Zahtevaj brezplačne ponudbe električarjev v Celju

196 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 6.233 uporabnikov iz Celja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših električarjev Celje, 2022

52 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Jernej Bajc s.p.

5,0
11 ocen
5,0
Dušan L. , pred 3 leti

V vseh kategorijah odličen ponudnik. Ocena je kar 6! Hiter, odziven, strokovno naredil vse. Kako dol! Zelo zadovoljen!

5,0
Angela K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in cene, dal nam je veliko koristnih nasvetov, z ekipo je delal nadvse hitro in usklajeno, delo je bilo opravljeno zelo hitro in kvalitetno. Delo so prišli dokončat celo v nedeljo. Vse pohvale in čista deseta za izvajanje dela. Toplo jih priporočam tudi drugim.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tomo B. , pred 4 leti

Ponudnik se je popolnoma posvetil rešitvi problema. Pri reševanju težave me je sproti obveščal o vseh aktivnostih, ki jih je moral opraviti za rešitev težave.

10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

SOL NAVITAS d.o.o.

4,7
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: sončni kolektorji, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, napeljava elektrike, fotovoltaika, sončne elektrarne, elektroinštalacije, solarni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

Jernej Vračko, s.p.

4,3
1 ocena
4,3
Marko N. , pred 7 leti

Odločil sem za g. Jerneja. Za toplotno črpalko mi je dal dobro ceno, zdi se mi 'fajn', korekten možakar. Sama izvedba pa pride na vrsto spomladi.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: talno ogrevanje, grelnik vode - bojler, bojlerji, električno ogrevanje, prenova kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici, toplotne črpalke, ir paneli, visokotemperaturna toplotna črpalka, vodoinštalater, polaganje talnega gretja, vodovodna napeljava, elektroinštalacije, centralno ogrevanje na elektriko, infrardeči paneli, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

STAGOJ d.o.o.

4,6
28 ocen
5,0
Kovše R. , pred 6 meseci

Toplotno črpalko nam je uredil STAGOJ d.o.o.. Zelo smo bili zadovoljni.

Toplotno črpalko imam Bosch compres 6000. Dela kot urca. Montiral Stagoj.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka zrak/voda, toplotne črpalke, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Bojan E. , pred 8 meseci

Ok odnos in svetovanje ponudnika ELEKTRO MINČ, Dominik Štante s.p.

5,0
Sonja P. , pred 3 meseci

Profesionalno narejeno, gospod prijazen in ustrežljiv, prišel v dogovorjenem roku, sem zelo zadovoljna z izvedbo in ceno. Vesela sem in vem, da se lahko kdaj koli obrnem nanj.

Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Andrej Pahovec s.p.

5,0
1 ocena

Super ponudnik, najvišjo oceno mu dam! Z največjim veseljem ga priporočam naprej!

5+
Let na tržišču

Storitve: električarji, elektroinštalacije, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Gregor Pinter s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Andrej F. , pred 1 letom

Zelo prijazen, strokoven in cenovno ugoden.

Storitve: električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

MIHA GRM s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Darko K. , pred 7 meseci

So odlična ekipa mladih fantov. Strokovni, hitri, prilagodljivi. Z veseljem bi jih izbral še enkrat.

Storitve: elektroinštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

ELTELL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: beljenje, suhomontažni sistemi (knauf), gradnja hiše na ključ, knauf, stenske obloge, vodovodar, knauf strop, pleskanje, prenova stanovanja na ključ, vodoinštalater, suhomontažna dela, vodovodna napeljava, obnova stanovanja, nadometna električna napeljava, polaganje knaufa, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: električarji, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električarji, napeljava elektrike, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: električne inštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električarji, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, napeljava elektrike, električarji, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: napeljava elektrike, elektroinštalacije, električne inštalacije, električarji, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

ESITEL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: toplotna črpalka zrak/voda, ir paneli, fotovoltaika, infrardeči paneli, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, vodno talno gretje, prenosna klima, moderne kopalnice, zalogovnik tople vode, plinska napeljava, toplotna črpalka za ogrevanje, ir ogrevanje, peči in kotli, električno ogrevanje, kopalnica na ključ.

