5.0 / 5
Zdravko R. - 17.10.2017
S ponudnikom sem bil zelo zadovoljen, s svojimi nasveti nam je pomagal najti pravo rešitev. Držal se je roka, celo delo je opravil pred rokom, čeprav ta ni bil striktno določen.
5.0 / 5
Roman Š. - 03.10.2017
Ponudnik je prišel z vzorci in skupaj smo prišli do najbolj optimalne rešitve. Držal se je rokov in dogovorjene cene. Brez pripomb!
5.0 / 5
Matic M. - 15.03.2017
Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje. Takoj naslednji dan je prišel po mere, svetoval nam je po svojih izkušnjah, da smo se lažje odločili. Ograja je bila zmontirana že pred dogovorjenim rokom, nakar nas je to presenetilo. Zmontirana je zelo kvalitetno in lepo z korektno ceno. Z veseljem ga priporočamo naprej!
5.0 / 5
Darja M.P. - 28.09.2016
Ponudnik je bil zelo odziven, že isti dan je prišel premerit dolžino ograje in podal točno končno ceno, ki se jo je tudi držal - brez "drobnega tiska". S seboj je prinesel del ograje, da smo lahko videli, kakšna je kvaliteta. Ker smo imeli tisti čas druge opravke, se nam je prilagodil in prišel naredit ograjo točno takrat, ko smo imeli čas. Ograja je bila hitro narejena - potreboval je le dva dni (10 m). Cena je bila med najbolj ugodnimi, kvaliteta ograje pa med najvišjimi. Priporočam g. Mihaela in njegovo delo ocenjujem z najvišjo oceno. Je celo presegel naša pričakovanja.
4.3 / 5
Nataša T. - 05.07.2016
Pohvalim naj dobro svetovanje, upoštevanje rokov.
Manjsa napaka, ki pa jo bo saniral. Je priznal napako in jo bo popravil.
5.0 / 5
Helena P. - 05.03.2016
Ponudnik se je izkazal za zelo resnega in odgovornega. Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili. Resnično ga priporočam, saj razume, kaj pomeni zadovoljna stranka. Tudi kar se tiče kvalitete izdelka ni kaj za dodati - vse BP. Tako da smo se dogovorili za nadaljne sodelovanje tudi v prihodnje. Hvala vam, ker ste nam res ponudili najboljše. Želimo vam veliko uspeha in zadovoljni strank še naprej. Helena - Đoko.
5.0 / 5
Jože Ž. - 16.02.2016
Pohvalil bi strokovnost in profesionalnost izbranega ponudnika. V popolnosti se je držal rokov, izvedba in montaža INOX ograje je bila na visoko strokovni ravni. Vse moje želje in zahteve so bile upoštevane. Če strnim - brez pripomb. Toplo g. Brlogarja priporočam vsakemu, ki bo imel potrebo po izdelavi in montaži INOX ograje.
5.0 / 5
Benjamin - 05.04.2017
Držal se je vsega, kot smo se zmenili... Zelo zadovoljni.
4.7 / 5
Janja P. - 09.01.2016
Zelo sem bila zadovoljna. Naj pohvalim svetovanje, drži se roka! Ga z veseljem priporočam naprej!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!