Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Novo mesto
Površina tal kopalnice (v m2): 5
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Takoj
Spostovani, zeleli bi prenoviti obstojeco kopalnico. S prenovo lahko začnemo takoj. Iz kopalnice bi odstranili kopalno kad, ter jo zamenjali z tus kabino. Ne zelimo spreminjati postavitve ostalih elementov v kopalnici. Tus kabina bi imela podstavek/dno velikosti 70*// cm (odvisno od moznosti tus kabine oz. vrat). Tus kabino bi montirali iz stene navzven, ter bi bila za 40 cm krajsa od postavka. velikost vrat bi bila od 80-cm (odvisno od moznosti dobaviteljev) in bi odpirala na princip 'harmonike' ter se zlozile. Mozna varianta z vrati, ki se odpirajo navznoter v tus kabino ali drsnimi vrati. V tus kabino, bi se vstopalo iz strani umivalnika. Potrebovali bi tudi fiksno stekleno/PVC steno (ne zelimo zidati stene), velikosti 70 cm. Moznost je tudi uporaba tus kabine proizvajalca Kolpasan velikosti *70 cm z drsnimi vrati. V preostali kopalnici bi menjali lijak, ta je sirine 50 cm in globje izvedbe, ter radiator, ki je klasicne izdelave, max sirina 90 cm. V celotni kopalnici bi potrebovali ploscice do visine 2m. stenske v bez/zeleni barvi, talne v temnejsih odtenkih. Hvala za ponudbe, LP,
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke - Ljubljana
Ljubljana
Površina objekta ali prostora (v m2): 192
Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Želim toplotno črpalko, ki bo ogrevala prostore (komplet talno gretje) v skupni izmeri m2 + ogrevanje sanitarne vode. 1. ponudba naj bo ogrevanje prostorov in sanitarne vode, 2 ponudba naj bo ogrevanje prostorov in sanitarne vode + hlajenje prostorov preko klime 2 enoti. Hiša je novogradnja in se nahaja v Medvodah. Moč črpalke dajte v ponudbo katero vi mislite da bo vredu. Hvala.
Obnova kopalnice, Adaptacija kopalnice - Celje
Celje
Površina tal kopalnice (v m2): 10
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Takoj
Obnova dveh kopalnic v hiši stari 40 let. 1. Obnova stare kopalnice - preverit napeljavo, odstanitev kopalne kadi in namestitev tuš kabine, ki na bi bila v ravnini tal. Odstranitev električneg bojlerja, zamenjava stare straniščne školjke in splakovalnika, ki je na steni pod stropom kopalnice, potrebnoo izdelati izliv pralneg astroja v napeljavo, zdaj je izliv diretno v kad, odstranitev starih ploščic in polaganje ploščic, premestitev ene ali dveh električnih vtičnici. 2. Kopalnica, preverit napeljavo, verjetno potrebna kakšna obnova, odstanitev stare tuš kabine, polaganje ploščic, namestitev tuš kabine, WC školjke, umivalnika, polaganje ploščic. Delo bii bilo potrebno organizirati tako, da bi bila ena kopalnica v uporabi, medtem, ko bi sedruga delala, ker v hiši živimo. Hvala.
Prevajalske agencije, Prevajalske agencije
Izvirni jezik: Angleščina
Ciljni jezik: Nemščina
Rok za opravljen prevod: čimprej
Spoštovana/i, Prosil bi vas za prevod CV-ja v nemščino. Koliko bi prišel prevod (če se da čimprej - jutri, sreda)? Hvala in lep pozdrav, Prevedli bi angleško različico, slovenska je podobna in bi vpisali kar v nemško cv nemško datoteko (priponka v Wordu ali openoffice - kar vam je ljubše). Za jezike bom vpisal sam kasneje A1, C1,...... Zraven sta še prazni datoteki CV-ja v nemščini (openoffice ali word - kar vam je ljubše) Hvala in lep pozdrav.
