Zahtevaj brezplačne ponudbe električarjev v Novem mestu

103 izvajalci v bližini

Že 4.370 uporabnikov iz Novega mesta je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših električarjev Novo mesto, 2022

11 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

VLADISLAV LEKŠE S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Milan Š. , pred 4 leti

G. Vladislav je prevzel celoten projekt. Bili so daleč najcenejši, se držali roka, dobro naredili. Vse so super porihtali! Priporočam z veseljem!

20+
Let na tržišču

Storitve: ir grelne plošče, zalogovniki in bojlerji, centralno ogrevanje na elektriko, vodovodar, vodno talno gretje, plinska peč, centralno ogrevanje, prenova kopalnice, talno gretje, moderne kopalnice, toplotne črpalke, električno ogrevanje, plinska napeljava, kopalnica na ključ, montaža peči, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Dolenjske l. N. m. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene.

10+
Let na tržišču

Storitve: monterji centralnega ogrevanja, talno ogrevanje, plinska peč, vodoinštalater, toplotna črpalka zrak/voda, vodovodna inštalacija v kopalnici, rekuperator zraka, lokalni rekuperator, prenova kopalnice, adaptacija kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, klima brez zunanje enote, vodovodna napeljava, napeljava elektrike, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

Gebit Ivan Grill s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Slavko I. , pred 8 meseci

Izvajalec Gebit Ivan Grill s.p. - Hitro in kvalitetno je naredil!

5+
Let na tržišču

Storitve: adaptacija kopalnice, izdelava kopalnice, elektroinštalacije, prenova kopalnice, ir paneli, nadometna električna napeljava, električno talno gretje, obnova kopalnice na ključ, ir paneli za kopalnico, električne inštalacije, električarji, moderne kopalnice, ir ogrevanje, infrardeči paneli, talno gretje, ir grelne plošče.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Slovenijales Trgovina Nepremičnine d.o.o. , pred 5 leti

Vse je bilo tako kot mora biti!

10+
Let na tržišču

Storitve: električni radiatorji, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodno talno gretje, zalogovniki in bojlerji, rekuperator zraka, grelnik vode - bojler, prenova kopalnice, ir ogrevanje, toplotna črpalka zrak/voda, peči na pelete, peči za ogrevanje, klimatske naprave, visokotemperaturna toplotna črpalka, plinske inštalacije, izris kopalnice, inverter klima.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Boža K. , pred 1 letom

Smo bili zelo zadovoljni.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: čistilne naprave brez elektrike, centralno prezračevanje, električne inštalacije, ir grelne plošče, plinska napeljava, vodovodna inštalacija v kopalnici, električarji, radiatorsko ogrevanje, ir ogrevanje, pasivne čistilne naprave, elektroinštalacije, male čistilne naprave, klimatske naprave, ir grelni paneli, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža plinske peči.

Zahtevaj ponudbo

DULC ROFLEKS d.o.o.

4,6
4 ocene
5,0
Franc G. , pred 2 letoma

Hitri,trokovni in cenovno ugodni izvajalec del!

5,0
Dušan N. , pred 4 leti

Strokovnost in prijaznost. Res zelo zadovoljen! Ponudnik si zasluži same 5-tke!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020

Storitve: prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, peči in kotli, vodoinštalater, plinska peč, rekuperator, peči na pelete, vodovodne inštalacije, vodovodna inštalacija v kopalnici, prezračevalni sistemi, peči na drva, rekuperator zraka, vodovodna napeljava, centralne peči na drva, lokalni rekuperator, peči za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Leopold R. , pred 8 meseci

Kakovostna izvedba, zna svetovati različne variante s prednostmi in slabostmi, prijazen in računamo tudi na dober servis. Pozitivno presenečeni, takih storitev bi si še želeli.

4,0
Miro K. , pred 1 letom

Je bilo v redu!

10+
Let na tržišču

Storitve: lokalno prezračevanje, klima brez zunanje enote, vodoinštalater, kopalnica na ključ, centralno ogrevanje, prezračevanje z rekuperacijo, moderne kopalnice, ir grelni paneli, toplotna črpalka zemlja/voda, električno ogrevanje, peči na pelete, kamini na drva, napeljava plina, izris kopalnice, vodno talno gretje, ir paneli za kopalnico.

Zahtevaj ponudbo

ELMEKS d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: elektroinštalacije, napeljava elektrike, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: električne inštalacije, napeljava elektrike, električarji, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

M TEHNIKA d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, elektroinštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT AVSEC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vodovodne inštalacije, električarji, vodovodar, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, vodovodna napeljava, inverter klima, zalogovnik za pelete, toplotna črpalka za sanitarno vodo, keramičar, peči na drva, lokalni rekuperator, vgradnja klime, centralno ogrevanje na elektriko, monterji centralnega ogrevanja, polaganje talnega gretja.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: elektroinštalacije, električarji, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

EL-TEL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike, električarji, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: polaganje talnega gretja, centralno ogrevanje na elektriko, klimatske naprave, vodovodne inštalacije, ir ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, kotel na drva, napeljava plina, peči na pelete, kamini, plinska napeljava, kamini na drva, toplotna črpalka zemlja/voda, električarji, priklop na plinovod, infrardeči paneli.

