Mnenja strank

5.0 / 5
Anka S. - pred 4 leti
Pohvalila bi odzivnost ponudnika. Vedno se je oglašal na moje klice in vprašanja. Držal se je dogovorjenih rokov, tudi končna cena ni presegla začetne dogovorjene. Bil je prijazen, vse pohvale celotni ekipi.
5.0 / 5
Zdenka Š. - pred 5 leti
Delo so opravili zelo korektno, natančno,... tako kot smo se dogovorili. Gospoda Omana bi vsekakor priporočila novim iskalcem ponudnikov!
5.0 / 5
Anton D. - pred 5 leti
Nimam kaj za reči! Prišli, naredili, pospravili za sabo...tako kot mora biti. So tudi cenovno zelo konkurenčni in prilagodljivi. Z veseljem jih priporočam tudi drugim!
5.0 / 5
Silva K. - pred 5 leti
Izbrani ponudnik se je držal dogovora. Končna cena je bila točno taka kot predračun. Z izvedbo smo zelo zadovoljni, fantje so bili zares pridni. Vse pohvale!
4.7 / 5
Tomaž K. - pred 6 leti
Točnost, korektnost, podrobna ponudba, tudi detajli. Ima tudi certifikat za montažo izbrane kritine. Izvedba je bila dobra, so točni. Naše želje so se tudi spremenila, pa je cena kljub temu ostala ista. Pozitivno presenečen in jih res z veseljem priporočam!
4.7 / 5
Mojca B. - pred 6 leti
Držal se je vseh dogovorov, svetoval tehnične rešitve in izvajalce dodatnih storitev, ki smo jih potrebovali. Delo je potekalo tekoče, celotna ekipa je delala vestno in bila korektna.
4.3 / 5
Stane S. - pred 6 leti
Pokazal je strokovnost, zavzetostjo. Dela so bila opravljena v času! Gospoda z veseljem priporočam naprej!
5.0 / 5
Stane T. - pred 5 leti
Brez problema, zelo sem bil zadovoljen s končnim rezultatom! Streha je taka, kot mora biti!
5.0 / 5
Marija Ž. - pred 5 leti
Zadovoljni smo z dogovorom in ceno. Zaenkrat vse v redu.
4.0 / 5
Gregor K. - pred 5 leti
Držali so se roka, cenovno ugodni. Vse je bilo super!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!