Nova Gorica
Površina fasade (v m2): 25
Predviden rok izvedbe: Takoj
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Ne
Pozdravljeni! Balkonska loža se nahaja v 6.nadstropju večstanovanjskega bloka starega 50 let, v Novi Gorici. Vzdolžna stena lože je iz teranove, krajni steni lože pa sta betonski. Strop lože je betonski. Po izvedeni zamenjavi oken se je obstoječa teranova na nekaj mestih okrušila, zato je ob špaletah potrebno namestiti vogalnike, fasado pa pred nanosom končnega sloja potrebno utrditi s fasadno mrežico. Krajne betonske stene in strop lože bi se samo obdelalo (pobrusilo in pokitalo) in pobarvalo s fasadno barvo za beton. V priponki je pogled, tloris in približne izmere lože in predvidenih del. Predhodno je potrebno odstraniti tendo v dveh delih (2+4 m), ki je pritrjena v strop in jo po končanih delih ponovno pritrditi v strop. Za izvajanje del ni potreben fasadni oder. Prosim za ponudbo na podlagi priponke. Hvala.
Obnova kopalnice, Adaptacija kopalnice
Cerkno
Površina tal kopalnice (v m2): 7
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Takoj
Kopalnica je v hiši , stari 30 let. Zaradi zamakanja v spodnji prostor je potrebna kompletna prenova instalacij( tako vodovodnih kot elektro) in kopalniške opreme, zamenjava okna in radiatorja. V kopalnici, ki jo uporablja starejša oseba, naj bi bilo stranišče, bide, umivalnik in tuš ter prostor za pralni stroj. Kopalnica naj bi bila prilagojena starejši osebi, ki je zaenkrat še dovolj pokretna.
Fasade, Fasaderstvo
Dravograd
Površina fasade (v m2): 385
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Da
Prosim za ponudbo izdelave fasade na večstanovanjski hiši. m2 je površina zunanjih sten z okni in balkoni in balkonskimi vrati. Okna in b vrata vzamejo 74m2. Okenskih polic 38m. Stavba je dolga 21,5m in široka 10,6m. 4 balkoni kot lože, 4 Izvedba po zadnjih normativih o enrgetski učinkovitosti- min 16 cm fasade. Streha je bila obnovljena pred 8 leti. Sedaj je že kamen kot cokel, tako da ne vem, kaj bo potrebno tu narediti. Tudi glede napušča bomo potrebovali kako svetovanje - najbrž pa barvanje ali pa zapiranje. Hvala.
Šentjur
Površina objekta ali prostora (v m2): 600
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni ! Imam obbjekt velikosto m2 ogrevalne površ klasično centralno kurjavo na olje z montiranimi radiatorji. Želim montirati visokotemperaturno toplotno črpalko .Zanima me predračun ,izvedba, katere komponente znanih proizvajalcev vgrajujete?!Potrebujem - l sanitarne vode v eni uri -nekontinuirano. Ali je možno tudi pridobiti subvencijo Eko sklada in v kolikšnem odstotku. Imam dva podobna objekta! Za odgovor odnosno ponudbo se vnaprej zahvaljujem-Jože
Fasade, Fasaderstvo
Pragersko
Površina fasade (v m2): 350
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Vas zanima subvencija Ekosklada?: Ne
Renovirali smo hišo in prestavljali okna, prav tako smo naredili manjši prizidek. Na hiši že imamo damit fasado, zato bi potrebovali le izvedbo zaključnega sloja (brez izolacij). Grundiranje, mreža , 2x lepilo, grundiranje ter zaključni sloj 2 mm na obstoječo steno - ,00 m2 Gradbeni oder, transport, izposoja, postavitev in demontaža gradbenega odra ,00 m2 Kulirplast Grundiranje, mreža, 2x lepilna malta, grundiranje ter končni sloj KULIRPLAST na cokel hiše 17,00 m2 Obdelava spodnjih strani balkonov, mreža, lepilo 2 x grundiranje in končni sloj 11,00 m2 Izvedba strešnega napušča v sestavi: 93,00 m2 - kovinska podkonstrukcija - XPS debeline 3 cm - vogalniki, mreža,2x lepilna malta - grundiranje in končni sloj Hvala.
Montaža ogrevalnega sistema, Montaža kamina
Vodice
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, podali se bomo v investicijo kamina. kamin se bo nahajal v prostoru, velikem 56 kvadratnih metrov. to je prostor, kjer je kuhinja in dnevna soba skupaj. Potrebovala bi kaminski vložek ter dimnik in montažo ter seveda svetovanje pri vsem tem. Kamin bo bočne zasteklitve. Bo samostojen, ne rabi priklopa na druge vire gretja. prosim za ponudbe, smo iz okolice Ljubljane ( Vodice). Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!