Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Kočevju


Že 1.659 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Kočevje, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
Keramag D. , pred 1 letom

Vse v skladu s pričakovanji. Priporočam podjetje BeVa-ČOKORILO & CO, d.n.o.

10+
Let na tržišču

Storitve: požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), varstvo pri delu, haccp, izpit za viličarja, požarna varnost, ekologija in varstvo okolja, koordinacija gradbišč.

Zahtevaj ponudbo

ABC Varnost d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), požarni red, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, požarna varnost, izpit za viličarja, haccp.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Kočevje

Požarna varnost

  • Katere storitve potrebujete?: Požarni načrt

Zdravo. Prosim za ponudbo za izdelavo Načrta Požarne varnosti za stanovanjsko hišo v priponki. Smo projektantsko podjetje in iščemo več ali manj stalnega izdelovalca predmetnih načrtov, skladno z zakonodajo! l.p. R-INŽENIRING PROJEKT d.o.o. Miran Ruparčič, dipl. inž. gr. Email: miran.ruparcic@amis.net GSM: