115 ocen za podjetje ARTLAS Dejan Šterk s.p.

5.0 / 5
Jožica L. - pred 1 mesecem
ARTLAS Dejan Šterk s.p. nam je prijazno svetoval glede izbire. S ponudbo in izvedbo smo bili zelo zadovoljni.
5.0 / 5
Kristina P. - pred 1 mesecem
Pri izbranem ponudniku bi pohvalila vse: svetovanje, spoštovanje rokov in vseh dogovorov, prijaznost, želja, da stranki ustrežejo, kolikor le morejo. Izbrali smo podjetje ARTLAS Dejan Šterk s.p.
5.0 / 5
Tomaž Š. - pred 2 mesecema
Zelo hitro so se odzvali. Vse je potekalo po dogovoru. Delo so opravili kvalitetno. Zelo zadovoljen sem bil tudi s ceno.
4.3 / 5
Tanja B. - pred 8 meseci
Potrebovali smo brušenje parketa za celotno stanovanje, za kar nam je ustrežljivo in ugodno pristopil na pomoč g. Dejan iz podjetja ARTLAS.
5.0 / 5
Vojko P. - pred 9 meseci
Za sanacijo talnih oblog so mi poskrbeli ARTLAS Dejan Šterk s.p., prijetna komunikacija, odrezali so se zanesljivo, saj je bilo vse, kar smo bili dogovorjeni, opravljeno v roku in po pričakovanjih.
4.7 / 5
Andreja G. - pred 2 letoma
Kvaliteta strokovnih nasvetov in izvedenega dela. Držal se je dogovorjenih rokov in cene. Dosegljiv je bil na telefonske klice.
4.7 / 5
Bor T. - pred 2 letoma
Ponudnik je bil proaktiven pri vseh željah in reklamacijah. Cena je bila po dogovoru.
Prvotna izvedba je bila slaba, zato je bilo potrebno večkratno popravljanje storitve.
5.0 / 5
Tanja K. - pred 2 letoma
S ponudnikom sem zelo zadovoljna. Je profesionalen in se drži rokov. Priporočam ga tudi drugim uporabnikom.
Nimam pripomb.
5.0 / 5
Luka D. - pred 3 leti
Hiter odziv. Ob prestavitvi roka zaradi naše zamude je bil razumljiv in prilagodljiv. Kakovostna izvedba.
np
5.0 / 5
Ernö S. - pred 3 leti
Odlično opravljeno delo, spoštovanje rokov, zelo pošteno kalkuliranje cene (sam znižal ceno po ogledu).

