Mnenja strank

5.0 / 5
Kati A. - 17.01.2018
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in končnega plačila. Z njim smo bili zelooo zadovoljni, naredili so hitro in kakovostno. Veliko so nam tudi svetovali tako da nadaljna dela, ki jih bomo imeli za to storitev bomo poklicali ravno tega ponudnika.
5.0 / 5
Miha A. - 04.09.2017
Z vsem sem bil zadovoljen. Prišli so na izmero, pripravili predračun, prišli delati v dogovorjenem roku, stanovanje zapustili kakršno so dobili (vključena vsa zaščita in čiščenje), delo opravljeno tako kot je treba.
5.0 / 5
Andreja N. - 24.07.2017
Ponudnik je korektno in v skladu z dogovorom opravil delo, imeli smo sicer manjšo pripombo na izdelavo pri enih vratih, katero pa je potem tudi odpravil. Držal se je rokov, na telefonu je bil vedno dosegljiv, brez kakršnihkoli izgovorov ali prestavljanj terminov, kar je pri obrtnikih zelo pogost pojav. Zadovoljna sem bila in sem ga že tudi naprej priporočila. Želim mu, da bi vse te dobre lastnosti obdržal, kljub povečanemu obsegu dela.
5.0 / 5
Milena S. - 06.07.2017
Ponudnik se je držal rokov in cene, storitev je opravil kvalitetno, priporočam ga ostalim, ki rabijo storitev parketarstva in beljenja.
4.7 / 5
Jožica J. - 06.05.2017
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka, kar zelo cenimo, bil je zelo prijazen, tudi za popraviti določeno stvar ni bilo problema. Polaganje parketa, super, brez pripomb, beljenje, manj kakovostno.
5.0 / 5
Roman O. - 14.03.2017
Zelo korekten odnos, predračun-svetovanje-termin-izvedba-račun. V tem zaporedju sva sodelovala z g. Dejan Šterk. Delo je bilo opravljeno kakovostno po pričakovanjih. Priporočam vam to podjetje.
nimam negativne izkušnje
5.0 / 5
Jožica P. - 22.02.2017
Držal se je dogovora. Vedno se je javil na telefonske klice. Bil je strokoven z nasveti in opravljenim delom. Zelo prijazen in zanesljiv izvajalec. Priporočala bi ga tudi drugim.
4.0 / 5
Tanja B. - 01.02.2017
Dobro opravljeno delo, držal se je rokov, cena kot dogovorjeno.
Ponudnik še ni dostavil manjkajoče letvice, kot je bilo naknadno dogovorjeno.
4.3 / 5
Mitja L. - 17.01.2017
Ponudnik je pomagal z nasveti, odgovarjal na klice in vprašanja. Zaradi dodatnih del je bila cena po dogovoru višja. Glede kvalitete pa je bilo treba nenehno nadzirati kakovost dela in opozarjati na pomanjkljivosti. Na koncu je prišlo do manjše reklamacije, ki je bila korektno odpravljena.
Večja natančnost pri delu bi koristila tako izvajalcu kot naročniku.
5.0 / 5
Emil S. - 16.01.2017
Z izbranim ponudnikom gospodom Šterkom smo zelo zadovoljni. Delo je opravil profesonalno, upošteval je dogovorjene roke. Pohvalili bi komunikacijo z njim, zna svetovati, je odziven na maile, telefon. Cenovno je ugoden. Nanj se lahko zaneseš, zato ga priporočamo.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!