Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov kaminov Črnomelj, 2022

161 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

KIP KOP d.o.o.

4,6
160 ocen
5,0
Peter F. K. , pred 3 leti

Zelo profesionalni od pričetka razgovorov do zaključka del.

5,0
Daniela J. , pred 1 letom

Garažna vrata smo naročili pri KIP KOP d.o.o.. Izvajalec se je drzal rokov in bilo je lepo narejeno in na koncu pospravljeno.

10+
Let na tržišču
200+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: vrtne ograje, lesene ograje, garažna vrata po meri, sekcijska garažna vrata, peči za ogrevanje, inox ograje, peči in kotli, peči na drva, centralne peči na drva, plinski kamini, kamini, balkonske ograje, zunanje ograje, plinska peč, alu ograje, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

PETER ŽUGELJ s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Simona L. , pred 1 letom

Ocena pet- PETER ŽUGELJ s.p.

10+
Let na tržišču

Storitve: linolej, polaganje parketa, polaganje keramike, kamnite stopnice, sanacija parketa, lakiranje parketa, parketarstvo, polaganje ploščic, vinilne talne obloge, obnova parketa, kamini na bioetanol, kamini na drva, električni kamini, kamnoseštvo, laminat, nagrobniki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.