Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Vgradne omare
Dvojna vgradna omara namesto stene. Na obeh straneh pa mora imeti drsna vrata. Omara bi imela en hrbet, razporeditev klasična (nekaj polic, nekaj vešal, na vrhu prostor za kovčke, predalov ne potrebujemo) Mere: Višina cm Dolžina: cm Globina: 60cm, druga pa 70cm Za dodatne informacije me lahko pokličete. Hvala in lp
Mizarstvo, Vgradne omare
Potrebujemo garderobno omaro, in sicer kotno. Daljši del bi bil širina cm, globina 60 cm, višina do stropa ( cm). Konec te omare na levi strani bi bil koten, ki bi bil širine cm, globina 50 cm, višina do stropa ( cm). Glede kota potrebujemo nasvet za optimalno rešitev. V ožjem delu omare bi imeli 8 predalov, ostalo police, v širšem delu obešalo (vsaj cm, lahko kombinacija z zgornjim povlečnim sistemom; vidimo rešitev, da je v kotu obešalo) in police. Pri širši omari bi bila drsna vrata (bele barve), pri ožji lahko tudi klasična ali drsna (če je izvedljivo). Zadnja fronta omare ni potrebno, da je izdelana. Prav tako nas še zanima cene dvižne postelje, mere x . Postelja naj ima čim bolj možen ozek okvir.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Pozdravljeni, Pohištvo sicer rabim za komplet stanovanje: kuhinja,jedilnica,dnevna,« pisarniški kotiček«, hodnik, spalnica, kopalnica ( priložen »idejni« načrt- kuhinja označena z rdečo ). Trenutno pa naj se omejim samo na kuhinjo, za katero imam tudi že natančnejše mere in idejno postavitev (priloženo). Glede barv-materialov sem si zamislila: lesen delovni pult (svetel hrast , jesen ali podobno ) in mat bela barva frontov omaric (ravne površine , zaželeno tudi v kombinaciji s prej omenjenim lesom ) , viseče omarice in omara –vitrina (kredenca) delno zastekljene z mat steklom. Več ne navajam, prepuščam vaši domišljiji, predvidevam ,da imate izvirnejše od mojih. Če pa rabite bolj natančno moje zamisli, prosim povejte, bom dopolnila. Vnaprej hvala za ponudbe, HJ P.S: navedene priloge so v enem dokumentu
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Pozdravljeni, zanimam se za kuhijno po meri. Kot je razvidno iz priponke je kuhinja ozka. V njen ne bo jedilne mize. Tla v kuhinji so hrastov parket, okno kuhinje gleda na jugo. Rada bi imelamoderno leseno kuhinjo, s čim več predalli(topla kuhinja, kombinacija bele barve in steklo(hrast)). Hvala in lep pozdrav,
Mizarstvo, Mizarstvo
Spoštovani, potrebujemo izvajalca, ki bo naredil manjši fiksni gledališki oder iz lesa. Izdelava mora biti kvalitetna in strokovna. Oder je dimenzij xx60 cm. Izdržati mora večje obremenitve, saj bo poleg igralcev na njem postavljena tudi gledališka scena. Prostor v katerem bo oder postavljen je pravokoten.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Pozdravljeni! V načrtu imam narediti iz pojstle kavč. Okvir pojstle je okrasno meri ( 2m krat 1,20m).Po dolžini pojstle bi želel da se mi pritrdijo letve na katerih bi lahko bila sedežna garnitura,ki bi mi jo naredil tapetnik.Za podrobnejše info. sem Vam na voljo po tel.: /- Hvala Vam in l.p.
Mizarstvo, Vgradne omare
Potrebujem dvojna drsna vrata za vgradno omaro v predsobi. Mere prostora so: Višina vrat: cm Širina prostora: zgoraj cm, sredina cm, spodaj ,5 (poševna stena) Okrasna letev nad vrati: 19x cm Vrata bi naj bila pritrjena na lesen strop, verjetno pa bi bila, glede na višino vrat potrebna tudi talna vodila. Na enih drsnih vratih (prednjih) bi naj bilo pritrjeno ogledalo, druga drsna vrata pa bi naj bila čisto nežno zelena. Zaprl naj bi se prostor z radiatorskimi cevmi (vidno v priponki). Prosim za ponudbo.
Mizarstvo, Mizarstvo
Stopnišče ima 20 stopnic les bi bil pritrjen na zgornjo ploskev. Stopnice so široke cmm in 30cm globoke, razen tri stopnice v kotu so dolge cm in široke 50cm v ožini pa 5cm (v obliki trikota). zraven stopnic bi želela še leseno ograjo z inox palicami. Ograja je dolga cm. Les bi bil hrast. za odgovor se zahvaljujem.
Mizarstvo, Vgradne omare
Pozdravljeni, potrebovala bi garderobno sobo (glejte skico v priponki): - material: iveral; - barva: bela; - dimenzije: daljša (leva) stranica cm, krajša (desna) stranica cm, višina ,5 cm, globina omare 50 cm; - garderobna soba (omara) ne bo imela hrbtišč ter vrat, - 4 predale z blažilci. Prosim za informativni izračun. Hvala in lep pozdrav, N.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Spoštovani, zanima me ponudbe in cene novih kuhinj po meri, za dimenzio prostora dolžine 8m, širine 5m in višine 3m. Zanima me sredni cenovni razred. Kuhinja mora vsebovati velik pult iz masivnega lesa, omarice so lahko narejene iz ivrnih plošč iz hrasta. Kuhinja mora vsebovati otok,šank in majhno jedilno mizo za 2 stola. V priponki pošiljam približno obliko kuhinje. Za odgovor se že v naprej zahvaljujem Lp


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!