Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Koper
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni Zanima nas ponudba izdelave in montaže vgradne omare za priloženo sliko garderobe. Želimo omaro brez hrbtišča in vrat, višina do stropa. Spodnji del obešalni, zgoraj pa police. Oz. kolikšna bi bila cena Z IN BREZ drsnih vrat? Vgradne omare pa potrebujemo tudi pod stopniščem, katero pa bi si bilo potrebno ogledati na licu mesta. Smo iz Kopra, lokacija za montažo pa je v Rižani. Lep pozdrav
Šmartno pri Slovenj Gradcu
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 7
Rok za montažo: Takoj
75/ širina 13cm leve 85/ širina 12cm desne +nadsvetloba 85/ širina 11cm desne +nadsvetloba 85/ širina 13cm leve +nadsvetloba 85/ širina 13cm desne +nadsvetloba 85/ širina 14cm leve +nadsvetloba 85/ širina 23cm desne +nadsvetloba POTREBUJEM SAMO NABAVO VRAT. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Mizarstvo, Mizarstvo
Koper
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljen Potreboval bi ponudbo za zunanje sanitarije, 2 kom, iz brezovih lepljenih plošč. V priponki vam pošiljam slike in skice. Konstrukcija naj bo naoljenja in del okoli školjke polakirano v sivo (več info naknadno). Vsaka stranica je sestavljena iz treh plošč oziroma konstrukcijo se da razmontirati in spraviti v kamion. Platno in jeklena podkonstrukcija naj NE bo v ponudbi. Le leseni del. Za več info me prosim kontaktirajte. Ponudbo bi potreboval v angleščini (EU sredstva) in najkasneje do torka. Lep pozdrav
Mizarstvo, Mizarstvo
Šmarje pri Jelšah
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni. Pošiljam vam približen izgled kuhinje z meritvami, da vam bo v pomoč. Kar se tiče materiala bi bil zaželen mediapan, ohišje v kakšni barvi lesa (ne preveč temni), vratca pa v kakšni živahnejši barvi oz. kot bo razvidno iz priloženega, bi mi bila všeč tudi v takšnih barvnih odtenkih-kombinacijah. Podnožje kuhinje bi mi ustrezalo višje, vodila naj bodo trpežna in z mehkim zapiranjem, vogali pa morajo biti z t.čko oz. izkoriščeni. Prav tako bi želel imeti na steni kjer se bo nahajala napa možnost omarice, kjer bi lahko imel kozarce ipd. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Jesenice
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujemo 10 razstavnih panojev. Izvedba je vidna v Galeriji v avli gledališča Tone Čufar na Jesenicah. Format stekel 70x mm ležeče. Lesen okvir za vstavljanje fotografij na paspartoju, zadaj iveral. Pošiljam nekaj fotografij obstoječih panojev Panoji format 70x cm bi bili vodoravni (na slikah so navpični). Stekla 4 mm. Zadaj iveral. + montaža v domu dr. Franceta Bergelja Količina 10 kosov Možnost menjave stekel z dvigalko za stekla…. Hvala za vašo ponudbo! Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Cerklje na Gorenjskem
Rok za izdelavo: Takoj
Zanima me izdelava stopnic modernega dizajna z ograjo,obrnjenih za 90 stopinj ter skladno ograjo na galeriji. Material: stopnice-les, nosilna konstrukcija - les ali kovina, ograja - les/kovina/pleksi/kombinacija. v priponki okviren izračun stopnic glede na dimenzije luknje prostora, kamor bodo vodile stopnice. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Velenje
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem dnevni regal. V priponki so približne mere in moja skica zraven je pa še slikca po kateri sem dobil idejo za ta regal. Material bi bil iverka, fronte bi bile bele brez visokega sijaja, stranice pa bi bile svetlo rjave. Globina regala bi pa blia 40 cm. Rok: čimprej
Maribor
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potreboval bi kuhinjo ca.2,3mx1m. Na 2,3 bi bil prvo kotni element nato indukcija nato enojno korito nazadnje pa visok element, spodaj vgradni pomivalec zgoraj pečica. Fronte bela visok sijaj, pult temen. zgoraj samo 2-3 police v debelini ter barvi pulta. Stanovanje je podnajemniško, zato bomo v samo kuhinjo vgradili že obstoječe aparate. Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Kranj
Rok za izdelavo: Takoj
Iščem mojstra za notranje stopnice. So ravne; 16 stopnic, višina cm od zgonje točke do spodnje. Stopnice široke 90 cm in 25 cm, debelina pa 3 do 4 cm - bukev. Izgled kot "lojtra". Konstrukcija je lahko tudi kovinska - lahko robotsko ali varjeno (s sredinskim montiranjem stopnic). Lahko že v roku 1 meseca. Demontaža starega, lesenega, stopniša. Hvala.
Nova Gorica
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujem nekaj ponudb za izdelavo vgradne omare v predsobi (material iveral visok sijaj bele barve, vrata drsna ali push sistem brez ročajev), omare za dnevno sobo in kotne omare za dnevno sobo (oboje iveral visok sijaj bele barve, push sistem ali odpiranje zgoraj relief v lesu brez ročaja). Kraj: Nova Gorica. Potrebujem tudi okvirni rok izdelave. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!