KNJIGOVODSKE STORITVE , STORITVE NA PODROČJU ARHITEKTURE MARJANCA REDENŠEK S.P.

Brežice
Arhitekti, Računovodski servisi
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču

Drugi izvajalci v bližini Brežic

Druge storitve v Brežicah in okolici

Nedavna povpraševanja

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, S prenovo želimo povečati funkcionalnost, varčnost in vizualno privlačnost hiše ter okolice. V tej fazi razmišljamo o opcijah o sodelovanju z arhitektom, vendar bi radi pred odločitvijo preverili kaj to pomeni iz finančnega vidika. V grobem imamo narejen plan sprememb, ki pa še niso določene in med seboj smiselno povezane. Obnova bi zajemala naslednje elemente: - strešna kritina - sončna elektrarna - fasada - balkonska ograja - zunanje stopnice - menjava oken - menjava vhodnih vrat - nadstrešek terasa - nadstrešek za avte - ograja zunanja - dvorišče - zelenica in zasaditev Pri arhitekturni izbiri bi moral arhitekt vzeti v obzir minimalizem ter, da obnova nebi bo vsebovala lesnih elementov/dekorjev. V prvi fazi mogoče predlagamo reference arhitektov, na kakšen način bi sodelovanje potekalo ter ponudbe Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Imamo masažni salon, v katerega bi želeli vpeljati nekatere spremembe in dodatno ponudbo. V prostorih masažnega salona, bi dodali VIP zakup prostora (savna, jacuzzi,.....) kljub temu pa obdržali trenutno ponudbo (masaže, nege obraza, depilacije, manikuro in pedikuro). Kljub temu da so poslovni prostori dovolj veliki, imamo izziv ustvariti kombinacijo nove in obstoječe ponudbe. Za lažjo predstavo in v upanju na pozitivne odgovore, da lahko čim prej razširimo našo ponudbo in izvedemo prenovo, prilagam še slike prostora, hvala in lp

