Zahtevaj brezplačne ponudbe električarjev v Škofji Loki

236 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 2.795 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših električarjev Škofja Loka, 2022

33 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

DAVID ŽAVBI S.P.

5,0
5 ocen
5,0
Alenka Š. , pred 3 leti

Zdravo, sem gluha oseba in sem vesela da sem dobila izvajalca, ki je razumel mojo stisko in mi pomagal pri vsem. Bil je zelo prijazen in poslušen, tako da sem presrečna, da sem naletela na izvajalca ki je bil izredno korekten in zato ga resnično priporočam. Lp Alenka

5,0
Gojko Z. , pred 3 leti

Izvajalec se je držal vseh dogovorov. 5*

Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadometna električna napeljava, električne inštalacije, elektroinštalacije, napeljava elektrike, električarji.

Zahtevaj ponudbo

JOŽE OBLAK S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Eda R. , pred 3 leti

Hiter odziv, dobro opravljeno delo.

5,0
Sonja , pred 3 leti

Zelo zadovoljna! Ponudnik je prišel še isti dan in odpravil okvaro. Z delom sem bila zelo zadovoljna in tudi s ceno storitve.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018

Storitve: elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

CEVOTRADE d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Jože M. , pred 1 letom

Potrebovali smo nujno popravilo pri vodovodnih ceveh. CEVOTRADE d.o.o. so super opravili svoje delo.

10+
Let na tržišču

Storitve: talno ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka zemlja/voda, centralne peči na drva, zalogovnik za pelete, polaganje ploščic, adaptacija kopalnice, priklop na plinovod, toplotna črpalka zrak/voda, bojlerji, električno talno gretje, grelnik vode - bojler, keramičar, peči na pelete, toplotna črpalka za ogrevanje, prenova kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

ZABRET, d.o.o.

5,0
3 ocene
5,0
Neli Z. , pred 10 meseci

Primerno opravil posel.

5,0
Svetlana S. , pred 1 letom

ZABRET, d.o.o - Super ponudbe, zelo zadovoljna. Tako zadovoljna, da je to neverjetno. Tekom dela je bil ves čas zraven gospod, ki je vse lepo nadziral, tako da ni moglo iti nič narobe.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih

Storitve: ir paneli, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, ir grelne plošče, ir ogrevanje, napeljava elektrike, ir paneli za kopalnico, ir grelni paneli, električne inštalacije, električarji, infrardeči paneli.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJA RANT S.P.

4,8
3 ocene
5,0
Mark J. , pred 5 leti

Ugodnost, prijaznost in spoštovanje do stranke.

4,3
Robert M. , pred 5 leti

Odzivnost. Hitro je pripravil ponudbo in prišel na ogled. Dokaj hitro sva se dogovorila za izvedbo. Glede na to, da je vse opravil sam (zaščita površin, beljenje, pospravljanje), je delo hitro opravil. Vsi ostali bi delo lahko pravili šele čez mesec ali dva.

Del zidov je prebarval z napačno barvo. Namesto lateksa pol mat (JUB semi mat) je po njegovi izjavi pomotoma uporabil mat barvo. Na to napako me je sicer sam opozoril, kar se mi sprva zdelo zelo pošteno. Ker se z napačnim materialom nisem strinjal, je ponovno kupil novo (pravo) barvo, zaščitil površine in premazal napačno pobeljene zidove, ostanek barve v originalni embalaži pa pustil kot dokaz. Seveda sem po končanih delih takoj (morda nekoliko prehitro) pohvalil izvajalca preko vašega portala. Pred nekaj dnevi pa sem od soseda, ki se na barve dobro spozna izvedel, da je v bistvu on (moj sosed) izvajalca opozoril na napačno pobarvane površine. Sedaj sem nekoliko v dvomih ali je ta izvajalec še vreden 100% zaupanja. Glede na to, da se ne spoznam najbolje na vrste premazov oz. njihov končni izgled, bi mi lahko prodal mat površino za polmat. Ker gre za mladega obrtnika, ki si v poslu nabira izkušnje, si tega spodrsljaja v bodoče ne sme privoščiti.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2017

Storitve: električne inštalacije, pleskanje stanovanja, pleskarstvo, beljenje, pleskanje šol in vrtcev, barvanje fasade, beljenje sten, polaganje tapet, pleskanje, električarji, slikopleskarska dela, pleskarji, elektroinštalacije, slikopleskarstvo, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

SAJE d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Sonja M. , pred 2 mesecema

Izvedba v roku in v skladu z dogovorom.

