Mnenja strank

5.0 / 5
Janika K. - 09.05.2019
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Pomagal nam je s številnimi nasveti in predlogi. Zelo zadovoljni z njegovimi storitvami in ga priporočamo vsakomur.
5.0 / 5
Klemen R. - 31.01.2018
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Glede na zahtevnost dela, porabljen material in trud, ki ga je bilo potrebno vložiti v izdelavo ograje, je cena izjemno ugodna,končni izdelek pa več kot zadovoljiv. Ima zelo profesionalen odnos, spoštuje želje stranke, hkrati pa svetuje s svojimi izkušnjami. V svoje delo vloži ogromno truda,je zelo natančen, pri končnem izdelku pa se navzven opazi kvaliteta opravljenega dela. Časovno se drži rokov, svoje delo pa kljub natančnosti opravi hitro. Najbolj me je presenetila skrb za prostor,v katerem je delal,saj je poskrbel za zaščito prostora, za seboj tudi vse skrbno pospravi. Z izdelkom sem zelo zadovoljen.
5.0 / 5
Ljubica K. - 05.12.2017
Pohvale za vse od ponudbe do izvedbe. Priporočam naprej, saj je cenovno konkurenčen ostalim izvajalcem za enako kakovostno opravljeno delo in material.
5.0 / 5
Urban U. - 02.12.2017
Ponudnik me je še isti dan kontaktiral, ko sem oddal povpraševanje. Ob dogovorjenem dnevu ogleda mi je tudi pokazal njegove izdelke, da sem se lažje odločil za izvedbo. Delo je opravil vestno, zaneslivo, s kvalitetnim materijalom. Končni izdelek pa je bil takšen kot sem si ga želel. Je tudi edini, ki ni zahteval avansa.
5.0 / 5
Zdravko R. - 17.10.2017
S ponudnikom sem bil zelo zadovoljen, s svojimi nasveti nam je pomagal najti pravo rešitev. Držal se je roka, celo delo je opravil pred rokom, čeprav ta ni bil striktno določen.
5.0 / 5
Roman Š. - 02.10.2017
Ponudnik je prišel z vzorci in skupaj smo prišli do najbolj optimalne rešitve. Držal se je rokov in dogovorjene cene. Brez pripomb!
5.0 / 5
Matic M. - 15.03.2017
Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje. Takoj naslednji dan je prišel po mere, svetoval nam je po svojih izkušnjah, da smo se lažje odločili. Ograja je bila zmontirana že pred dogovorjenim rokom, nakar nas je to presenetilo. Zmontirana je zelo kvalitetno in lepo z korektno ceno. Z veseljem ga priporočamo naprej!
5.0 / 5
Darja M. P. - 28.09.2016
Ponudnik je bil zelo odziven, že isti dan je prišel premerit dolžino ograje in podal točno končno ceno, ki se jo je tudi držal - brez "drobnega tiska". S seboj je prinesel del ograje, da smo lahko videli, kakšna je kvaliteta. Ker smo imeli tisti čas druge opravke, se nam je prilagodil in prišel naredit ograjo točno takrat, ko smo imeli čas. Ograja je bila hitro narejena - potreboval je le dva dni (10 m). Cena je bila med najbolj ugodnimi, kvaliteta ograje pa med najvišjimi. Priporočam g. Mihaela in njegovo delo ocenjujem z najvišjo oceno. Je celo presegel naša pričakovanja.
4.3 / 5
Nataša T. - 05.07.2016
Pohvalim naj dobro svetovanje, upoštevanje rokov.
Manjsa napaka, ki pa jo bo saniral. Je priznal napako in jo bo popravil.
5.0 / 5
Helena P. - 05.03.2016
Ponudnik se je izkazal za zelo resnega in odgovornega. Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili. Resnično ga priporočam, saj razume, kaj pomeni zadovoljna stranka. Tudi kar se tiče kvalitete izdelka ni kaj za dodati - vse BP. Tako da smo se dogovorili za nadaljne sodelovanje tudi v prihodnje. Hvala vam, ker ste nam res ponudili najboljše. Želimo vam veliko uspeha in zadovoljni strank še naprej. Helena - Đoko.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!