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 380
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Enodružinska hiša. K+P+M. Dve otroški sobi, spalnica, kuhinja s shrambo, jedilnica, dnevna doba, kopalnica, WC, soba za goste s kopalnico, pisarna in biljard soba, vinska soba, utility, garderoba, bralnica, garaža. Hiša je grajena v hrib, dvokapnica. fasada v kombinaciji les, beton v kobinacji z belim ometom. Notranja oprema v skandinavskem stilu, svetli odtenki, malo lesa in nekaj površin betona. Odprti prostori, ravne linije in minimalizem. Želela bi ponudbo za idejni izris prostorov z opremo (2D izris vsaj dveh predlogov, ), barvno študijo, popis materialov, tlakov in pohištva. Hvala za ponudbo. LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 75
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo. Gre torej za projekt manjše enostavne hiše za dve osebi v katero se nameravava vseliti z ženo. Po najinih želja, potrebah in seveda zmožnostih sva si zamislila nekako sledeče: Hiša je pritlična, brez kleti in brez mansarde (podstrešje bo samo grobo obdelano in bo služilo kot eventuelni prostor za odlaganje sezonskih stvari(smuči, srf in podobno). Vhod na podstrešje bo iz zunajje strani skozi manjša servisna vrata, do katerih se bo dostopalo po lestvi(recimo)). Uporabna površina bivanjskega dela naj bi obsegala med 75 in 80m2 maksimalno. Bivanjski del naj bi obsegal: -Kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor (z izhodomna teraso) v enem. -Kopalnico ki vsebuje kad (kotna ali klasična-glede na vašo zamisel), umivalnik, wc školjko in tuš, velikosti vsaj 90x90 (lahko odprta verzija brez tuš kadi). -spalnico z (želja in izkušnja iz sedanje hiše) garderobno sobo (cca 2x2m), -manjšo sobo, ki bi služila kot delovni kabinet oz.soba za vnuke (če bodo kdaj)...torej prostor za posteljo, manjšo mizico z računalnikom, garderobna omara..ni potrebe po pretirani kvadraturi. -vetrolov s kakšno manjšo omaro za oblačila in čevlje. -tehnično sobo za toplotno črpalko, pralni stroj, sušilni stroj, elektro omarico, kakšno stalažo (tudi kot priročna shramba). (Opomba: kopalnica in wc sta lahko tudi ločena...recimo manjši wc, ki bo na voljo tudi obiskom, da pač ne hodijo po kopalnici....ni pa nujno seveda) Jedro osnovne zamisli je predvsem funkcionalnost in optimalna izkoriščenost prostorov. V osrednjem delu (kuhinja-jedilnica-dnevni prostor) naj bo umeščen tudi dimnik za prostostoječi kamin oz.lončeno peč. Gradnja bo klasična (betonska plavajoča plošča, opečni zidovi, rapidna plošča-strop, leseno ostrešje (brez stranskih napuščev), klasična dvokapnica brez frčad, odprtin, oken in podobnega nebodigatreba, krita z opečno kritino, naklonom strehe med 30 in 45 stopinj(lokacijska informacija) z slemenom Vzhod-Zahod. Fasada 20cm stiropor, okna in vrata klasičnih dimenzij npr. x, x najverjetneje s polkni...material (če bodo dopuščale finance) les. Ogrevanje bo s toplotno črpalko zrak-voda. Ker območje gradnje nima možnosti priklopa na kanalizacijo je predvidena mala čistilna naprava. Vrata za prehod na teraso naj bodo enostavna, malo širših standardnih dimenzij...prosim brez nekih panoramskih sten in podobnih (pre)dragih novotarij...:))). Želja je tudi, da bi bil k hiši umeščen tudi nadstrešek za dva avtomobila enostavne železne (ali delno zidane) konstrukcije. (v kolikor se bomo dogovorili lahko to dorečemo naknadno). V pričakovanju vaše ponudbe in upanju na sodelovanje vas lepo pozdravljam.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Iščemo ponudbo za načrt za gradnjo enostanovanjske hiše (do m2 P+M). Lahko tipski načrt z možnostjo predelave. Objekt enostavne oblike v razmerju 1:1,3 (cca 8,5m x 11m) z dvokapno streho (usmerjenost slemena vzhod-zahod. Višina slemena do 7,4m)). Vhod v objekt z vzhodne ali severne strani. Želeni prostori v pritličju; kuhinja, jedilnica, dnevna soba, soba za goste, WC s tušem, tehnična soba, vetrolov. Možnost, da se po potrebi kuhinja ali kuhinja z jedilnico loči od dnevnega prostora (lahko z drsnimi vrati ali kakšna druga rešitev). Želeni prostori v mansardi; spalnica, 2x otroška soba, kopalnica. Hvala in lep pozdrav.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 84
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Starejša hiša zunanjih mer 50 m2, delno podkletena, P + I. nad., z pomožnim objektom 25 m2, zgrajena med obema vojnama, med etažami stropniki. Potrebna kompletna adaptacija ( novi podi, nova streha, obnovitev pomožnega objekta, popravilo fasade, obnova sanitarij, idejne rešitve dostopanja in razporeditve). Prosim za arhitekta, ki mi bo pomagal pri načrtu. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 1200
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo. Izdelava projektne dokumentacije "PZI za celovito energetsko sanacijo večstanovanjske stavbe Cankarjeva ulica 24, 26, Maribor". Dokumentacija mora biti izdelana v skladu z javnim pozivom Eko sklada 67SUB-OBPO19 za naslednje ukrepe: A-toplotna izolacija fasade, zunanjega zidu/tal ali zidu proti terenu, B-toplotna izolacija ravne strehe, poševne strehe ali stropa proti neogrevanemu prostoru/podstrešju, C-toplotna izolacija tal na terenu ali tal nad neogrevanim prostorom/kletjo. Ponudba naj vsebuje: 1. Obseg del, a. PZI za izvedbo sanacije toplotne izolacije fasade, b. PZI za izvedbo sanacije toplotne izolacije strehe oz. stropa proti neogrevanemu prostoru, c. PZI za izvedbo sanacije toplotne izolacije tal nad neogrevanim prostorom, 3. Roki za izvedbo postavk od a. do c., in rok za izdelavo posnetka objekta, 4. Opcija ponudbe (veljavnost), 5. Način plačila. Hvala in lep pozdrav.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zdravo. V večstanovanjski hiši bi radi uredili stanovanje v dveh nadstropjih. Zato bi potrebovali arhitekta, ki bi pomagal pri načrtu. Trenutno živimo v 1.nadstropju, bi pa radi naše stanovanje povezali z spodnjim stanovanjem, kjer je potrebna popolna adaptacija, saj je že 30 let prazno. Spodnji del bi uredili v dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno, malo shrambo, WC, pralnico ter novim vhodom. V nadstropju pa bi imeli spalnico, otroško sobo, kabinet, kopalnico in večnamensko sobo (npr. s fitnes opremo). Nadstropji trenutno nista povezani z notranjimi stopnicami, ki bi si jih seveda želeli. Verjetno bi bilo potrebno spodaj preurediti/dodati tudi kakšno okno, zgoraj pa bi ohranili obstoječa, če bi bilo mogoče. Hvala v naprej.

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Na hisi smo menjali streho in podrli en del. Projektantka je takrat naredila vse, vendar cisto na koncu sised ni zelel podpisati soglasje za odmik manjsi od 4m. Zdaj je rekel, da bo podpisal in bi rada pridobila gradbeno dovoljenje ter speljala postopek legalizacije, ker je streha bila se original in smo jo morali zaradi varnosti zamenjati. Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 75
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Zdravo. V stari stanovanjski hiši (let) bi radi temeljito adaptirali mansardno stanovanje in delno /vsaj lepotno popravili vhod, stopnice in skupni hodnik. Izkoristili bi tudi del sedaj nebivalnega podrstrešja z lahko tudi z popolno rekonstrukcijo strehe (delno popravilo), če bi bilo potrbeno. Iščemo inovativnega arhitekta z dobrim znanjem in izkušnjami adptacije starih hiš. Hvala