6 ponudb arhitekturnih birojev v Celju z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Klara Č. , Domžale

Z vašo pomočjo smo našli super arhitekta! Ponudbe 5 arhitekturnih birojev sem dobila v nekaj dneh, večina me je tudi poklicala in povabila na sestanek. Z izbranim arhitektom smo se takoj ujeli, se vse dogovorili in tudi uspešno izpeljali projekt za pridobitev gradbenega dovoljena. Ocena: odlično 5! :)

5,0
Žiga C. , Turjak

Lani smo podedovali parcelo in se odločili za gradnjo hiše. Priznam, da me je kar skrbelo, kako bom našel primernega arhitekta, ampak ni bilo težko:) Pri iskanju arhitekturnih birojev sem med drugim naletel na vašo stran in iz radovednosti oddal povpraševanje. Hitro me je poklicalo nekaj arhitektov in na koncu smo izbrali ravno enega od vaših. Zdel se nam je najbolj odziven, strokoven, cene pa so bile pri vseh zelo podobne. Hvala, zagotovo se bom še kdaj poslužil vaše storitve!

Sem bil zelo zadovoljen z izbranim arhitekturnim birojem in s celotnim sodelovanjem. Pripravili so vse načrte in dokumentacijo v skladu z mojimi željami. Jih z veseljem priporočam naprej!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Nedavna povpraševanja za arhitekturne biroje

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 106
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Imamo hišo v Piranu, ki jo želimo v celoti adaptirati. Hiša ima pritličje in 2 nadstropji v izmeri m2 uporabne površine. Potrebne bi bile nove inštalacije (voda, elektrika, ogrevanje), novo ostrešje, novi tlaki... Zaželjeno je, da ima arhitekturni biro tudi svoje izvajalce za vsa dela (geodezija, elektro inštalacije,...)