Zahtevaj ponudbo

UDOVCIC d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

Nedavna povpraševanja za električarje, Celje

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. NUJNO in ČIMHITREJE potrebujem električarja...adaptiram stanovanje in bi rad dodal in premaknil nekaj vtičnic ter stikal (med 10 in 20) ter napeljal nov internetni kabel. Stanovanje je v Celju na Ljubljanski ulici. Uslugo bi potreboval res hitro saj je dogovorjeni električar zbolel za virusom 2dni pred pričetkom dela, jaz pa že imam naročene mojstre za naslednje faze adaptacije.Prosim za pomoč. Hvala in lep pozdrav

Popravilo na el. napeljavi

Gre za popravilo na napeljavi. Ko sem hotela prižgati sesalec, mi je na njem zagorela lučka in naenkrat je nehal delati. Potem pa sem ugotovila, da sesalec sploh ni kriv, ampak je napaka v vtičnici, ker sem potem hotela prižgati še radio budilko, pa tudi ni delala, pa še stari sesalec sem poskusila prižgati pa ni delal, na vtičnici v kuhinji pa je delal. Da pa še to ni vse, se mi tudi luč v moji sobi,kjer je ta vtičnica in tudi v sobi moje hčerke ne prižge. Tako da sklepam, da nekaj ni vredu z napeljavo samo ne vem kaj. Hvala in LP

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 56
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Potrebujem: odklop stare omarice, priklop začasne vtičnice, da lahko začasno priklopimo kakšno luč, zazidava nove elektro omarice, spajanje cevi med sabo (cevi so že položene ne pa spojene), napeljava vodnikov po že položenih ceveh. Potrebno je napeljati: cca m 1,5 kvadrat cca m 2,5 kvadrat Vsega skupaj je 52 doz. Hvala

Popravilo na el. napeljavi

V kopalnici je razneslo žarnico in okrasno bučko. Sedaj nova žarnica gori in ne gori, skratka potrebno je sanirati. Prav tako v kopalnici bi imela stensko lučko na senzor. Rabila bi montažo podelementne luči v kuhinji ter nasvet in montažo novih lestencev v dnevni sobi in kuhinji. Imam tudi nov zvonec, ki ga je potrebno priklopiti. LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 74
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Grobo delo : + Menjavo stare v novo električno omarico + varovalke. + Inštalacija elektrike v kopalnici (napeljava inšt.kabla za pralni stroj, bojler+ priklop) + Napeljava inštalacijskega kabla (3g1,5mm2) za 2x luči strop, 1x luč nad ogledalom, 1x vtičnica pri ogledalu, 2 x stikalo za stropne luči (1x tokokrog) + Napeljava inštalacijskega kabla (3g2,5mm2) za 1xPomivalni s., 1x pečica, 1x delovni pult vtičnice (4kos), 1x napa, 1x hladilnik, 1x lučka nad elementi (3x tokokrog) + Napeljava inštalacijskega kabla (4g2,5mm2) za 1x kuhalno ploščo (2x tokokrog) + Vgradnja ter priprava 4x vtičnice TV v dnevni sobi(malo štemanja cca 1m v beton) + Napeljava inštalacijskega kabla (3g2,5mm2) za 1x vtičnica otroška soba + Napeljava inštalacijskega kabla (3g2,5mm2) za balkon 1xVtičnica

Priklop električnih aparatov

Potrebujem izdelavo predpriprave za sončno elektrarno. Menjava oamrice (na zunanji strani hiše) z glavnimi varovalkami z novo omarico, v kateri bo tudi glavni števec in predpriprava za priklop elektrarne po točno napisanih specifikacijah, ki se nahajajo v izdanem soglasju za elektrarno. Prestavitev števca iz notranjosti v novo omarico na zunanji strani hiše, ter ostala potrebna dela.