Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Čistilni servisi, Čiščenje na domu - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 60
Potrebujem generalno čiščenje stanovanja pred začetkom oddajanja. Stanovanje bo prazno - izseljeno. - Čiščenje kuhinje (polic, zunanjost omaric, notranjost omaric, pečice, na vrhu omaric, korita, pipe,..), - čiščenje kopalnice (generalno; umivalnik s pipo, WC, banja, tla, ploščice, steklene površine), - čiščenje dveh spalnic (2x komoda, postelja, knjižni regali, pisalna miza), - čiščenje dnevnega prostora z jedilnico (kuhinjska miza, 4x stol, TV-regal, čiščenje sedežne garniture, klubska miza) - čiščenje predsobe (regal) - čiščenje vseh steklenih in okenskih površin (vključno z notranjimi policami) - čiščenje zastekljenega balkona (vključno z notranjimi steklenimi površinami, sedežna garnitura) - čiščenje vratnih kril in štokov (3x + vhodna vrata) Čiščenje se mora opraviti v enem dnevu. Predvidoma zadnji teden oktobra. Čistila in potrebno opremo naj zagotovi izvajalec.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Domžale
Domžale
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 809
Pozdravljeni, potrebujemo ponudbo čistilnega servisa za čiščenje poslovnih prostorov z neto površino m2. Prostori zajemajo 30 pisarn, 1 sejno sobo, kuhinjo ter 7 WC-jev (3 WC-ji za stranke ter 4 WC-ji za zaposlene). Čiščenje bi potrebovali 3x/teden in v tem delu bi potrebovali: praznenje smeti 3x/teden, pomivanje po tleh vsaj1x/teden oz. v zimskem času več (po dogovoru), brisanje miz 1x/teden, čiščenje sanitarnih prostorov (vse tri dni), ipd. Podrobnejšo opredelitev potrebnih del v sklopu čiščenja prilagam v priponki. Kontaktna oseba je Urška Klančar, 01/-63-70 ali gsm /-. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 50
Potrebujemo, čiščenje našega stopnišča več stanovanjske hiše v Šiški Ljubljana. - potrebovali bi čiščenje našega stopnišča - stopniščni beton - večstanovanjska hiša s štirimi stanovanji - čiščenje bi potrebovali enkrat na teden (pometanje in pomivanje tal, brisanje ograje, ...) - enkrat na mesec čiščenje oken, vhodnih vrat, opletanje pajčevine Hvala.
Čistilni servisi, Čistilka - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 18
Stanovanje je v stanju po domače povedano "štale" ker smo imeli najemnike in niso vzdrevali stanovanja pravilno. Potrebovala bi generalno čiščenje stanovanja - predsoba, osnovna soba s spalnico in kuhinjo, kopanica in balkon. Pričakujemo, to da se bo stanovanje svetilo od čistoče. Potrebovali bi tudi globinsko čiščenje jogija od postelje, saj je postelja narejena tako, da se ne da zamenjati jogija. Hvala.
Čistilni servisi, Čistilni servisi
Spodnji Duplek
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 70
Iščem čistilni servis za redno čiščenje stanovanja v okolici Maribora. Gre za povprečno stanovanje družine, ki ji zmanjkuje časa, v stanovanju pa se nabira prah. Občasno je potrebno tudi generalno čiščenje (po dogovoru). Iščemo najbolj ugodno ceno (celotno stanovanje je moč počistiti v cca. 3-4 urah). Če bomo zadovoljni, gre lahko za dolgoročen dogovor. Hvala.
Čistilni servisi, Čistilka
Šenčur
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 70
2 nadstropna hiša, ampak šlo bi za čiščenje enega stanovanja in stopnišča. Ali pranje zaves spada zraven? Ali je cena odvisna od tega koliko je umazano/ razmetano ali glede na porabo čistil? Ali pa je urna postavka določena ne glede na ostale okoliščine? Koliko časa približno potrebujete za cca. 70m2? In kako to poteka? Ker verjetno bi bili mi tudi doma, vas to moti ali ste raje sami? Hvala in LP
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 1200
je družba z omejeno odgovornostjo, katere glavna dejavnost je snemanje in izdajanje zvočnih zapisov. Čiščenje prostorov poteka dvakrat tedensko (ponedeljek in četrtek, oz. po dogovoru, v času od 7.30 do 9.ure), na lokaciji Vojkova 58, v Ljubljani, tretje nadstropje. V kvadraturi (1.m2) so zajeti studijski prostori, spikerski prostori, pisarne, garderoba, sanitarni prostori, hodnik, apartma in centralno skladišče. Hvala.
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 105
Tedensko čiščenje mirne računalniške pisarne (en prostor), ki obsega: - čiščenje tal - pomivanje tal - čiščenje pomivačnega korita in površine pisarniške kuhinje - brisanje pisarniških miz - čiščenje balkončka (7 m3) Čiščenje ponavadi traja 2-3 ure za eno osebo. Začetek čimprej (lahko tudi jutri ali čez vikend). Hvala in LP
Čistilni servisi, Čiščenje stanovanja
Sveti Jurij ob Ščavnici
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 350
Renoviranje hiše gre proti koncu, večina prostorov je praznh, razen pohištvo, ki ga bomo po čiščenju namestili nazaj v stanovanje. Podirale so se tudi vmesne stene, zamenjala so se okna, tako da je notranjost hiše zelo zaprašena. Pričakujem res temeljito čiščenje oken, ploščič, tal... najprej temeljito sesanje, potem pa ročno brisanje tal. Servisi uporabljajo razne profesionalne pripomočke, kar ni narobe, saj olajšajo delo, vendar ne morejo nadomestiti ročnega čiščenja, ki je prav tako nujno pri generalnem čiščenju, ko je stanovanje tako zaprašeno in umazano od zidarskih posegov. Hvala in LP
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 150
Pozdravljeni, iščemo čistilni servis za čiščenje stopnišča v stanovanjskem bloku v Ljubljani - Slomškova 35. Gre za nekoliko manjši stanovanjski blok s štirimi nadstropji in dvigalom. V njem živi okoli 20 ljudi. Čistilo bi se 1x na teden. Po potrebi se dogovorimo tudi za ogled. Lep pozdrav, Slomškova 35 LJ


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!