LM PROJEKTI, PETER LOJEN, S.P.

Velenje
Arhitekti
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Velenja

Druge storitve v Velenju in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120

Pozdravljeni. Z partnerko se odločava za nadaljevanje gradnje hiše ki je bila postavljena pred 10 leti, ker takrat nismo dobili gradbenega dovoljenja smo morali prekiniti z gradnjo. Sedaj so prišli iz občine papirji da smo dobili gradbeno dovoljenje in da moramo za nadaljevanje gradnje prinesti izrisane načrte od hiše. In naju zanima koliko ta izris načrtov stane, ker sva se pozanimala in so cene zelo velike. Začela bi s tem čimprej ker bi se rada čimprej preselila na svoje v to hišo zaradi naraščaja. Hvala za čimprejšnji odgovor in lep pozdrav Hiša ima pritličje in mansardo. Kletna etaža meri 12x 12m. Manarda pa je v obliki črke L s teraso, ki meri 3x4m.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100

Gre za nobogradnjo in sicer želeli bi pritlično hišo z mansardo. V spodnjem delu bi bili bivalni prostori (kuhinja, jedilnica, stopnišče, kopalnica, kurilnica). V zgornjem delu pa trije spalni prostori in kopalnica. brez balkonov, spodaj terasa na krajšo stran hiše. Dimenzije hiše: 7m širine, 9 dolžine.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120

gradbena jama je že izdelana, zarezana v hrib, kjer je zadnja stena visoka 4m. Verjetno bo izdelana škarpa v celi doližini. Parcela poteja v smeri J --> S. Površina jame je cca. 20x 20m. Hiša ne bo obsuta z zadnje strani. Hiša naj ima pritličje in prvo nadstropje brez mansarde.Okna klasična. Kjer bo kuhinja naj bo vogal hiše upognjen na noter, kjer bo malo letnega vrta. Hiša brez balkona. Streha klasična. Predvidena mera hiše 16 x 9.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140

Pozdravljeni! Zanima me kompletno vodenje projekta za pritlično hišo v izmeri cc m2, dimenzije cc 9x15m v Borovnici. Vodenje, izris, pridobitev gradbenega dovoljenja... Številka parcele je /2, katasterska občina Borovnica. Prepis se še ureja, zato tudi je predviden začetek urejanja projektne dokumentacije čez 1-3mesece. Hvala in lepo pozdravljeni,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90

Pozdravljeni, Gre za enokapno nizkoenergijsko montažno hišo od cc 80 do m2 z mansardo. Med ponudniki montažnih hiš oz. med tipskimi načrti ne najdem take hiške, ki si jo želim. Kratek opis: V pritličju: tehnika wc - za goste bivalni prostor: kuhinja z jedilnico + dnevni prostor z velikim drsnimi vrati na J strani. Kjer je terasa. V bivalnem prostoru kamin. Na Z strani ravno tako drsna vrata. V stran pa je zaprta. mansarda: vse povezano med seboj (kot v enem prostoru): kopalnica, garderoba in spalnica. Čez celo J stran ogromna okna do špice. talno ogrevanje. Na drugi strani - severni pa dodaten prostor "pisarna oz. kabinet" Želim, da prostori dihajo. Da niso pregrajeni. V hiši želim čim manj notranjih vrat. Zato želim tudi drugačno rešitev med prostori v mansardi. Gre namreč za hišo, ki je namenjena življenju dveh, brez otrok, s hišnimi ljubljenčki - čivavami. Hvala, lep dan,

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110

V prilogi pošiljam že izdelan načrt hiše, vendar ker je izdelava po tem projektu finančno prevelik zalogaj, bi želela nov projekt, kjer bi že sedaj v kletnem prostoru bili deloma bivalni prostori in v pritličju ostali potrebni prostori, mansarda bi odpadla. POMEMBNO: Kletni prostor že stoji kot je vidno na načrtu z eno notranjo (nosilno) steno, torej je potrebno začeti graditi od te plošče naprej in po potrebi predelati kletni prostor. Predvidela sva dve etaži: klet in pritličje. V kleti 2 otroški sobi (možno je ne eni strani še odstraniti zemljo in odpreti hišo, tako bi pridobili tam še kakšno okno), pralnica s tušem in straniščem, kurilnica ter garaža za avto (kot je vrisana). Na plošči (pritličje) pa bi potrebovala kuhinjo, manjšo shrambo, jedilnico z izhodom na balkon, dnevna soba, spalnica, kopalnica s tušem in kabinet. Seveda je potreben še vhod in stopnišče v klet.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90

Ker planiramo gradnjo enodružinske hiše, bi si želel pridobiti ponudbo za načrt hiše, ( lahko je tudi vkljujčena pridobitev gradbenega dovoljenja) katere kvadratura bi bila 75-90 m2. Hiša naj bo nizkopritična, zajema naj kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, wc, shrambo, 2x spalnico ter manjšo sobo kot kabinet. Vrsta kurjave - toplotna črpalka(zrak) in v dnevnem prostoru še kamin. zraven oz. pred hišo bi radi imeli nadstrešek za dva avtomobila; želimo pa imetiitudi veliko teraso.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 58

Gre za spremembo hiše v več stanovanjskih enot. Hiša bo razdeljena v tri enako velika stanovanja - 58m2. Kjer je sedaj dnevni prostor, kuhinja, jedilnica ter izhod na zelenico, bi naredili eno stanovanjsko enoto. Površina 58 m2. Kjer je okno (desno na sliki) bo vhod iz zunanjega stopnišča. Pri stanovanju v srednji etaži je sicer možen vhod iz strani kjer je izhod na zelenico (mislim da je ta izhod dobro viden na tlorisu). Stanovanje naj bi zajemalo 1 spalnico, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo. Če bi bilo možno tudi manjšo shrambo. Stopnišče se odstrani in zid ob njem prav tako. Zanima me samo možna ureditev tega stanovanja. Za ostale se odločajo ostali stanovalci. Hiša bo etažno deljena - različni lastniki. Za informacije sem najbolj dosegljiva med 12:30 in 14. uro ali po 15:30.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 450

Potrebujemo notranje oblikovanje za počitniška hiša v Istri. Tlorise imam že izrisane je tudi že osnovni izris postavitve pohištva in vgradnih elementov. Potrebovali pa bi predloge in izris možnosti postavitve pohištva, izbire barv pohištva, sten, tal, notranja oprema v modernem stilu, vendar ker gre za hišo na obali bi želeli predvsem kuhinjo v provansalskem stilu. Na hrvaški strani v vasi Punta

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120

Pozdravljeni! zanima me cena za izdelavo Idejne zasnove hiše (umestitev v prostor, tlorisi, prerezi,fasade, prostorski pogledi...) ter projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja (vodilna mapa IDZ, vodilna mapa PGD, načrti arhitekture, elaborat fizike,...)ter vodenja upravnega postopka? parcelna št. /1, k.o. Dvori hvala in lp