Mnenja strank

4.3 / 5
Tanja B. - pred 4 meseci
Potrebovali smo brušenje parketa za celotno stanovanje, za kar nam je ustrežljivo in ugodno pristopil na pomoč g. Dejan iz podjetja ARTLAS.
5.0 / 5
Vojko P. - pred 5 meseci
Za sanacijo talnih oblog so mi poskrbeli ARTLAS Dejan Šterk s.p., prijetna komunikacija, odrezali so se zanesljivo, saj je bilo vse, kar smo bili dogovorjeni, opravljeno v roku in po pričakovanjih.
4.7 / 5
Andreja G. - pred 1 letom
Kvaliteta strokovnih nasvetov in izvedenega dela. Držal se je dogovorjenih rokov in cene. Dosegljiv je bil na telefonske klice.
4.7 / 5
Bor T. - pred 2 letoma
Ponudnik je bil proaktiven pri vseh željah in reklamacijah. Cena je bila po dogovoru.
Prvotna izvedba je bila slaba, zato je bilo potrebno večkratno popravljanje storitve.
5.0 / 5
Tanja K. - pred 2 letoma
S ponudnikom sem zelo zadovoljna. Je profesionalen in se drži rokov. Priporočam ga tudi drugim uporabnikom.
Nimam pripomb.
5.0 / 5
Luka D. - pred 2 letoma
Hiter odziv. Ob prestavitvi roka zaradi naše zamude je bil razumljiv in prilagodljiv. Kakovostna izvedba.
np
5.0 / 5
Ernö S. - pred 2 letoma
Odlično opravljeno delo, spoštovanje rokov, zelo pošteno kalkuliranje cene (sam znižal ceno po ogledu).
5.0 / 5
Kati A. - pred 3 leti
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in končnega plačila. Z njim smo bili zelooo zadovoljni, naredili so hitro in kakovostno. Veliko so nam tudi svetovali tako da nadaljna dela, ki jih bomo imeli za to storitev bomo poklicali ravno tega ponudnika.
5.0 / 5
Miha A. - pred 3 leti
Z vsem sem bil zadovoljen. Prišli so na izmero, pripravili predračun, prišli delati v dogovorjenem roku, stanovanje zapustili kakršno so dobili (vključena vsa zaščita in čiščenje), delo opravljeno tako kot je treba.
5.0 / 5
Andreja N. - pred 3 leti
Ponudnik je korektno in v skladu z dogovorom opravil delo, imeli smo sicer manjšo pripombo na izdelavo pri enih vratih, katero pa je potem tudi odpravil. Držal se je rokov, na telefonu je bil vedno dosegljiv, brez kakršnihkoli izgovorov ali prestavljanj terminov, kar je pri obrtnikih zelo pogost pojav. Zadovoljna sem bila in sem ga že tudi naprej priporočila. Želim mu, da bi vse te dobre lastnosti obdržal, kljub povečanemu obsegu dela.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!