20+
Let na tržišču

Storitve: toplotne črpalke, centralno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka voda/voda, sončni kolektorji, monterji centralnega ogrevanja, vodno talno gretje, električarji, fotovoltaika, napeljava elektrike, kotel na drva, kamini na pelete, montaža kamina, zalogovnik tople vode, priklop na plinovod, toplotna črpalka zemlja/voda.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Gregor K. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjenega.

100+
Poslanih ponudb

Storitve: inverter klima, klimatske naprave, nadometna električna napeljava, vgradnja klime, klima brez zunanje enote, električne inštalacije, servis klime, multi split klima, električarji, montaža klime, klima naprava, napeljava elektrike, prenosna klima, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

ALEŠ GRANDOVEC S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Radomirka M. , pred 1 letom

Potrebovala sem montažo peči. Zelo sem bila zadovoljna s podjetjem Aleš Grandovec, s.p. Čista desetka!

20+
Let na tržišču

Storitve: prenova kopalnice, priklop na plinovod, vodovodna napeljava, toplotna črpalka za sanitarno vodo, talno gretje, električni radiatorji, bojlerji, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotna črpalka za ogrevanje, solarni sistemi, nadometna električna napeljava, centralno ogrevanje na elektriko, peči za ogrevanje, toplotne črpalke, elektroinštalacije, peči na drva.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tatjana W. , pred 3 leti

Takoj se je odzval na klic, prišel, svetoval, naslednji dan na montiral. Cena je bila takšna kot smo se dogovorili.

200+
Poslanih ponudb

Storitve: ir grelni paneli, ir ogrevanje, ir paneli, elektroinštalacije, napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije, infrardeči paneli, ir grelne plošče, nadometna električna napeljava, ir paneli za kopalnico.

Zahtevaj ponudbo

DILCA, d.o.o., Kranj

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: stenske obloge, polaganje keramike, barvanje fasade, linolej, prenova kopalnice, polaganje tapet, napeljava elektrike, električarji, knauf strop, izdelava kopalnice, vinilne talne obloge, vodoinštalater, lakiranje parketa, polaganje parketa, polaganje knaufa, suhomontažna dela.

Zahtevaj ponudbo

ELPRO d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Fajdiga D. , pred 2 letoma

Deržal se je tako roka kot cene. Bil je korekten in dosleden, priporočam.

20+
Let na tržišču

Storitve: adaptacija kopalnice, vodovodna napeljava, talno gretje, električarji, plinska napeljava, talno ogrevanje, izris kopalnice, napeljava plina, vodno talno gretje, kotel na drva, montaža plinske peči, toplotna črpalka zrak/voda, prenova kopalnice, centralno ogrevanje, polaganje talnega gretja, monterji centralnega ogrevanja.

Zahtevaj ponudbo

ROK ŠMID S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Mitja K. , pred 1 letom

Potrebovali smo obnovo električnega omrežja in ROK ŠMID se je hitro odzval. Ponudnik se je tudi držal dogovorjenega roka in cene storitve.

5+
Let na tržišču

Storitve: vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), urejanje okolice in dvorišč, zasaditev vrta, načrtovanje vrta, izdelava škarpe, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, ureditev okolice, obrezovanje dreves, košnja trave, električarji, urejanje vrtov, električne inštalacije, krajinski arhitekti, napeljava elektrike, vrtnarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marko G. , pred 1 letom

Ponudnik je ponudil je vse storitve iz popisa del in ima res zelo dobre reference. Priporočam.

Storitve: električne inštalacije, električarji, adaptacija kopalnice, izris kopalnice, keramičar, prenova kopalnice, nadometna električna napeljava, moderne kopalnice, napeljava elektrike, polaganje ploščic, polaganje keramike, keramičarstvo, izdelava kopalnice, kopalnica na ključ, obnova kopalnice na ključ, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

DEJAN MARIJAN S.P.

4,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, peči in kotli, centralne peči na drva, vgradnja klime, priklop na plinovod, moderne kopalnice, električni radiatorji, montaža plinske peči, lokalni rekuperator, zalogovniki in bojlerji, vodovodna inštalacija v kopalnici, monterji centralnega ogrevanja, bojlerji, toplotna črpalka zemlja/voda, napeljava plina, talno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
3,7
Andreja K. , pred 11 meseci

PAPOV KLEMEN S.P. kvalitetno narejeno, potrudili so se, da niso umazali drugih povrsin, pocistili za seboj.