Zahtevaj ponudbo

VANCHO RISTOV S.P.

 
0 ocen

Storitve: napeljava elektrike, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električarji.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo

JANKO GOGIĆ S.P.

 
0 ocen

Storitve: električarji, nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije, napeljava elektrike.

Zahtevaj ponudbo

TURK-SI d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: peči na drva, ir grelni paneli, prezračevanje z rekuperacijo, vgradnja klime, napeljava elektrike, elektroinštalacije, plinske inštalacije, zalogovniki, kombinirani bojler, rekuperator zraka, kotel na drva, visokotemperaturna toplotna črpalka, ir ogrevanje, talno gretje, moderne kopalnice, prezračevalni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kako se priključim na električno omrežje?

  Že po izdelani idejni zasnovi elektroinštalacij, morate distributerja električne energije zaprositi za izdajo projektnih pogojev. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja pa vložite zahtevo za izdajo soglasja za priklop na distributersko omrežje. Z distributerjem boste nato sklenili pogodbo o priključitvi, v kateri so določeni tudi stroški omrežnine in priključevanja. Ko so elektroinštalacije pripravljene na priključitev, bo distributer preveril, če je priključek izveden v skladu z vsemi zahtevami. Če je temu tako, bo najkasneje v desetih dneh vašo hišo priključil na električno omrežje.

 • Kdaj je primerna podometna oziroma nadometna električna napeljava?

  Kot že ime pove, se podometne inštalacije napeljejo pod omet, nadometne pa nad. Večinoma se poslužujemo podometnih inštalacij, ki so tudi bolj estetske, v določenih primerih - kot je na primer napeljava inštalacije v prostore s povišano vlago - pa so primernejše nadometne električne instalacije.

Nedavna povpraševanja za električarje, Novo mesto

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 126
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem napeljavo po novogradnji. Ob gradnji so že bile grobo razpeljane v posamezne prostore, vgraditi jih je treba.Pri elektriki je potrebno paziti, da se odbijejo cevi, vendar je potrebno upoštevati štemanje oziroma vgradnja cevi v steno!. Elektrika je pripeljana do hiše. Izvedbo elektro instalacij želimo po projektu, lahko tudi z odstopanjem po dogovoru. Prosim za ponudbo. Hvala.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Imamo hišo dvojček, montažne lesene izgradnje (novogradnja). Potrebovali bi napeljavo električnih inštalacij v srednjem in zgornjem nadstopju (v spodnjem nadstopju so že), ki sta skupaj velika kvadratnih metrov. Zgoraj bi bile tri sobe in kopalnica, v srednjem nadstopju pa dnevna soba z jedilnico, kuhinja, hodnik, delovni kabinet in kopalnica. V hiši še ni tlakov, prav tako ne predelnih sten. Dela v oktobru.

Popravilo na el. napeljavi

Potrebno je ugotoviti zakaj nima žarnica v jedilnici električnega toka. Električni tok smo preverili s fazenbriferjem direktno na stropni napeljavi, ampak kaže nam da ni električnega toka. Žarnica bi morala biti povezana z vzporedno vezavo na kuhinjsko žarnico in na eno stikalo ki bi obe naenkrat vklopil. Elektrika je bila napeljana pred 20 leti in verjetno je takratni električar naredil nekakšno napako... Ugotoviti je potrebno kam gredo žice od žarnice v jedilnici in jih potem zvezati z obstoječim stikalom v kuhinji.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 185
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

1. Faza me zanima samo za razvod kablov in montiranje doz v novogradnji. Toliko da se potem lahko izdelajo ometi. Prostori: 2 kuhinji, 2 jedilnici, 2 spalnici, 2 otroski sobi, 2 kopalnici, 2 shrambi, kurilnica na drva. Ločeni omarici zgoraj in spodaj. V mansardi knavf strop, oranzne cevi so speljane v plati. Zgoraj ni videti nikjer cevi. LP

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v novem stanovanju bi potreboval dve dodatni vtičnici zaradi drugačnega izrisa kuhinje. Oziroma šlo bi za eno novo vtičnico in premike dveh drugih. Slike stene in novo potrebno postavitev z veseljem posljem na mail. Dosegljiv sem na . Stanovanje je v Novem Mestu (Brod), delo bi pa potreboval opravljeno do 25.avgusta. Hvala in lp,