Zahtevaj brezplačne ponudbe električarjev v Idriji

37 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 746 uporabnikov iz Idrije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

14 najboljših električarjev Idrija, 2022

6 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

ANDREJ ŠEMRL S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Damir P. , pred 5 meseci

G. Andrej Šemrl je bil zelo ustrežljiv in nam je priskočil takoj na pomoč. Ponovno imamo elektriko v hiši...Ga priporočam.

Preverjen izvajalec

Storitve: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Nelka P. , pred 5 leti

Ekipa je zelo v redu, so pošteni. Vse poteka, tako kot mora. Priporočam!

20+
Let na tržišču

Storitve: polaganje talnega gretja, peči in kotli, vodovodna inštalacija v kopalnici, vodoinštalater, toplotne črpalke, toplotna črpalka zrak/voda, klima brez zunanje enote, napeljava elektrike, vodno talno gretje, prenova kopalnice, centralne peči na drva, montaža peči, kotel na drva, centralno ogrevanje, peči na pelete, multi split klima.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Neža Š. , pred 1 mesecem

Ful zadovoljna.

5,0
Renata B. , pred 1 mesecem

Držal se roka in cene.

100+
Poslanih ponudb

Storitve: električarji, elektroinštalacije, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

TECHATON d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: električarji, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: centralno ogrevanje, toplotne črpalke, napeljava elektrike, kamini na pelete, električne inštalacije, obnova kopalnice na ključ, plinske inštalacije, zalogovnik za pelete, električni kamini, centralno ogrevanje na elektriko, grelnik vode - bojler, toplotna črpalka za ogrevanje, peči na pelete, vodoinštalater, toplotna črpalka za sanitarno vodo, električno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

ELINPOD d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, elektroinštalacije, napeljava elektrike, električarji, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

Tomaž Brelih s.p.

 
0 ocen

Storitve: električarji, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električarji, električne inštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

El Tinta d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT HABE s.p.

 
0 ocen

Storitve: nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije, elektroinštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

    Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

  • Kako se priključim na električno omrežje?

    Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

  • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

    Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.