niže, in spojiti z elektriko. Smo iz Radovljice. Hvala in LP
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 60
Predviden rok izvedbe: Takoj
V stanovanjski hiši bi bilo potrebno v enem nadstropju zvezati vodnike v dozah in potem določiti in zvezati na stikala, da bo pripravljeno za priključitev na porabnike. To bi bilo potrebno narediti v kopalnici , predsobi , za priklop zvonca, in domofona. Če je možno je lahko izvedba čim prej. Hiša se nahaja v Ljubljani Podutik. Prosim za ponudbe, hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!