Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Maribor
Maribor
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni prosimo za ponudbo sledečih elektro storitev: dobava in montaza parapetnega kanala z petimi vticnicami in dvema UTP vticnicama - 3 kom izdelava elektro instalacije za vticnice - 3 kom zdelava elektro instalacije za UTP vticnice 6 kom zakljucevanje in priklop UTP kablov 6 kom ROK: 1 mesec Hvala in LP
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava - Maribor
Maribor
Predviden rok izvedbe: Takoj
V kuhinji smo dodali luč nad jedilno mizo, zdaj jo je potrebno povezati z obstoječo stropno plafonjero in seveda s stikalom. Poleg tega je potrebno v sobi zmontirati nove vtičnice, tako navadne kot tudi za telefon in kabelsko. Za omenjeno visečo luč manjka samo ena žica, ki bi se mogoče lahko porinila skozi obstoječi kanal. Prosim za ponudbe. Najlepša hvala.
Električne inštalacije, Električarji - Ljubljana
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 160
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Spoštovani, v Kosezah, Ljubljana, nameravam graditi enostanovanjsko hišo, pritličje in nadstropje. vsako neto površine 80m2. Iščem izvajalca za elektroinštalacije. Ne planiram nobenih posebnosti, ki bi vplivale na inštalacije. Vgradnja inštalacij bo aktualna prihodnje leto aprila ali maja. Prosim za ponudbo. Vnaprej hvala in lepo pozdravljeni
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
V stanovanju, ki je v starejšem bloku (verjetno zgrajen v 50-ih letih), je kar naenkrat nehal delati bojler za gretje vode in dve vtičnici ena je v kopalnici, kjer je tudi bojler, druga pa v kuhinji nad štedilnikom. Zamejali smo varovalko (še star sistem) pa vseeno ne dela. Vse ostalo v stanovanju dela normalno. Predvidevam, da je napaka nekje v napeljavi. V stanovanju sva z možem šele kratek čas najemnika in ne veva ali je do podobnih težav že prihajalo, je pa res, da ena vtičnica na steni v dnevni sobi ni delala že ko sva prišla v stanovanje. Zanima me kako hitro lahko opravite ogled in popravilo ter koliko bi to stalo, se kar mudi, ker trenutno ni tople vode. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Piran
Površina objekta ali prostora (v m2): 75
Predviden rok izvedbe: Takoj
Imamo hišo v Pirnu v 4 etažah. Adaptirali smo pred 20 leti, ko je bila narejena nova električn napeljava, Sedaj bi radi montirali toplotno črpalko s hladilno ogrevalnim sistemom in bo potrebno povečati moč, Že sedaj, ob dveh klimah in ostalih uporabnikih nam včasih vrže ven varovalko Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Ljubljana
Prosim za ponudbo! Obnavljamo kuhinjo. Rabimo dve nove vtičnice in pri pomivalnem stroju namesto"doze" vtičnico. Po postavljanju kuhinje tudi priklop električnih aparatov.Štedilni, pečica in pomivalni stroj. Potrebno bo tudi potegniti nekaj metrov elektrike (čez bodo šle ploščice). Nahajamo se na Fužinah v Ljubljani. Hvala.
Električne inštalacije, Električne inštalacije
Mengeš
Iščem izkušenega električarja iz ali v bližini Mengša za izvedbo nekaj del v Mengšu: - ponovna priključitev manjšega prostora v zgradbi na elektriko, vključno z instalacijo odštevalnega števca - zamenjava nekaj vtičnic - pregled napeljave v garsonjeri in instalacija dodatnih vtičnic - odklop odsluženih kablov obešenih zunaj Zanimajo me ponudbe s fiksno urno postavko (1 ali 2 električarja) za izvedbo del, brez naknadnih skritih stroškov. Ogled naj bo vključen v ceno. Izvedba ta teden. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Murska Sobota
Površina objekta ali prostora (v m2): 360
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Ker bomo renovirali staro hišo čisto na novo naju z možem zanima ponudba, da se uredi napeljava elektrike po stanovanju. Pritlični prostor(kuhinja dnevna jedilnica so skupni prostor nato hodnik spalnica otroška soba kopalnica) - m2. Mansarda ima enake prostore. v kleti enako. Po novem letu. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Električne inštalacije, Nadometna električna napeljava
Šmarje - Sap
Površina objekta ali prostora (v m2): 50
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Zanima me, koliko pride odštevalni el. štev. v mansardi, kjer je že ločena elektrika, vendar ni odštevalnega števca ne fita, ki bi bil tudi potreben. Imam tudi stare omarice še z navadnimi varovalkami, pa bi, če je ugodno, dala manjšo novejšo z novimi varovalkami . /dve omarici/ Zaželjen je ogled! ROK: do konca leta hv in lp
Električne inštalacije, Elektroinštalacije - Jesenice
Jesenice
Površina objekta ali prostora (v m2): 80
Predviden rok izvedbe: Takoj
Vgraditev nove omarice z avtomatskimi varovalkami v stanovanje (stara omarica s klasičnimi varovalkami je na stopnišču), nova električna napeljava po celem stanovanju (luči, nove vtičnice,...). Dela bi se izvajala takoj, saj smo v fazi adaptacije in moramo pred nadaljevanjem najprej urediti inštalacijo. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!