Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Geodetske storitve, Geodetski posnetek - načrt
Za projektiranje (PGD,PZI) potrebujemo geodetski načrt za parceli .36 in 20/2 ko Trnovsko predmestje. Obstoječo hišo bomo porušili in zgradili nadomestno, primerljivo sedanji. Potrebno je posneti tudi ključne višinske gabarite obstoječe in obeh sosednjih hiš (sleme, venec) in geodetski načrt izdelati v skladu z veljavnimi pravili.
Geodetske storitve, Ureditev meje
Želim ureditev zunanuje meje 2 parcel, ki se naslanjata na moje parcele. Lastništvo vpisano v zemljiško knjigo. Prilagam vso katastrsko (zkat točke, zkat urejenost meja, ažurne zknj izpiske lastništev mojih parcel in sosednih parcel) Ponudbe naj izrazijo popust glede na Cegest Izračun cene! Sem soliden plačnik in dober operativni sodelavec! Ponudbe sprejemam do 7.1.14!
Geodetske storitve, Geodetske storitve
Imamo gradbeno dovoljenje za gradnjo nezahtevnega objekta katerega bi zgradili na parceli /7 k.. Naprošam vas, za ponujene ponudbe in to za zakoličenje in za odmero potem le teh. Imam parcelo - urejena parcela-( z urejenimi mejami) a so mejniki odstranjeni in tako me zanima koliko bi prišlo, da mejnike postavite na prvotno mesto.
Geodetske storitve, Parcelacija
Pozdravljeni! Sem lastnica 1/16 celote, in sicer parcel: - kmetijska zemljišča v k.o. Zgornja Selnica: /2,/3,/2,/3, /4,/6, /2, /3,*91; - pozidano zemljišče v k.o. Zgornja Selnica: *91; - del.st.št. -1, -1, -1; Sedaj pa bi želela, da se moj delež kmetijskega zemljišča odmeri v pripadani velikosti in se vpiše v zemljiško knjigo. Prosila bi za predračun vseh storitev, ki so potrebne, da se ta zadeva uredi v celoti. Hkrati pa me zanima, kolikšna bi bila cena, če bi bilo potrebno izmerit zemljišče za dve osebi oziroma za štiri. Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem. Lep pozdrav,
Geodetske storitve, Geodetske storitve
Spoštovani, potrebujemo ponudbo za izdelavo elaborata za evidentiranje stavbe z naslovom Kompolje 9 Lukovica (elaborat za vpis zemljišča pod stavbo in elaborat za vpis stavbe v kataster stavb.) Imamo dve stanovanji in dve garaži. Manjše stanovanje bomo prodali. Hvala za ponudbo. lp, Viktorija
Geodetske storitve, Ureditev meje
Pozdravljeni! Na meji s sosedom sta imela dva mejnika "noge". Bila sta prestavljena. Tretjega mejnika ni. Vse to se je zgodilo in se sedaj dogaja,; ko so zamenjali asfalt s tlakovci, 2 mejnik , ko so oziroma te dni postavljajo stebričke za žitnato ograjo, tretjega mejnika pa pogrešamo od njihove ureditve (nasipavanje zemlje oziroma izravnava tal - zelenice). Predrznost. Kako rešiti težave brez spora in na njihov račun, saj sosedje posegajo v predpisane zakone (jih ne upoštevajo - ignorirajo)? parc. št /7, k.o. Gotna vas Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Geodetske storitve, Ureditev meje
za že določene in vrisane meje želimo ponovno postavitev mejnikov , ker smo in so ob asvaltiranju ceste in gradbenih delih mejniki sedaj v hrambi naše garaže. Kat.občina Preserje šifra k.o. 17o5 01 na parceli /1 določiti mejnik na stičišču parcel/8 /15 /1 ter na parceli /3 določiti mejnik na stičišču s cesto ter stičišču z parcelo/5.Za položaj mejnikov in izmere vemo , saj so bile izmere narejene s strani občine Brezovica pred 3 leti , ko smo asvaltirali cesto. Sedaj pa bi želeli mejnike nazaj v zemlji pa ne vemo ali lahko to storimo sami, še raje pa bi to prepustili strokovnjakom . Zanima me tudi okvirna cena. V pričakovanju vašega odgovora Vas lepo pozdravljam.
Geodetske storitve, Parcelacija
Fizično je bila pot, ki je potekala skozi dvorišče, prestavljena pod dvorišče. Sedaj je potrebno to stanje tudi ZK urediti. Iz priložene skice iz sistema PISO se lepo vidi dejanski potek poti in pa trenutno ZK stanje. Ker pa gre za delitev domačije med 3 dediče, bo potrebno izvesti še nekatere druge parcelacije.
Geodetske storitve, Parcelacija
Pozdravljeni! Štirje dediči potrebujemo geodetsko ureditev parcel št. / in /25 KO Trnovsko predmestje. Parceli /25 želimo izravnati mejo napram parceli /. Željena oblika parcele je razvidna iz priložene slike. Popravek meje bi moral biti narejen tako, da bi parcela ohranila kvadraturo zabeleženo v zemljiški knjigi. Prosimo vas za ponudbo za naslednje: 1. Preoblikovanje parcele št. /25. 2. Postavitev mejnikov na obeh parcelah. 3. Vpis novega stanja v zemljiško knjigo. Formalni lastniki bomo v mesecu Novembru. Lep pozdrav,
Geodetske storitve, Parcelacija
Okvirni rok začetka projekta: - Izberi -
Pozdravljeni, s partnmerjem sva se odločila za gradnjo hiše. Parcelo bova dobila od mojih staršev, je pa potrebno urediti vse kar potrebujeva za začetek gradnje. Se pravi: - parcelacija + ureditev meje pred začetkom gradnje, - izdelava geodetskega načrta pred začetkom gradnje, - zakoličba objekta, - evidentiranje stavbe po končani gradnji. V priponki pošilja lokacijsko informacijo v kateri je tudi razvidna občina in številka parcela. Z lepimi pozdravi, J


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!