Primeri povpraševanj

Talne obloge, Parketarstvo
Vrsta talnih oblog: Laminat
Površina prostorov (v m2): 37
Pozdravljeni! Sem v fazi popolne prenove stanovanja, h temu sledi tudi menjava poda. Na novo narejene tlake imam za položit cca 37m2 laminata (21 + 16), 14m2 ploščic - talnih (kuhinja), 6m2 talnih ploščic kopalnica (kopalnica) + 14m2 stenskih ploščic (kopalnica). Iščem pa tudi ponudbo za izdelavo 5-6cm debelega tlaka na že položeno termoizolacijo, trije prostori kvadratur 16m2, 21m2, 14m2 Lokacija: Ljubljana Hvala! Lep pozdrav,
Talne obloge, Obnova parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 50m2
Potrebovali bi struganje (brušenje) in lakiranje še zelo dobro ohranjenega parketa v velikosti 50m2. Uporabil naj bi se dober, obstojen lak (dvokomponenti polmat na vodni osnovi). Potrebovalo bi se tudi približno 30m kotnih letev. Čimprej, v roku 1 tedna, plačilo takojšnje. Gre se za stanovanje v okolici Medvod. (Gorenjska in Osrednjeslovenska regija).
Talne obloge, Lakiranje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 32m2
V dveh otroških sobah imamo klasičen bukov parket, ki bi ga radi obnovili (kitanje, brušenje in lakiranje). Odločamo se med lakiranjem z naravnimi laki in primernim oljenjem. Želeli bi obdelavo z materiali, ki ne vsebujejo strupenih snovi. Rok: storitev bi želela dokončati nekje od meseca maja do junija.
Talne obloge, Obnova parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 40
Potrebna sanacija (laminatnega) hrastovega parketa. Želela bi najboljši, najobstojnejši sijajni lak (dvokomponentni polivretanski na vodni osnovi oz. kislinski?), večkratno lakiranje, dodatek za obstojnost oz. za poživitev starega parketa, ponekod levice odstopajo, potrebna ponovna pričvrstitev na približno štirih mestih. V mesecu aprilu, maj Hvala vnaprej in lp.
Talne obloge, Polaganje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 45m
Parket bi položili v dva prostora in podest. Imamo tudi 22 betonskih stopnic, ki bi jim samo pohodno površino prekrili z enakim parketom. Površina v sobah in podestu je 35 m, dolžina stopnice je 1m, širina pa 27 cm. V sobah je talno gretje. Radi bi ameriški oreh, iščemo najcenejšo varianto, saj so bo večina prostora prekrita s pohištvom.
Talne obloge, Sanacija parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 20
Spoštovani!!! V kratkem želim obnovit brusenje, lakiranje cca. 20-25 let star parket,dneva sob, pa me zanima informativna cena za storitev, Hvala Realizacijo želim v začetku aprila. Lp. prosim ce mi najprej po mailu odpisete,ker mam veliko časa zaradi službenih obveznostih nedosegljiv gms, Lp
Talne obloge, Sanacija parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 38 m2
Spoštovani, v dnevni sobi s kuhinjo želimo v začetku aprila sanirati parket. Prostor je velik približno 38 m2. Parket je bil pred 25 leti položen na starejšo podlago iz lesenih desk (ni klasičnega mokrega estriha), ki pa so v območju kuhinjskih elementov zaradi zamakanja strohnele, tako da se pod pogreza. Staro kuhinjo bomo pred obnovo odstranili. Z obnovo parketa želimo obdržati obstoječ lesen tip podlage in ga samo tam, kjer je potrebno, sanirati in preko ponovno položiti parket. Parket je star, klasičen na pero in utor (jesen) in mogoče ga imamo v kleti še dovolj za sanacijo. Po sanaciji bi želeli parket v celem prostoru pobrusiti in ponovno polakirati z obstojnim poliuretanskim lakom. Prosim vas za terminsko in finančno razdelano ponudbo ter se vam zanjo vnaprej lepo zahvaljujem. Z lepimi pozdravi,
Talne obloge, Polaganje parketa
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 40
polaganje gotovega parketa, dneva soba +kuhinja skupaj. Želela bi opcijo, če lahko dobim ponudbo z parketom + zaključne -okrasne letve, ker parketa še nismo kupil ( svetel hrast, oziroma čim bolj svetel in trpežen na praske), gotovi parket. Realizacijo bi želela čimprej, prostor je prazen. Hvala in lep pozdrav
Talne obloge, Sanacija parketa
Vrsta talnih oblog: Drugo
Površina prostorov (v m2): 15 m2
Potrebujem prenovo kopalnice, se pravi stare ploščice ven, preureditev vodovodne inštalacije, banjo ven in postavitev tuš kabine, kopalnica je velika 2,90 x 1,70 m, ploščice bi postavili tudi po steni do višine 2 m, na koncu pa bi postavili tuš kabino v dolžini 1,70 x 0,80 m, brez podstavka za tuš, da bi bile samo ploščice in kanaleta za odtok. Zainteresirani se naj oglasijo na tel. za podrobnejše informacije. Realizacijo želim v roku 2 mesecev. Hvala
Talne obloge, Talne obloge
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 139
Smo gradbeno podjetje, ki potrebujemo zuanjega podizvajalca za polaganje parketa. Dobava in vgradnja hrastovega lamelnega parketa s trikratnim brušenjem in lakiranjem s polmat lakom, vključno z dobavo in položitvijo zaključnih hrastovih kotnih letev s trikratnim brušenjem in lakiranjem s polmat lakom. Rabim v roku 2 meseca. Hvala in lep pozdrav