Zelo visoka cena.

20+
Let na tržišču

Storitve: električarji, elektroinštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

VILJEM BERCE S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Alenka K. , pred 1 letom

Ponudnik VILJEM BERCE S.P. se je držal dogovorjenih rokov, pomagal mi je z nasveti.

10+
Let na tržišču

Storitve: zalogovniki in bojlerji, linolej, polaganje ploščic, hiša na ključ, peči in kotli, talno ogrevanje, rekuperator zraka, temeljna plošča, gradbena podjetja, lokalno prezračevanje, solarni sistemi, plinska napeljava, sončne elektrarne, ir paneli za kopalnico, talno gretje, vodovodar.

Zahtevaj ponudbo

DAMJAN MALOVRH S.P.

4,7
5 ocen
5,0
Marko K. , pred 2 letoma

Damjan je zelo azuren in sam poskrbi, da je delo nemoteno teče. Vse delo naredi v roku, ki ga obljubi.

5,0
Nada M. , pred 3 meseci

Gospod Damijan se je mi takoj odzval in kot je obljubil, tako je tudi opravil dogovorjeno storitev. Po končanem delu, me je tudi poklical in me o samem poteku dela tudi obvestil. Sem zelo zadovoljna. Sedaj imam v bodoče njegov kontakt in se bova zagotovo še slišala v kolikor se kaj pokvari. Hvala vam, da imamo to možnost, da nam posredujete izvajalce, na naše povpraševanje.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Storitve: električne inštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električarji, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

OTON DERLINK S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: vodovodne inštalacije, izris kopalnice, kamini na pelete, kopalnica na ključ, vodovodna inštalacija v kopalnici, vodovodar, adaptacija kopalnice, elektroinštalacije, kamini, nadometna električna napeljava, električarji, obnova kopalnice na ključ, napeljava elektrike, kamini na bioetanol, plinski kamini, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

Nedavna povpraševanja za električarje, Škofja Loka

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta oz. prostora: 35 m2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Del kleti stanovanjske hiše prenavljam v manjše stanovanje (načrt je v prilogi). V stanovanju je že razpeljana osnovna električna napeljava, ki pa je v načrt nisem vrisoval, ker ne vem v kolikšni meri je trenutno stanje relevantno za novo napeljavo. Kljub temu sem pri načrtu skušal slediti obstoječim vodom, kjer je bilo to mogoče, oz sem čim več stikal in vtičnic umestil v knauf stene. Edino v kuhinji bi bilo potrebno napeljavo narediti povsem na novo, ker tam zaenkrat nisem našel obstoječih vodov. Stanovanje trenutno nima ločene omarice, zato sem v načrt dodal tudi to (čeprav zaenkrat še ne vem ali bom ločeno omarico tudi potreboval). Računam, da bom z delom začel v začetku maja, in takrat bom tudi potreboval električarja.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Obnova mansarde. Vse inštalacije so bile odstranjene in se delajo nove. Skupni števec je etažo nižje, pri katerem bi se vgradilo prenapetostno zaščita B 2SR 50/ in priklop za agregat ( pogon kurilnega grelca in toplotnih črpalk ). Nanj se bi priklopila mansarda, kjer bi se nahajal FID števec in varovalke. Vse inštalacije za komplet stanovanje; elektrika, tudi nekaj skrite razsvetljave, internet televizija. Lep pozdrav

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 6
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Lepo pozdravljeni, pri obnovi kuhinje smo opazili, da je do prostora napeljan enofazni tok. Do prostora trenutno vodita 2x16 amperski varovalki, vendar so gospodinjski aparati, ki jih pri obnovi želimo vgraditi bolj požrešni (indkukcija (32A), pečica, hladilnik, napa, pomivalni stroj). Do sedaj smo imeli samostojno pečico s keramično ploščo in hladilnik. Hvala, LP.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta oz. prostora: 30 m2
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Potrebna je obnova električne inštalacije v kuhinji, na hodniku, kleti ter morda še kje in nastavitev iz enega v dvofazni tok. Potreben je tudi prenos varovalk iz zgornjega nadstropja v spodnjega. 'Štemanja' je za nekih 15 metrov po stanovanju. Gre za starejšo več stanovanjsko hišo z debelimi stenami.