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 150 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, staro stanovanjsko hišo dimenzij 16 x 8m bi radi dogradili in energetsko izboljšali. Obnove in dograditve smo si nekako zamislili v treh fazah: 1. Želimo dograditi prizidek z ravno streho ("kocka") dimenzij cca. 2,5 x 9m. Trenutno je spodnji del hiša je grajen iz kamna, zgornja mansarda pa je narejena iz mavčnokartonskih plošč. Kocka bi v spodnjem delu razširila kuhinjo, v mansardi pa dve sobi. 2. Zamenjava strešne kritine, še pred tem narediti zračni most, ker ga sedaj ni. Na strehi je trenutno tudi 5 strešnih oken. 3. Zamenjava vseh stenskih oken, stene zunaj izolirali in naredili novo fasado. Imamo skice idejne zasnove kakšno hišo želimo imeti, iščemo pa arhitekturni biro, ki bi nam "peljal" projekt obnove in dozidave od začetka do konca, torej od arhitekturnih rešitev do same izvedbe del. Hvala za okvirne ponudbe in lep pozdrav.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Zanimam se za izgradnjo stanovanjskega objekta. Želel bi modern in razgiban dizajn, in sicer nekaj podobnega, kot je na sliki v priponki. Imel bi dve nadstropji; pritličje in zgornje nadstropje. Prostori bi bili razdeljeni na sledeči način: - pritličje: kuhinja, dnevna soba, soba za druženje, spalnica in kopalnica, kjer so prve tri v enem večjem skupnem prostoru (lahko recimo par stopnic loči sobo za druženje od ostalih dveh) - prvo nadstropje: dve spalnici in kopalnica Z veseljem sprejmem kakršenkoli predlog glede postavitve prostorov v stanovanjskemu objektu.Hvala in lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdrav. Z možem imava v načrtu leseno hiško. Zdaj čakava na papirologijo in malo poizvednjujema za notranjo opremo. Hiša bo lesena(približno takšna kot v priponki!), velika bo m2. Zgornje nadstropje: -kopalnica -2otroški sobi -prazen prostor, kjer se vidi v spodnje nadstropje v dnevno sobo -spalnica katera ima izhod na balkon in v malo garderobno omaro Spodnje nadstropje: -wc -pralnica -stopnjice v zg. Nadstropje -majhna shramba -kuhinja -dnevna soba Okoli polovice hiše bo veranda, tako, da želiva, da je možnost izhoda na verando iz dnevne sobe. Stil hočeva rustikalen (italijanski stil), v priponki pošiljam kuhinjo in dnevno sobo.. Približek tega. Všeč na je mešanica usnja, kamna, lesa... Napr. V kppalnici bi želela kamnit umivalnik... Nikakor ne sme manjkat kamin, s katerim bi provabila domač privdih. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Hiša stara 50 let dobro ohranjena, želel bi prenovo kopalnice in kuhinje s tem rušenje dolocenih sten in na novo urejanje vodovodne in elektro instalacije. Celotna prenova tal (betonske plošče že položene pred nekaj leti) zato samo prenova tipa tal (laminat in nove ploščice). Zgornje nadstropje oz. podstresje s teraso je samo v betonski plošči. Hvala in lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 350
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Na istem zemljišču poleg dvostanovanjske hiše, stoji gospodarski objekt (hlev) z gradbenim dovoljenjem. Želel bi ga spremenit v stanovanjske enote imam pridobljeno lokacijsko informacijo.Želel bi si da si ustrezna oseba to ogleda, poda svoje mnenje kako se lotit projekta ter kake so možnosti za spremembo namembnosti, do idejnega nacrta, načrta za gradbeno dovoljenje ter konec koncev ali se dela na obstoječem objektu ali se to ruši in gradi na novo. Želje so da bi se nekaj prodalo s tem pokrilo del investicije ter nekaj pa obdržalo za najem. Hvala in lp.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 35
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, rada bi prenovila/preoblikovala dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico in predsobo, ki je sedaj en odprt prostor. Želim si pridobit več prostora za shranjevanje stvari. Celotno stanovanje je 77m2. Trenutno ne bi šla v celotno prenovo stanovanja, ker imamo male otroke. Ampak samo spremembe in pridobitev prostora za shranjevanje. Hvala, lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 68
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v vrstni hiši bi zamenjala pohištvo v spodnjem prostoru (kuhinja, jedilnica, dnevna soba, predsoba, kopalnica.) Tloris celotne površine je 6,5 m x 10,5 m. Kuhinjo bi morda samo dopolnila, ker sem z omarami zadovoljna(DanKuchen), knjige iz dnevne sobe bi preselila v kabinet v 1. nadstropju. V dnevni sobi še nismo zamenjali oken, zato sprememba oken (morda panoramska) ne bi bila težava. Prosim za ponudbo opreme stanovanja, predvsem jedilnice in dnevne sobe. Hvala, lp

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, ker je obstoječa garaža v slabem stanju jo nameravamo podreti, zgraditi na novo ter nad garažo nadzidati 2x po cca 30m2 bivalnih površin. Obstoječa garaža se drži hiše. Hiša ima visko pritljiče in mansardo. Z omenjenim projektom bi nad novo zgrajeno garažo vsako nadstropje pridobilo 2 dodatna prostora. Hvala, lp

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, 1. Pri obstoječi hiši dozidava cca m2 (stebri, plošča, streha; povezava med ''skarpo'' in hišo, slika). 2. Izdelava nadstreška povezanega z obstoječo hišo (cca 10 x 7 m, lesena konstrukcija, pred vhodom, spredaj, slika) 3. Novogradnja garaža z drvarnico cca 10 x 5 m (temeljna plošča+streha) 4. Predelava obstoječega delovnega prostora v hiši pritličje v stanovanje (cca 10 x 8 m2) Za pripravo ponudbe potreben ogled. Hvala, lp

Primerjam.si uporabljajo