Zahtevaj brezplačne ponudbe električarjev v Žalcu

280 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 1.627 uporabnikov iz Žalca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših električarjev Žalec, 2022

16 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Jernej Bajc s.p.

5,0
11 ocen
5,0
Dušan L. , pred 3 leti

V vseh kategorijah odličen ponudnik. Ocena je kar 6! Hiter, odziven, strokovno naredil vse. Kako dol! Zelo zadovoljen!

5,0
Angela K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in cene, dal nam je veliko koristnih nasvetov, z ekipo je delal nadvse hitro in usklajeno, delo je bilo opravljeno zelo hitro in kvalitetno. Delo so prišli dokončat celo v nedeljo. Vse pohvale in čista deseta za izvajanje dela. Toplo jih priporočam tudi drugim.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tomo B. , pred 4 leti

Ponudnik se je popolnoma posvetil rešitvi problema. Pri reševanju težave me je sproti obveščal o vseh aktivnostih, ki jih je moral opraviti za rešitev težave.

10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

SOL NAVITAS d.o.o.

4,7
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: sončni kolektorji, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, napeljava elektrike, fotovoltaika, sončne elektrarne, elektroinštalacije, solarni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

EPROS d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: električne inštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Gregor Pinter s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Andrej F. , pred 1 letom

Zelo prijazen, strokoven in cenovno ugoden.

Storitve: električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Jernej Vračko, s.p.

4,3
1 ocena
4,3
Marko N. , pred 7 leti

Odločil sem za g. Jerneja. Za toplotno črpalko mi je dal dobro ceno, zdi se mi 'fajn', korekten možakar. Sama izvedba pa pride na vrsto spomladi.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: talno ogrevanje, grelnik vode - bojler, bojlerji, električno ogrevanje, prenova kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici, toplotne črpalke, ir paneli, visokotemperaturna toplotna črpalka, vodoinštalater, polaganje talnega gretja, vodovodna napeljava, elektroinštalacije, centralno ogrevanje na elektriko, infrardeči paneli, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

TEGAR d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: električarji, gradnja hiše na ključ, nadometna električna napeljava, fasaderstvo, izkop kanalov, elektroinštalacije, izdelava fasade, električne inštalacije, izkopi in zemeljska dela, gradnja hiše, zidarska dela, gradbena podjetja, izkop (gradbene) jame, temeljna plošča, prenova fasade, izolacija fasade.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

BIO-VOZ d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: polaganje knaufa, električne inštalacije, slikopleskarska dela, knauf spuščeni stropi, knauf predelne stene, stenske obloge, slikopleskarstvo, pleskarji, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, barvanje fasade, elektroinštalacije, pleskarstvo, knauf strop, beljenje, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Andrej Grilc s.p.

 
0 ocen

Storitve: elektroinštalacije, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

VOM-ING d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: električno talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža klime, visokotemperaturna toplotna črpalka, ir grelne plošče, električarji, vgradnja klime, toplotne črpalke, klima naprava, multi split klima, talno gretje, inverter klima, ir grelni paneli, klima brez zunanje enote, napeljava elektrike, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

ENERGA, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električarji, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Matic Krajnc s.p.

 
0 ocen

Storitve: električarji, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

ELMAR, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, elektroinštalacije, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, električne inštalacije, elektroinštalacije, električarji, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

Nedavna povpraševanja za električarje, Žalec

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

PONUDBA SAMO ZA IZVEDBO DEL BREZ MATERIALA LAHKO BREZ SPOCIFIKACIJE Objekt ima v pritličju velik dnevni prostor s kuhinjskim delom in jedilnico, pisarno, kopalnico z wc-jem zaprto teraso in kurilnico. V nadstropju so 4 sobe, stopnišče/hodnik in wc s tušem. PRDVIDENA INSTALACIJA Vsaka soba ima komunukacijski priključek (UTP + koaks) in dve vtičnici ter eno luč. Dnevna soba z zaprto teraso ima instalacijo za tv (UTP + koaks) ter 3 vtičnice, terasa im 3 vtičnice + luč, kuhinjski del z jedilnico- 3 luči, otok, 3 vtična mesta, pisarna - parapet, kopalnica spodaj vtičnice , luč, infra, kurilnica 3 polni dovod 2 vtičnici, luč. To bi bilo na grobo. Prosim ponudbe SAMO NA MAIL !!! Predvidena dela - polaganje grobe instalacije, v mansardi v cevi, v estrih v cevi - finomontaža - vezava elektro omarice - polaganje internetne instalacije in vezava ter priklop in vzpostavitev delovanja - instalacija za rolete in priklop 14 kom.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 500
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, v Žalcu bomo v letošnjem letu predvidoma septembra gradili 4 velikosti po okoli m2. Vse bodo enake ali vsaj zelo podobne. Hiše bodo P + N. V pritličju bodo imele manjši wc in umivalnik, v nadstropju pa kopalnico z wc, tuš kabino in umivalnikom. Potrebujem električno inštalacijo do zaključka. Hvala za ponudbo, Matjaž Nidorfer,

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni, najprej menjava avtomatske varovalke.Zaradi slabe napeljave po celem stanovanju (v planu menjava) je na eno varovalko vezanih prevec odjemalcev.Zaradi veckratnega vracanja varovalke v prvoten polozaj se varovalka ne obdrzi kljub izklopljeni glavni varovalki. Za novo napeljavo bi se dogovorili po menjavi varovalke. Namrec dolocen stekerji sploh ni vezan na nobeno varovalko, v dveh luceh je neprekinjena elektrika in sem moral dat svetilko na senzor drugace bi skoz svetila..V omarici na tej varovalki se venomer slisi brnenje elektrike..vcasih se je zgodilo da je kljub izklopljeni elektriki mocno pocilo v stekerju kljub temu, da ni bilo nic priklopljenega itd. Hvala, lp