Zahtevaj brezplačne ponudbe električarjev v Velenju

145 izvajalcev v bližini

Že 4.106 uporabnikov iz Velenja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših električarjev Velenje, 2022

37 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

SKUPINA FOTON, d.o.o.

5,0
2 oceni

Držal se je rokov in cene, izdelal mi je celoten načrt, pomagal mi je z nasveti.

5,0
Tina J. K. , pred 3 leti

Hiter odziv. 5!

5+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

EKOFRANK d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Damijan P. , pred 5 meseci

Sončno elektrarno nam je uredilo podjetje Ekofrank, obnovljivi viri, d.o.o.. Z izvajalcem sem bil zadovoljen.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: kombinirani bojler, elektroinštalacije, toplotna črpalka voda/voda, električarji, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka zrak/voda, toplotna črpalka za ogrevanje, bojlerji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, grelnik vode - bojler, toplotna črpalka zemlja/voda, zalogovnik za pelete, toplotna črpalka za sanitarno vodo, zalogovniki, toplotne črpalke.

Zahtevaj ponudbo

DRAGO DELOPST, s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Mateja Š. , pred 1 letom

Vse je bilo kot smo se dogovorili in tudi zelo ažurni in prijazni so bili

20+
Let na tržišču

Storitve: moderne kopalnice, plinska peč, centralno ogrevanje, izris kopalnice, napeljava elektrike, lokalno prezračevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, centralne peči na drva, visokotemperaturna toplotna črpalka, sončni kolektorji, plinske inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, montaža peči, obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo

Gregor Pinter s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Andrej F. , pred 1 letom

Zelo prijazen, strokoven in cenovno ugoden.

Storitve: električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

EPROS d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: električne inštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Silvester U. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljni.

Storitve: elektroinštalacije, ir grelne plošče, ir paneli za kopalnico, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, ir ogrevanje, električarji, ir paneli, infrardeči paneli, električne inštalacije, ir grelni paneli.

Zahtevaj ponudbo

MIHA GRM s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Darko K. , pred 7 meseci

So odlična ekipa mladih fantov. Strokovni, hitri, prilagodljivi. Z veseljem bi jih izbral še enkrat.

Storitve: elektroinštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

STAGOJ d.o.o.

4,6
28 ocen
5,0
Kovše R. , pred 6 meseci

Toplotno črpalko nam je uredil STAGOJ d.o.o.. Zelo smo bili zadovoljni.

Toplotno črpalko imam Bosch compres 6000. Dela kot urca. Montiral Stagoj.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka zrak/voda, toplotne črpalke, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda.

Zahtevaj ponudbo

VEMIS, d.o.o.

1,3
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, talno ogrevanje, vodno talno gretje, talno gretje, polaganje talnega gretja, električarji, električno talno gretje, električne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: električarji, električne inštalacije, keramičarstvo, polaganje ploščic, keramičar, polaganje keramike, parket, linolej, parketarstvo, talne obloge, lakiranje parketa, sanacija parketa, obnova parketa, polaganje parketa, nadometna električna napeljava, laminat.

Zahtevaj ponudbo

SZM d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: agencije za zaposlovanje, kadrovske agencije, kadrovsko svetovanje, napeljava elektrike, posredovanje delovne sile, električarji, iskanje in selekcija kadra, elektroinštalacije, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, najem delovne sile.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo

Mirko Vasić s.p.

 
0 ocen

Storitve: nadometna električna napeljava, električne inštalacije, električarji, napeljava elektrike, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: električarji, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

SEL elektro d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, elektroinštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

PELETRADE d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, električarji, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

Nedavna povpraševanja za električarje, Velenje

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Imam vikend na Paškem Kozjaku nad Velenjem. Vso elektro instalacijo sem izdelal sam, čeprav nisem strokovnjak. Vsa ta instalacija je delovala skoraj nemoteno, približno 20 let. (zavedam se, da marsikaj ni bilo izvedeno po predpisih).Pred kratkim je močno udarila strela v bližini, meni je FID vrglo ven in zdaj ga ni več možno priključiti.Potrebno je, da strokovnjak pregleda, ugotovi kaj je sprejemljivo, ostalo pa zamenja, da bo narejeno, tako kot je treba.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 87
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Obnova celotne elektro inštalacije v trosobnem stanovanju in prestavitev elektro omarice iz hodnika na stopnišče (iz notranjega na zunanji del zidu). Zidovi so iz rdeče opeke, strop je 'monta'. V stanovanju je 10 stikal, od tega križno v dnevni sobi in 17 vtičnic. Zid med dnevno sobo in kuhinjo bo podrt, zato se eno stikalo prestavi na drug zid, dodatno pa bi se vgradila luč na večjem balkonu, ki bi se prižigala v dnevni sobi. Hvala, LP.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 117
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, gre za novogradnjo v Arnačah pri Velenju, sama hiša je zgrajena do tretje podaljšane faze in nima še nobene inštalacije... Potrebujem izvajalca celotne električne napeljave po hiši. V sami hiši bodo 4. manjše sobe, dnevni prostor, kuhinja, hodnik, dva predprostora in dve kopalnice...razsvetljava bo vgradna LED, v dnevni in dveh sobah tudi z možnostjo zatemnitve, celotno ogrevanje hiše bo z IR paneli, sanitarna voda se bo ogrevala z toplotno črpalko, na strehi je pa predvidena lastna elektrarna, da bom samooskrben...to so načeloma glavne stvari! Lp